Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czy WD zyskuje cos na tych 900p czy misje poboczne sa tak samo nudne I powtarzalne jak na Xbonie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
A przy cod ghost też tak przypadkiem nie mowil? 

Nie, tam twierdzili, że go zmodyfikowali na potrzeby nowych konsol. 

Opublikowano

Czy WD zyskuje cos na tych 900p czy misje poboczne sa tak samo nudne I powtarzalne jak na Xbonie?

Dalej sa nudne i powtarzalne, ale za to ladniej sie swieco :teehee:.

Opublikowano

Nie, tam twierdzili, że go zmodyfikowali na potrzeby nowych konsol. 

Oj ja pamiętam, że mówili, że to pierwszy CoD na NOWYM silniku.

Na pewno w CoD:AW twarze wyglądają znakomicie, to trzeba przyznać.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dalej sa nudne i powtarzalne, ale za to ladniej sie swieco :teehee:.

Typowi cyganie, leca na swiecidelka.

Opublikowano

Gdzie te czasy gdy dla xbotow mafia byla niegrywalna na ps3 z powodu trawy.

Opublikowano

Mówiłeś że Ci się podoba wd xD a może to nie ty :P

Opublikowano

Bez przesady. Wygląda dobrze, ale do nextgena to mu jeszcze duuuużo brakuje.

No na pewno dużo lepiej niż COD Ghost i wcale nie gorzej od BF4, po za tym ponoć to w końcu nowy silnik tak przynajmniej dev twierdzi.

Pisanie, ze Advanced Warfare duzo brakuje do nextgena to najnizszej jakosci trolling. Gameplay na E3 nie przekonal, powiedzialbym wrecz ze byl to duzy zawod, ale w koncu jest nowy silnik, graficznie osiagneli poziom Killzone SF. Ale gra moze zasluzy na danie jej szansy. 

Opublikowano

Mówiłeś że Ci się podoba wd xD a może to nie ty :P

Watek glowny jest fajny. Misje poboczne juz nie :/

Opublikowano

CoD: AW graficznie osiągnął poziom KZ:SF.

Skisłem. xD

To jest ku.rwa dopiero trolling.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

aż (pipi)a trzeba było dać sutkowi plusa :(

jak można porównywać grę eksluzywną z 40 - 60 FPS do gry z niemal locked 60 FPS, która wychodzi na 6 platform ?

AAAAAAAA bo na na Ajfonie używając Jutjuba nie widzicie różnicy xD

Opublikowano

W każdej grze przeszkadza mi roznica w grafice na nextgenie Ms.

Jesteś graphics whore?

Nie po prostu nie lubię Xbona.

Chociaż 360tke też wybrałem przez lepsze multiplaformy ^^

Nemesis, nie spinam się i jestem ostatni od nazywania ludzi Causalami, po prostu wkurzaja mnie pro gamarsi, ktorych najwiekszym sukcesem jest ogrywanie kolegow na wlasnym podwórku.

ale kiedy ja powiedzialem, że jestem pr0 albo coś takiego? Tak cie du.pa piecze, że aż musisz miec swoje źródła żeby wiedzieć, że mnie "loja" w fife jak nawet w nią nie gram jesteś asem człeku xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bez przesady. Wygląda dobrze, ale do nextgena to mu jeszcze duuuużo brakuje.
Wygląda jak nextgenowy Call Of Duty. Po tej serii nie spodziewałbym się grafiki na 10/10 kurtyzano (prędzej po prostu znośnej), ale jest co najmniej klasę wyżej od Ghosts i nie odstaje od reszty tak bardzo jak one.

(A przynajmniej tak to zapamiętałem z pokazów, bo sama seria mnie mało interesuje)

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

aż (pipi)a trzeba było dać sutkowi plusa :(

jak można porównywać grę eksluzywną z 40 - 60 FPS do gry z niemal locked 60 FPS, która wychodzi na 6 platform ?

AAAAAAAA bo na na Ajfonie używając Jutjuba nie widzicie różnicy xD

Co ma do tego 6 platform? Wersja na past-geny to bedzie inna gra, stare Call of Duty.

Skisłem. xD

Grales ty w ogole w KZ SF?

Opublikowano

Skisłem. xD

Grales ty w ogole w KZ SF?

A Ty w CoD:AW?

