Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Juan gracz Halo nie ma czego szukac na PS4, ale jezeli nie grałeś jeszcze TLoU to warto kupic jednak playstation dla tej jednej gry, a po jej ograniu sprzedac konsole

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Macio, ty sie lepiej schowaj w krzaki

oh wait.... :reggie:

PS4 już kupione? Wydaj 2k by grać w 8bitowe gierki z PC.

Sony :reggie:

Zabawnie sie czyta posty kolesia, ktory kupil Ona i do listy exow do ogrania wrzucal takie tuzy jak Dance Central, czy Kinect Sports !

Sorry, to juz milion razy wolalbym usnac przy w The Order..

No i la kilku exow to mozna kupic Ona, bo po co w wiekszosci przypadkow grac w gorsze wersje gier? :reggie:

Easye kupiles Plantsy?

Wlasnie sciagam, w koncu bedzie okazja sprawdzic do niedawna jednego z lepszych exow na Onie, ktory wyglada standardowo lepiej na PS4.  :banderas:

Jak dla mnie targi nie byly takie zle, moze dlatego, ze zadnymi sie od lat za specjalnie nie jaram, z Vity nadal jestem mega zadowolony, SF IV to dla fanow bijatyk to tytul, obok ktorego nie mozna przejsc obojetnie, Uncharted, ADR1FT i Bloodborn z kooperacja i lochami generowanymi losowo zaklepane na premiere, Until Dawn do przejscia jak Heavy Rain, kilka tanszych produkcji jak Amplitude, NMS, The Forest do tego mega multiplatformy, ktore wyhcodza w przyszlym roku,zdecydowanie bedzie w co grac!

Edytowane przez easye

Opublikowano

order to zaorania, procz grafy to jest gameplay z psp czyli z konsoli z jakiej wywodzi sie developer

until down do ogrania jak ktos pozyczy lub przez akcje sonowiec wyscigowiec, moze byc fajna emocjonujaca pozycja i najlepszy tytul w stylu heavy rain

uncharted4 - tragicznie dobrany pokaz, za duzo nudnego wspinania, choc grafa najladniejsza z wszystkich gier na konsolach to tez wg mnie nijak ma sie to do pokazu z e3 co niestety mocno uderza w podzespoly naszych wspolczesnych konsol jednoznacznie pokazujac ze cudow nie bedzie (bo to co bylo na e3 to bylo wg mnie prawie fotorealistyczne), zabraklo tego co przy pierwszym pokazie u2 kiedy caly swiat piszczal przed kompem ogladajac wspinaczke na hotel albo ucieczke przed helikopterem

ff7 square kur.wy

brak ozywienia jakiejkolwiek starej marki przez sony podczas imprezy jubileuszowej - niesmak dla mnie ogromny

Opublikowano

The Order totalnie niczym nie przyciaga, gameplay na filmach wyglada mega slabo, megatony jak zwykle nie bylo, zamiast nowej gry - reebot God Of War (i tak kupie!) ale dopiero w 2016r, wyscigow wciaz brak, jak C.A.R.S zawiedzie, to naprawde kupie Ona z kierownica dla 1 Forzy. (darmowe gry od EA przytulilem z bananem na twarzy)

Edytowane przez easye

Opublikowano

ten god of war to ma byc reboot? skad info?

Opublikowano

Co z Persona 5? Bo widzialem zdjecia i bylo cos wystawione, teaser tez byl pokazywany

Opublikowano

teasera nie bylo, potwierdzili tylko ze to ex na ps3 i ps4 i wersje us bedzie miec premiere w ten sam dzien co kkw

btw gaf robi analize, ze u3 ladniejsze niz u4 hahaha

P6PHrbQ.jpg

Opublikowano

No niestety, jesli ktos czekal ze sprzedaza ps4 do PSE, to teraz juz bez zalu moze opyerdolic tego tandetnie wykonanego balasa.

Cokolwiek m$ teraz pokaze, to zmiazdzy sony - zwyczajnie jest tak bardzo, bardzo zle z japoncami  :)

Widac, ze laduja calutka kase w splate dlugow, a nie w gry.

