Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

klapy zabraniają mówić tak o exach xboxa, nic zaskakującego.

A co może być legendarnego oprócz Halo i powiedźmy Ninja Gaiden na maszynkach M$?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A co może być legendarnego oprócz Halo i powiedźmy Ninja Gaiden na maszynkach M$?

Shenmue

@pawcio kupuj okami albo wpier.dol

Opublikowano

PGR.... i ewentualnie Forze mogą co nie którzy za taką uznać.

Opublikowano

Te Shenmue to imo nie bardzo skoro obie części można ograć na DC.Zresztą jedynka tylko na maszynkę Segi wyszła.

Opublikowano

Jak mozecie zapomniec o Gearsach? 360 dobrze sie trzymala, a pozniej przyszedl debil Mattrick i postawil wszystko na Kinecta :/ Kasy to przynioslo co niemiara ale stracil szacunek corowych graczy. Mam nadzieje ze Spencer to naprawi i zobaczymy jeszcze nie jedne powrot starej marki. 

Opublikowano

Gears'om trochę jednak brakuje by nazywać je legendarnymi , zobaczymy jak sobie poradzą w tej generacji pod skrzydłami kogoś innego ;)

Opublikowano

Legendarna marka musi sie kiedys zaczac :) Patrzac na Jugment nowa ekipa moze im wyjsc tylko na dobre.

Opublikowano

Gears'y mają szanse na ten "tytuł" wszystko zależny od tego jak się jej losy potoczą , bo jeśli utknie na poziomie Jugment to się chyba zgodzisz że raczej ewentualnie Legendarnymi w przyszłości będzie można nazwać co najwyżej  pierwsze trzy odsłony ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Jak najbardziej :)

Opublikowano

Jestem ciekaw czy MS uda się na XO stworzyć IP na miarę Gears'ów.

Opublikowano

A ja jestem ciekaw czy Sony uda sie stworzyć choć jedna grywalna grę na miarę crasha

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Po tym jak Spencer przejal stery bylo kilka ofert pracy - duza gra AAA (mozliwe nowe IP), strategia i jakis ex od 3rd party wiec Krol cos tam dziala :sweat:. Osobiscie mocno licze na Quantum Break i Sunset. Zobacyzmy tez co to za nowe IP od Lionhead, co bedzie z Ryse i nad czym pracuje ich nowe studio LXP. Podoba mi sie tez odkopanie Crackdowna i Phantom Dust. Niech jeszcze tylko Rare zacznie robic ''normalne gry'' a troche tego sie nazbiera :). Osobiscie licze na reboot Too Human ale chyba sie nie doczekam :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja bym chciał Conkera, nawet gdyby zrobili upgrade tego starego, ale niestety chyba trzeba przywyknąć do gier ala watch dogs, gdzie wszystko sie świeci jak psu jajca, żeby tylko gracz nie musiał myśleć, no i najgorsze co moze byc to ten wstrętny pęd za grafika, zapominając o gameplayu

Opublikowano

Co do Ryse to wszystko zależy od tego jak będzie wyglądać sytuacja ekonomiczna Crytek , jeśli będą w tarapatach to MS pewnie za grosze odkupi to IP i powierzy je pewnie komuś innemu. Jeśli jednak Crytek wyjdzie na prostą to pozostanie MS dogadanie się z nimi w sprawie sequela a jak się nie uda , to pewnie to IP pójdzie do piachu :(

W powrót Rare do robienia normalnych gierek , nie uwierzę póki nie zobaczę.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Spencer mowil ze Rare ma jakis pomysl na siebie w tej generacji wiec zobaczymy....

Opublikowano

Powiem to tutaj oficjalnie :

Jeżeli na xbox one wyjdzie coś z trójki - PGR, Lost Odyssey 2 lub porządne gears of war z fabułą i klimatem jedynki to kupuje xbox one od razu!:)

Opublikowano

Tak samo jak PS4 na stronce Sony.

Bundle z Forza i Fifa 15 tez beda w Polsce. Fajnie :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Bluber kupiłem, jak będzie chuyowe oddajesz 55zł :D

Opublikowano

Jeśli te gry są w pudełku to cena wcale nie jest taka najgorsza. Ciekawe po ile będzie chodziła sama konsola.

Gry sa dodawane za free do konsoli wiec cena sugerowana bedzie 1899zl. Co innego ile bedzie w MM itp. W pudelkach nie ma plytek tylko kody. 

Opublikowano

Bluber kupiłem, jak będzie chuyowe oddajesz 55zł :D

Jak nie jestes mazzeo to bedziesz mi dziękował.

Opublikowano

Chyba nikt nie oczekiwał cen na poziomie Wii U w okresie premiery? Można było wtedy za 1400 wyrwać w bundlu z zombiakami.

Opublikowano

Powiem to tutaj oficjalnie :

Jeżeli na xbox one wyjdzie coś z trójki - PGR, Lost Odyssey 2 lub porządne gears of war z fabułą i klimatem jedynki to kupuje xbox one od razu! :)

Gears of war i fabuła :D

It's okay blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.