Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fajna konfa. Tyyyyle gier, niektóre naprawdę intrygujące. Na plus też powariowani ludzie. U4 rozczarowało. Gdzie jest Ratchet? Ten tytuł Jaffe też może być dobry, zależy jak się gra.

Ogólnie, tak jak mówiłem przed konfą. Nikt nie napalał się na Crashe i Shenmue.

Na początku miał to być mały evencik na uczczenie 20 lat PS, a ludzie musieli oczywiście wywindować oczekiwania, których nikt nie obiecywał spełnić. Dostaliśmy Yakuzę 5 i EXA W POSTACI SF 5. To już samo jest megatoną.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No i Walduś miał racje dzisiaj zakończenie CW i po tej bitwie została tylko zielona elita i niebieski plebs dogorywa w rowie licząc na gify z gier  aka this is waiting 2016. 

Opublikowano
Nikt nie napalał się na Crashe i Shenmue.

NIE, WCALE XD

Co do finala VII w rozdzialce 640x480

"that's not how you spell remake"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zabrakło na prawdę dobrych nowych zapowiedzi gier AAA. Niemniej Uncharted 4 miecie absolutnie wszystko jeśli chodzi o wizualia.

Opublikowano

Liczyłem że do końca 2016 roku MS nie będzie miał żadnych szans z PS4 a tu tylko do końca roku 2015 :(

Oczywiście jeśli ktoś jest graczem to logiczne że kupi PS4, ale spodziewałem się więcej.

Opublikowano

Nie no padłem bez kitu hahahahahah jak można wyjść tak ućpanym do ludzi :D

ale kto konkretnie? bo tam prawie każdy wychodził na jakiś jazdach

Opublikowano

Square splunęło WSZYSTKIM graczom w twarz.....  życzę im wszystkiego najgorszego! Miliony graczy prosi, błaga o remake FFVII a oni wydają na konsole w 2015 roku to samo FF7 co w roku 1997 :(.

Opublikowano

Nikt nie napalał się na Crashe i Shenmue.

NIE, WCALE XD

No, kto się napalał? Ja widziałem same posty "nie napalajcie się na crasha". Ale boty sobie teraz będą wmawiać co innego...

Opublikowano

Konferencja jak konferencja. Beka jest Yetiego, Kasiasa i reszty tego zoo :)

Opublikowano

Podsumowując - Sony nie jest już potrzebne, może po tej konfie kilka osób przejrzy w końcu na oczy i to zrozumie.

To, co było 20 lat temu dawno się wypaliło. Została kolorowa papka i oklaski publiki do marnowanego potencjału. Po co mają się męczyć wskrzeszaniem starych serii, wystarczy zapowiedzieć FFVII, a ludzie i tak będą się cieszyć.

Opublikowano

xboty zaorane, obsikane i upokorzone, a i tak przez łzy próbują jeszcze się odgryzac

pyszny buldupy :banderas:

Opublikowano

CW mode off:

Podsumowując:

U4 - wporzo. Pewnie bym wziął na premierę jakbym miał PS4, ale płakać nie będę - 4. raz to samo. Graficznie liście <3, beka z glitcha

Bloodborne - urywa jajca. Losowe co-op dungeony to coś o co ta seria błagała. No i ten design <3

Order - kupsztajn

Gra od Jaffe'a - kupsztajn

No Man's Sky - bardzo fajne, jest klimacik, do ogrania na piecyku.

Czyli tak jak pisałem <prorok> - meh. :reggie:

Opublikowano

Konfa naprawdę świetna ale skierowana na rynek masowy, który nie jest tak nastawiony na gry AAA jak ludzie na tym forum.

Opublikowano

Nie no padłem bez kitu hahahahahah jak można wyjść tak ućpanym do ludzi :D

ale kto konkretnie? bo tam prawie każdy wychodził na jakiś jazdach

typ od No Man Sky

Opublikowano

ACHACHACHACHACHA!

WIEDZIAŁEM!

klasyka tematu :sorcerer:

Opublikowano

xboty zaorane, obsikane i upokorzone, a i tak przez łzy próbują jeszcze się odgryzac

pyszny buldupy :banderas:

:mog:  :facepalmz:

Opublikowano

Najwieksza faze mial ten kitajec z widelcem co baczki na scenie uskutecznial. Oprocz tego od nomanskaja byl jeszcze typek od arkham knight ktory krzyczal non stop xD

No Man's Sky wyglada cacy, ale ten pop-up/pop-in jest tra-gi-czny.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tak się zastanawiam dlaczego ludzie ciągle się NMS podniecają. Sam byłem najarany, ale od roku pokazują to samo, wsiadasz do statku, lecisz na inną planetę, wysiadasz i się paczysz.

Wczoraj to samo. Dzisiaj też :P Albo gra ma wyjść w 2016/17 albo będzie kolejny przepompowany balon.

Opublikowano

ACHACHACHACHACHA!

WIEDZIAŁEM!

No czekam na te posty przed konfowe, gdzie ludzie napalali się na Crasha i Shenmue. Czekam.

Opublikowano

Square splunęło WSZYSTKIM graczom w twarz.....  życzę im wszystkiego najgorszego! Miliony graczy prosi, błaga o remake FFVII a oni wydają na konsole w 2015 roku to samo FF7 co w roku 1997 :(.

jeezus, wiesz ile by to ich wyniosło finansowo żeby wyszło "jak należy"? 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzisiejsza konfa w pigułce:

sony.gif

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo udany event. Zapowiedź lokalizacji Yakuzy 5, Killing Floor 2 na PS4,nowe gierki na Vitę (Banner Saga!),klasyczne przygodówki od Double Fine i jeszcze troszkę pomniejszych ciekawostek.Mi to w zupełności wystarcza.

A ci co oczekiwali Crasha,FFVII czy ShenmueIII to gratuluję poczucia humoru i oderwania od rzeczywistości.

Opublikowano

dalej (pipi)u.je na japoncow - (pipi)a.ncy z square , tak igrac z fanami, pierw usmiercili reanimacje vity bo choc wszyscy vitowcy chceli ff-type0 hd to oni wydali to na ps4/xone, teraz kiedy od 10 lat wszyscy chca remake oni laskawie daja na ps4 port wersji z pc

Opublikowano

ACHACHACHACHACHA!

WIEDZIAŁEM!

No czekam na te posty przed konfowe, gdzie ludzie napalali się na Crasha i Shenmue. Czekam.

A możesz mi zacytować na co napalały się klapy? Na indyki z 1999? Na FFVII z .... PCta? Hmmm... To nie chodziło o nowe IP albo wskrzeszenie legendarnych IP?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.