Dobrze, ze przewidzialem to (jak zawsze) i opyerdolilem 2 tygodnie temu :obama:

Opublikowano

teasera nie bylo, potwierdzili tylko ze to ex na ps3 i ps4 i wersje us bedzie miec premiere w ten sam dzien co kkw

btw gaf robi analize, ze u3 ladniejsze niz u4 hahaha

P6PHrbQ.jpg

ludzie z videogamesplus sa na imprezie i pisali ze mozna teaser zobaczyc i niedlugo preordery dadza
Opublikowano

Persona, bloodborn, uncharted i to wszystko na ps4 w co pogram w następnym roku z exów (oprócz tego batman, dying light,evolve i inne multiplatformy poza wiedźminem który tylko na pc)

Tylko 3 gry ale o jedną więcej niż na xone (tutaj ogram halo 5 i quantum break)

Wii u wygrywa następny rok na razie. Już mam 5 must have i pewnie następne dojdą.

Z konfy najbardziej jara mnie możliwość odpalenia suikodenow na mojej vicie;)

Obecny ranking platform:

Wii u> pc>3ds>vita>ps4>xbox one. Mówię jak jest z cw mode off:)

Opublikowano

spoko, klapki w dziale diablo 3 pisały że dostaną od blizzarda rankedy mimo ze blizzard zapowiedział ze nie ma takiej opcji, NO ALE plejstejszyn BĘDZIE I (pipi)  :obama:

Jeszcze beka z klapków PvZ balas dla dzieci kto to gra woogle dało za free w EA acces na xone to Beka drugi abonament i gierka dla dzieci deal życia i rak branży, jak Ea dało za darmo to łooooo EA TAKIE DOBRE czekamy na EA acces na ps4 xd 

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Widzę, że u klapków bal na Titanicu trwa w najlepsze. Jedyne, co będzie jutro nowe w tym temacie to gify z gier, które kiedyś tam wyjdą i o których już dawno wiadomo (Order, Uncharted, Bloodborne). Meh.

Prawilnie przypominam :reggie:

Opublikowano

Jeszcze beka z klapków PvZ balas dla dzieci kto to gra woogle dało za free w EA acces na xone to Beka drugi abonament i gierka dla dzieci deal życia i rak branży, jak Ea dało za darmo to łooooo EA TAKIE DOBRE czekamy na EA acces na ps4 xd

Beka to jest wymienianie takich gier jako system sellery i gry dla ktorych warto miec konsole, jak to mialo miejsce gdy PvZ bylo jeszcze exem na ONE. 

Beka ze ten EX chodzi w wyzszej rozdzielczosci i plynniej na PS4.

Bekaz z pseudo fana bijatyk i sprzedazy konsoli, na ktorej w przyszlym roku ukaze sie Guilty Gear i 2* SF

I cokolwiek MS by nie pokazal, to i tak najwieksza beka z nextgena ktory sobie nie radzi z grami w Full HD.

(pipi)ie mnie staranne wykonanie konsoli w przypadku, gdy musialbym 3/4 czasu spedzac przy gorszych multiplatformach, czy grach ktore rozdzielczoscia nie odbiegaja od 360tki - jak PES, czy MGS V.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Xbone nadal bez gier, szlachta dostaje guilty gear, the order i bloodborne w najblizszym czasie, boty nic.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Ja jestem fanem bijatyk 3d.

Wiem, ze nie widzisz roznicy easye, ale roznica jest znaczaca.

Opublikowano

No wierze, wierze - w koncu tyle bylo pieprzenia o GOTY KI z 6 postaciami na krzyz - ta bijatyka tez jest prawie w 3D  :teehee:

No ale wiadomka - wiekszosc botow interesowalo sie bijatykami tylko gdy nie bylo zadnej (poza Injustice) na PS4. W nadchodzacym roku fanow bijatyk odplynie jeszcze wiecej z CW  :ninja:

Edytowane przez easye

Opublikowano

na konfie sony miała być eksplozja nuklearna, a były tylko pierdy z wilgotnych petard

dobrze, że kupiłem WiiU dla porządnych gierek

Opublikowano

z bloodbornem janusze sobie nie poradzą, będa prosić kolegów by im bossa przeszli i płacz ze gra za trudna
y72V6P.gif

Opublikowano

Gdzieś się zagubiło info chyba. Kolejna część Dragon's Dogma będzie tytułem multiplayer only?

Dragon's Dogma Online zarejestrowane w Europie przez Capcom

http://www.ppe.pl/news-32615-dragon_s_dogma_online_zarejestrowane__w_europie_przez_capcom.html

Capcom zarejestrowało prawa do tytułu "Dragon's Dogma Online". Wpis pojawił się na stronieTrade Marks and Designs, czyli europejskiej instytucji przez którą Capcom już wcześniej rejestrowało swoje nazwy gier. Wcześniej dochodziły do nas sygnały, że Capcom zarejestrował taki tytuł w amerykańskich instytucjach.