Opublikowano

Maciek, jesteś ostatnim użytkownikiem tutaj, który może wybory innych oceniac, sko parę stron wczesniej stwierdziles "że meczyles się 8 lat z PS3 tylko dlatego że w gazetce napisali ze ma najmocniejsze bebechy " xd

Nic takiego nie napisałem i nie sugerowałem się żadną gazetką ;) Nie oceniam wyborów innych, każdy robi co chce. Z perspektywy czasu wyszedłbym na tym lepiej, gdybym od początku miał X360.

Podejście konsolomaniaków:

3j76.jpg

Mając XOne tylko takie obrazki pozostaje Ci wklejać, jak na maniaka technologicznego trochę smutne.

Dla mnie natomiast zabawne jest posiadać XOne i PS4 i grać w grę Single Player na Xone, mimo tego że jest o połowę gorsza od tej na PS4.(nie mówię teraz o Tobie, nie zrozum mnie źle)

Wydaje mi się, że to bardziej domena posiadaczy PS4 ;) Ale jako technologiczny maniak, doceniam wiele rzeczy (moc PS4 także, szczególnie 8GB DDR5) które w jakiś sposób ułatwiają mi życie, wprowadzają rozwiązania, których wczesniej nie widziałem. W przypadku konsol, wielozadaniowość na Xone mnie urzekła i co raz bardziej się przekonuje, by wymienić iPada na Surface'a, tylko dalej jest kilka innych czynników za/przeciw. Ale możliwość odpalenia dwóch aplikacji jednocześnie na Windowsie 8.1 to ogromny deal breaker i to bardzo ułatwia pracę. Mówisz o W_D?

Opublikowano

Rozmowa o Call of Duty wiec trzeba wrzucic ten filmik (spoilers, duuuh):

"From the company so concerned with the environment, they keep recycling their only game" :turned:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Swoją drogą, trochę beka z tych powtarzanych tu w kontekście reedycji Halo już parę razy sloganów, że Playstation nie miało żadnej tak legendarnej (lekko na wyrost określenie jak na zjawisko trwające od 2001 roku) marki. Ja wiem, że wygodnie jest skupić się na dniu dzisiejszym, ale używając słowa "legendarny" prosimy się o spojrzenie wstecz. Pierwszy przykład z brzegu to Tekken, który, owszem, młodszym botom może się kojarzyć z multiplatformą, ale do piątej części (a więc, pomijając czwórkę, lata świetności serii) były to exy Sony. Mimo krytyki, Gran Turismo też zasłużyłoby na takie określenie, ba, tu mamy do czynienia nadal z wyłącznością.

No chyba, że legendarność mierzymy sprzedażą albo ilością komiksów i książek w tematyce serii, to sorry.

Opublikowano

Maciomaniak, mozesz mi powiedzieć z czystej ciekawości jak chciałbyś wykorzystać multizadaniowosc w Windowsie 8.1 na surfejsie?

Opublikowano

Ale kto komu zabrania nazywać te serie legendarnymi ? 

Opublikowano

Z Chiefem sprzedażowo nie wygrał jeszcze żaden heros z Sony. To może argument z du.py bo sprzedaż nikogo ale tak mi się powiedziało xD.

Opublikowano

Eloszka konsolowicze, jako iż #sony daje goty promocje w której znajduje się okami które chce zagrać od wielu lat. Czy ta gra jest warta moich piniędzy? #pozdrawiam #gtamesjasz

Opublikowano

Ta promocja na japońskie gierki w Store jest nawet niezła ale akurat ja sam wolę przejść Okami na Wii. Jeszcze w to nie grałem ale nawet na FPE czytałem już dość dużo rekomendacji. Tytuł wart każdej złotówki - zwłaszcza jeśli lubisz Zeldy od Okaryny w górę.

Opublikowano

Swoją drogą, trochę beka z tych powtarzanych tu w kontekście reedycji Halo już parę razy sloganów, że Playstation nie miało żadnej tak legendarnej (lekko na wyrost określenie jak na zjawisko trwające od 2001 roku) marki. Ja wiem, że wygodnie jest skupić się na dniu dzisiejszym, ale używając słowa "legendarny" prosimy się o spojrzenie wstecz. Pierwszy przykład z brzegu to Tekken, który, owszem, młodszym botom może się kojarzyć z multiplatformą, ale do piątej części (a więc, pomijając czwórkę, lata świetności serii) były to exy Sony. Mimo krytyki, Gran Turismo też zasłużyłoby na takie określenie, ba, tu mamy do czynienia nadal z wyłącznością.

No chyba, że legendarność mierzymy sprzedażą albo ilością komiksów i książek w tematyce serii, to sorry.

Przed piatą częscią Tekken nie wychodził tylko na konsolach Sony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.