Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A oni nie zapowiadali tych 60fps tylko do multiplayera??

60 fps ma być zarówno w singlu jak i multi 

Obczaj trailer z E3 który chodził  w 60 fpsach

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

U4 wygląda "tylko ładnie" chyba tylko dla tych, co oceniają na podstawie streamu albo YT, ewentualnie mają uszkodzony wzrok. Wejdźcie sobie tutaj i odpalcie :

http://www.gamersyde.com/hqstream_uncharted_4_a_thief_s_end_psx_gameplay_demo-33743_en.html

Tylko ostrożnie botki, 1080p może Wam podrażnić oczy.

Też polecam ten materiał. Swoją drogą zaskoczyło mnie aż 15 minut gameplayu. Uncharted 4 i nowa Zelda najbardziej wyczekuję.

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia jak sony poradzi sobie z faktem, ze w wersji PCtowej FF7 muzyka byla w midi. Przeciez PS4 nawet mp3 nie obsluguje :yao:

midi xDDDDDDD

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia jak sony poradzi sobie z faktem, ze w wersji PCtowej FF7 muzyka byla w midi. Przeciez PS4 nawet mp3 nie obsluguje :yao:

midi xDDDDDDD

Nie wiem w którym roku żyjesz ale moja PS4 odpala mp3.

Opublikowano

Yeti

:banderas:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

uc4e.gif

Miej litość nad botami. Oni na łoniaku nigdy takiej grafiki nie doznają.

Opublikowano

Analiza 1080p U4 część II :D

Postrzelony koleś spadając ze skały wpada na gałęzie drzew - to nie jest jakaś tam tekstura, gałęzie normalnie się uginają - kocham takie szczegóły.

Koleś trzymający się za nogę Drake, dostaje od niego butem po twarzy - po chwili widac jak leci mu krew z nosa! OŁ MAJ GAD!

No, tez uwielbiam te szczegoliki od ND, pamietam podobna akcje z krwia w TLoU (nos joela)

ThyCOw3.gif

Oczywiscie w pelniaku ani widu ani slychu po takich efektach, o AI nie wspominam nawet.

Obejrzalem wlasnie nieskompresowany material z U4, wyglada swietnie, ale to nawet nie stoi kolo tego co pokazali w "Uncharted 4 reveal" - z krzesla tez nie spadlem, wyglada swietnie, tylko i az, po ND spodziewalem sie ZNACZNIE wiekszych wodotryskow graficznych.

TYLKO MGS - otwarty swiat, 60 fps i piekna grafika.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Czyli jak zwykle po staremu. THIS IS WAITING, dildo jeszcze głębiej w d.upala klaperstwa, a Ci dalej jęczą z rozkoszy :potter: Rak branży. Jeszcze kolejny raz ta popylina dla casuali, czyli Uncharted, tylko w dopakowanej grafice. Nie, dzięki.

Opublikowano

Jeszcze wracając do tego stękania na wygląd Uncharted. Pamiętajcie, że grafika już teraz nie pójdzie zbytnio do przodu, twórcy bardziej się skupią na ilości detali. To jak włosy falują czy samo ubranie to :banderas: Wilgotna skóra/pot tak samo wygląda świetnie.

Serio, nie wiem czego wy oczekiwaliście.

Obejrzałem też materiał z TO 1886 i

CU6BWqD.png

Piec.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nawet mu sie sweterek rusza ...no ale wiadomo ze ryse w 18fps ladniejszy

Opublikowano

18fps i 900p guwno rozmazane.

Opublikowano

Ladniejszy czy nie, wyglada porownywalnie. A jest to gra z zeszlego roku na "12012054 razy slabszym sprzecie" - takze wez to w perspektywe.

2561402-0772063135-L5EOg.png

marius_by_raziel1992-d6ujk66.gif

Opublikowano

Jedna ekipa ND płodzi U4, druga obstawiam że TLOU2.
Tylko Playstation! M$ może zwijać zabawki, Sony podzieli się tortem z Nintendo i wszyscy będą szczęśliwi, że z rynku zniknął rak branży :D.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

nawet mam talent leci w 1080p

tvn >>>>xbon

jest zbyt smiesznie

Opublikowano

w zablurowanym 900p i 18fps to sie moze wygladac, u4 w 900p i 18fps to by wygladal jak dokument z discovery - wez to w perspektywe

Opublikowano

nawet mam talent leci w 1080p

tvn >>>>xbon

jest zbyt smiesznie

:kaz:

Macio miał racje, obcięli Ordera

order_1337224b.png

order_1337254b.png

:yao:

Opublikowano

w zablurowanym 900p i 18fps to sie moze wygladac, u4 w 900p i 18fps to by wygladal jak dokument z discovery - wez to w perspektywe

Grales ?

Tak myslalem XDDDD

Gra w betonowych 30 na pewno nie dziala, ale 18 to tez przesada, podczas walk spadnie do 25 a tak, dziala w 30, wyglada tez bosko, prawdziwy next-gen, 900p czy nie, jedne z najlepszych doznan graficznych jakie mi bylo dane zobaczyc zaraz obok Infamous na PS4 (killzon to imho kupa zblurowana byla, za duzo mdlych efektow).

Na chwile obecna wieksze wrazenie na mnie The Order robi niz Uncharted - takiego obrotu spraw sie nie spodziewalem po pierwszym trailerze U4 z ktorym jak widac obecny build nie ma juz nic wspolnego.

Ogolnie caly ten event pieknie obnizyl morale klapiszczy, wczesniej milion gifow, Crash, Shenmue, TLG, Agent, milion megaton, Uncharted jak film, rozdeptanie plebsu, migracja zielonych do niebieskich, pozyczki w providencie a teraz co ?

99% :klapek:  = :frog:

Zostali tylko najwytrwalsi, czyli Ci ktorych jeszcze beton mocno trzyma. Jak dla mnie Vita i PS3 (Yakuza :banderas:)  wypadly lepiej z tego calego PS Ekspirjensa niz ich flagowy produkt. Liczylem ze U4 zmieni moje zdanie, ale dupy nie urwal takze sajonara PS4 po BB.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

wielkosc leveli proporcjonalna do wielkosci przyrodzenia wlasciciela danej konsoli, wiadomo :reggie:

Opublikowano

(pipi), za czasów klaperstwa dałbym się pokroić za Naughty Dog i kolejne Uncharted, ale ta czwórka jest taka biedna :( Na PS4 serio powinni uderzyć z nowym IP.

Opublikowano

wielkosc leveli proporcjonalna do wielkosci przyrodzenia wlasciciela danej konsoli, wiadomo :reggie:

gPTTaEK.jpg

tp-map.jpg

:daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

uc4e.gif

Nawet twarze lepsze na 30 krotnie słabszym X'ie. Sony [*]

edCBQ72.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.