Poza tym dziś w nocy jeszcze - 4:00pm Secret Mystery Game live gameplay

Jakieś typy co to może być albo od kogo?

Opublikowano

Last guardian albo Agent

Opublikowano

z bloodbornem janusze sobie nie poradzą, będa prosić kolegów by im bossa przeszli i płacz ze gra za trudnay72V6P.gif

i pewnie dlatego seria lepiej sie sprzedaje na konsolach sony
Opublikowano

Już tak całkiem, serio, serio.

Order - wiadomo, jarają się może 2-3 osoby na świecie, których nie interesują gry videło. Grafika i realia spoko, ale to nie będzie dobra gierka, cud jak będzie przeciętna. Taki Ryse na PS4.

Blood- ratuje mnie przed śmiercią z suchot. To będzie świetny szpil, mimo, że odtwórczy.

U4- tak, to będzie najładniejsza gierka, ale nie tak ładna jak po pierwszej prezentacji i nie tak ładna jak prawie każdy się spodziewał. Trochę mnie przeraża, że mając tak słabe podzespoły twórcy udają, że skupiają się na oczo(pipi)nej grafie, olewając gameplay. Czyli zapowiada się festiwal nudy w grafie która nie niszczy sutów (najwyżej Sutqa). Zero podjarki samą grą, zwłaszcza po fragmenice który pokazali (taki odtwórczy do potęgi balas U1,5). Plusem tego pokazu jest to, że kilka osób z forumka zdjęło klapki z oczu i nie wierzy już tak bardzo w moc laptopowych konsolek.

Gra Cage'a- to jest Piotruś Kłamczuszek SONY, roztacza wizje niewiadomo czego, a w efekcie znowu dostaniemy taki sam, ubogi gameplay z dodatkowym ryzykiem, że znowu część filmowa będzie słaba/przeciętna. Meh...

Indory- zawsze przyjmę dobrego indora, tylko gdzieś trochę niepokoi mnie, że te małe tytuły będą dawać mi więcej funu niż mega nowe gierki AAA, które zapowiada SONY. Gdzie są platformówki? RPGi? Mogą być nawet jRPG, ale na skale Xeno z Wii. Arcadeowe ścigałki w stylu Motorstorma czy CTR? Niech chociaż raz nawiążą do magi Playstation z dawnych lat :/

Stare gierki- też miło, ale skoro ludzi bardziej jara 20 letni tytuł w lekko odświeżonej formie, niż nowy AAA, to mamy jasny przekaz jak źle jest z tą nextgenowością.

Opublikowano

Poruszyles Pajdzi wazna kwestie - trzeba wreszcie przyjac do wiadomosci, ze cudownej grafiki na tych konsolach nie ujrzymy :<

Co generacja, to mniejszy przeskok :<

Opublikowano

Może mi ktoś streścić to plejstejszon #ekspirjens? Wczoraj układanie równań do problemu przetwarzania równoległego wydawało mi się ciekawsze niż jakiś osiedlowy festyn, więc nie oglądałem. Ile megaton mam już w swojej bibliotece STEM?

Opublikowano

Widzę, że u klapków bal na Titanicu trwa w najlepsze. Jedyne, co będzie jutro nowe w tym temacie to gify z gier, które kiedyś tam wyjdą i o których już dawno wiadomo (Order, Uncharted, Bloodborne). Meh.

Prawilnie przypominam :reggie:

No ale jak to? Miał być crash, ff7 remake, tlg, gt7, ratchet, fable xDDD, god of war 8, 10 nowych IP, powrót starych IP z PSXa. Japonia wraca na tron! Japonia wraca ale do sracza z bolesną obstrukcją   ^_^ 

ile było podniecania przez 2mc fanków, figarów, yeti, ficusia, waldusiów, pirata guernicy, itd... Wklejania tweetów, wzajemnej masturbacji jakie studio jedzie na festyn i psa i co pokaże. Pyszna beczunia, wspaniały tydzień dla Zielonej Szlachty.

Skończyło się a unch3.2 i trollowaniem z ff7 reszta to festyn Humble Bundle.

Mimo wszystko i tak mi się podobało, gruby dobrze prowadził ten kabaret, może za rok pojedzie do Opola lub Opery Leśnej w Sopocie.

yl9vMap.jpg

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.