Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Uwielbiam kiedy klapki szczają po gaciach z zachwytu nad starymi gierkami z PCta. Nie, nie, klapki to nie są growi hipokryci nr 1 :D

To nie ma właśnie zawsze najbardziej bawi. :D Shovel Knight nie istniał dla klapków az do dzisiaj xd

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O jezu :|

Opublikowano

20 lecie marki a ci puszczaja takie gunwa. A klasyki jak medievil, crash, syphon dawno zapomniane.

Opublikowano

Zielony XBOX wybuchł. 

Opublikowano

Chyba kupię PS4 na zapas, tyle nowości...

I see what you did there

Opublikowano

Uwielbiam kiedy klapki szczają po gaciach z zachwytu nad starymi gierkami z PCta. Nie, nie, klapki to nie są growi hipokryci nr 1 :D

To nie ma właśnie zawsze najbardziej bawi. :D Shovel Knight nie istniał dla klapków az do dzisiaj xd

Kupiony na premiere :kaz:

Opublikowano

Zielony XBOX wybuchł. 

Chyba ze smiechu z tego co zobaczyl na tej konferencji.

Opublikowano

Spoiluje gierkę przy zapowiedzi :reggie:

Opublikowano

Co oni teraz odpierdalaja? To ma być to epickie wydarzenie z okazji 20lecia? Dzizas.

Opublikowano

20 lecie marki a ci puszczaja takie gunwa. A klasyki jak medievil, crash, syphon dawno zapomniane.

Dokładnie, poza U4 to wielki Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.j

Opublikowano

Wow, szybki pokaz the order xD

Opublikowano

Ale oni szcząja nawet na zapowiedzi gierek, które najlepiej odgrywa się jednak na zestawie myszka i klawiatura, kosztują grosze i można je odpalić na kalkulatorze gdzieś tak od 2000 roku. Koneserzy, taaaa.... Najbardziej ograniczona grupa graczy, zaraz obok fanów MMO na PC.
Opublikowano

ypfnnf.gif

Yeti?

Opublikowano

Chcialbym kiedys zobaczyc normalna prezentacje Order 1886 na ktorej pokaza gameplay

Opublikowano

Pifpaf do garnkow.

Opublikowano

Oho chyba sie doczekalem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.