Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przypominam ze jeden z insajderow na gafie ''mocno hajpowal The Order. Byla mowa o wielkiej bitwie, bla bla bla''. Pytam sie, gdzie ta wielka bitwa sie odbyla? W kokpicie sterowca czy w kuchni z latajacymi patelniami?

Informacja oczywiscie zostala przekazana przez uzytkownika Figaro aka ''nikt przeciez sie nie jaral''  :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

d8clcicfihuoevs91l6z.gif

Na taki okrutny troll moze pozwolic tylko Sony :/

Ogólnie masa gier, tylko brak jakieś dużej zapowiedzi od SSM, GG czy QD, no ale to na E3 2015 :kaz:

xDDD

Swoj chlop jestes Yeti.

Tak jak pisalem, Xbox, radosc z grania, Playstation, radosc z czekania xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Oglada ktos dalej streama? Przeciez beki nie ma konca xDDDDDDDDD

Opublikowano

gdzie ratchet, gdzie gry od dwoch studiow guerilla, bend, quantic dreams, santa monica i team barloga itp ja sie ponownie pytam????!!!! tyle czasu od ich ostatnich gier minelo, wielka rocznicowa gala to wypadalo wg mnie cos pokazac

Opublikowano

Czy może mi ktoś streścić resztę konfy bo po godzinie poszedłem grać z ziomkami w CSGO, bo były nudy w uj. Dam plusika.

Opublikowano

Daddy jara sie tomb raiderem, o ktorym wiadomo tyle ze to czasowy ex. Boty na kolanach.

Opublikowano

Czy może mi ktoś streścić resztę konfy bo po godzinie poszedłem grać z ziomkami w CSGO, bo były nudy w uj. Dam plusika.

były nudy w uj

Opublikowano

Przypominam ze jeden z insajderow na gafie ''mocno hajpowal The Order. Byla mowa o wielkiej bitwie, bla bla bla''. Pytam sie, gdzie ta wielka bitwa sie odbyla? W kokpicie sterowca czy w kuchni z latajacymi patelniami?

Informacja oczywiscie zostala przekazana przez uzytkownika Figaro aka ''nikt przeciez sie nie jaral''  :reggie:

Ja muszę odpalić ten moment jeszcze raz, bo może coś przegapiłem... :Coolface:

Gdzie The Witness? Shadow of The Beast? Deep Down? Gran Turismo 7? Ratchet? Gdzie Killzone 4? Gdzie nowy GoW? Gdzie do cholery są te wewnętrzne studia Sony?

Ej...

A może robią te 8 bitowe indyki i remastery gier na PSX?

Opublikowano

no tak

boty graja w csa na stemie

czemu mnie to nie dziwi XD

Opublikowano

Czyli co, 2013 wygrany w grach przez xbone, 2014 tez, a do polowy 2015 mamy ori + screamride vs bloodborne + the order.

Teraz to juz nie ma smiechu ze screamride, bo the order to taka sama jazda po szynach :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Jutro jeszcze ma być konferencja na której mają pokazać jakiś ukrywany tytuł. Macie jeszcze nadzieje klapy.

Opublikowano

a no właśnie figaro tym spamował, epickie walki w kuchni z 1 przeciwnikiem i patelniami xD

Kolejne bomby prawdy ze szrotem ps4, wiecie że demo uch3.2 leciało w 30fpsach a nie zapowiadanych 60 ? ;d

Opublikowano

no tak

boty graja w csa na stemie

czemu mnie to nie dziwi XD

Tobie zostaje tylko bf i cod z aimem.

@Bansai

Dam plusika jak się odnowią. :3

Ale nadrabiam strony i widzę, że beka z Sony na całego. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Teraz to juz nie ma smiechu ze screamride, bo the order to taka sama jazda po szynach :reggie:

:obama: :obama:  :obama:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:

Opublikowano

Macio, Witness jest do ogrania na standach, a wewnętrzne studia ostro pracują, aby zrzucić bomby na E3 2015, kolejny pogrom botów nadchodzi. :obama:

Opublikowano

Dobra zostałem zniszczony, odpaliłem U4 w pełnym 1080p na 47 calach, pliczek 1,6GB.

Teraz dopiero zobaczyłem, że koszulka Drake powiewa na wietrze :), roślinność to jest miazga, zarówno ta blisko nas jak i ta w oddali, do tego reaguje na zetknięcie z ciałem. Jeżeli to jest wersja pre alpha, to ja nawet nie chce myśleć, jak będzie wyglądał produkt finalny, ND jak zwykle BOGOWIE, tak trzymać.
Jestem rozwalony, stream na konfie i wersja z YT to tylko dla fanów X0, bo oni nie mają 1080p, więc dla nich to bez różnicy.

Opublikowano

Kolejne bomby prawdy ze szrotem ps4, wiecie że demo uch3.2 leciało w 30fpsach a nie zapowiadanych 60 ? ;d

to na ilu by to lecialo na xbonie? w +- 5fps?

beka z grafiki na ps4 to przeciez strzaly w kolano, smiejecie sie z mozliwosci mocniejszej konsoli czyli uwazacie ze brzydkie sa gry, ktore sa niemozliwe do realizacji na waszej konsoli bo jest po prostu na to za slaba i juz teraz nie radzi sobie z full hd, samobojcze haluny

Opublikowano

neox, wiadomo

bociarnia cyka fotki monitorom swoimi se k700i i potem jedzie w cw na krzyzaka, bo ich czezky po bizariuszu nauczyl

Opublikowano

Macio, Witness jest do ogrania na standach, a wewnętrzne studia ostro pracują, aby zrzucić bomby na E3 2015, kolejny pogrom botów nadchodzi. :obama:

Czekam na ten pogrom :D Po dzisiejszym pogromie aż nie mogę się doczekać.

Opublikowano

neox, wiadomo

bociarnia cyka fotki monitorom swoimi se k700i i potem jedzie w cw na krzyzaka, bo ich czezky po bizariuszu nauczyl

xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

W końcu macie swoje buraki... - roślinność w U4

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

to na ilu by to lecialo na xbonie? w +- 5fps?

beka z grafiki na ps4 to przeciez strzaly w kolano, smiejecie sie z mozliwosci mocniejszej konsoli czyli uwazacie ze brzydkie sa gry, ktore sa niemozliwe do realizacji na waszej konsoli bo jest po prostu na to za slaba i juz teraz nie radzi sobie z full hd, samobojcze haluny

Beka bardziej z tego, że miało być 60 klatek, wyszło jak zwykle, a grafa zaliczyła solidny downgrade. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.