Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

TbKMCmE.jpg

Zaczyna sie ... xD

_528aac58b76609be549979abadaff929.gif?no

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale Ficuś serio jesteś tym zaskoczony? Wierzyłeś w te bajki o ukrytej mocy czy optymalizacji na prostych jak cep bebechach? Pocieszenie przyjdzie w kuszetce...

Opublikowano

"Japonia już się zbliża, już puka do mych drzwi..."

Ano... 

ff7_overworld.png

Opublikowano

Muza pewnie też będzie w wersji PC, więc nadal bardziej się opłaca odpalić plejstacje pierwszą.

Opublikowano

Jak wam na grafie zalezy to blachy kupowac i przesiadka na pclaba

No i proszę kolejna klasyka gatunku z obozu 1080p.
Opublikowano

Ano... 

ff7_overworld.png

Nie mam juz + przepraszam  :s159:

Opublikowano

Nie gniewam się...

Japonia się skończyła tym odpi.erdoleniem farsy z FFVII

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

no jeśli chodzi o japońskie gry Platinium, From Software, czy Level 5 i Konami, to jak najbardziej. BB, Baoynetta i SFV przykładem.

Opublikowano

2m2 terenu w U4 mają więcej szczegółowej roślinności, niż całe San Andreas w GTA V na Xone

Schowaj to czego się tam nawąchałeś za sceną, już wystarczy.

Opublikowano

Mam pytanie jedno. Dlaczego na konferencji była mowa o SFV, a pokazali SFIV?

Remaster w 2015 a kolejna część w 2016?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Macio, ty sie lepiej schowaj w krzaki

oh wait.... :reggie:

Opublikowano

Pokazali obie.

Opublikowano

Po prostu nie wiedzieli co wpisac w podtytul SF IV bo wszystkie hyper dupery remixy ze slownika im sie skonczyly wiec uzyli "V", takze jest to SF V tylko wyglada jak SF IV, kumasz kur*a czy nie kumasz ?  :Coolface:

Opublikowano

Pokazano także V

Opublikowano

Jak już Naughty Dog wali niesmakiem to chyba nic już nie uratuje tej generacji...

Opublikowano

ps4 ma w srodku gooowno obesrane skoro najlepszy dev od av musi tak sciac oprawe w swoim dziecku, to co ma w srodku konsola -/+ 25% slabsza? ultimate gooowno, na miejscu kazdego bota sprzedalbym xone i zainwestowal w lepszy pc, niestety obie maszynki to zabawki z biedronki, a nie prawdziwa nowa genracja

fix

ficus już oficjalnie zamienił się w skrzyżowanie fanka i yeti  [*]  

Unch4 wygląda ładnie jak pisałem ale to takie unch3.2 po Ryse  nie robi wrażenia, zresztą, kolejny korytarzowy kotlet z tymi samymi akcjami. Najładniejsze exy są na XO i od jakiegoś czasu to i mulitplatformy lepiej chodzą na XO  :)

Przyszły rok jeśli chodzi o podobne exy w kwestiach wizualnych i technikalnych to QB rozpierdala paski ordera 1886 na atomy, xboxowego TR nie widzieliśmy ale pewnie będzie podobnie do uch3.2 z większym światem. 

Opublikowano

Pamiętajcie:

ND nigdy nie kłamało!

Klasyk :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Schowaj to czego się tam nawąchałeś za sceną, już wystarczy.

To Tobie się coś rozmazuje na prezentacji U4, wiec nie wiem Macio, nie wiem.

Opublikowano

Macio, ty sie lepiej schowaj w krzaki

oh wait.... :reggie:

PS4 już kupione? Wydaj 2k by grać w 8bitowe gierki z PC.

Sony :reggie:

Opublikowano

Obejrzałem właśnie materiał z Uncharted 4 na plazmie 50 cali i czuję się zniszczony. Xboty się wypierają, bo wiedzą, że nigdy takiej grafiki nie dostaną. Pececiarze się wypierają, bo wiedzą, że przepłacili. A wasze porównanie Draka totalnie z pupy. Inna pora dnia, inne oświetlenie i nie jest mokry. Jeszcze jak ND da radę z 60 klatkami to będzie mega moc.

Opublikowano

Najładniejsze exy są na XO i od jakiegoś czasu to i mulitplatformy lepiej chodzą na XO   :)

Przyszły rok jeśli chodzi o podobne exy w kwestiach wizualnych i technikalnych to QB rozpierdala paski ordera 1886 na atomy, xboxowego TR nie widzieliśmy ale pewnie będzie podobnie do uch3.2 z większym światem. 

https://www.youtube.com/watch?v=ZOlnx7oyOTI

Opublikowano

To co zrobiło SE to troll roku, albo i dekady. Aż mi serce mocniej zabiło, a tu wyszedł japończyk, który chyba mówił po angielsku i zapowiedział, no właśnie każdy wie co. Dziwie się, że publiczność nie wzięła go na buty.

Szkoda, że trailer SFV wypłynął wczoraj, bo to byłaby na konferencji niezła bomba, stało się inaczej.

Na plus oczywiście Uncharted 4, Bloodborne, Order i No Mans Sky, duzo zapowiedzi na Vite. Nowa gra Jeffa w ogóle mnie nie grzeje, szkoda że zabrakło Rime.

Ogólnie masa gier, tylko brak jakieś dużej zapowiedzi od SSM, GG czy QD, no ale to na E3 2015 :kaz:

Opublikowano

Jaka konsola taki baron  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.