Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dota 2,

to ten mniej popularny klon league of legends?

nie chce nic mowić ale z tego co wiem to DOTA jest pierwszą grą tego typu, i zapoczątkowała całe szaleńśtwo na MOBA, a w dodatku pierwotnie była mapką zrobiąną w edytorze map warcrafta3

wiec troche glupio mówić że DOTA jest klonem LOLa

wiem, ale to cw
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wywolywanie do tablicy gry z srednia 60% ktora ma sliczne tylko twarze kosztem rozdzielczosci i framerate to przejaw skrajnego trollowania albo choroby psychicznej - tyle z mojej strony

czyli od samego wyglądu przeszedłeś do średniej ^_^  ryse gameplayowo jest średni ale wizualnie to ciągle najładniejszy ex na konsolach, przykro mi  :)  Dla tych co przeszli Ryse to demo karytarza4 budzi uśmiech politowania, takie są fakty, kilku sonybociarzy nie zakrzywi rzeczywistości. Jest ładnie w unch4 do premiery może jeszcze będzie lepiej lub gorzej na korzyść 60fpsów które kompletnie mi nie są potrzebne w takiej grze.

Opublikowano

jak cos moze byc ladne i dobre techniczne jak chodzi w niepelnej rozdzilczowsci i gubi klatki jak szalone? do tego to hiper korytarz przeciez i zero jakiejs fizyki - infamous czy nawet far cry4 sa bardziej imponujace a to sanboxy z otwartymi swiatami, order w lutym choc kupsko to wrecz miazdzy ryse

ryse to tylko i wylacznie hiper twarze ale tworcy od lat robia to hiper - i akurat wiem bo gralem i widzialem i to na wypasnym kompie bo jak wiele razy pisalem - kumpli blacharzy mam wielu i to dwoch z kompami z nasa

xbox pod wzgledem technicznym to obesrane goowno i ciesze sie Daddy ze to przyznajesz bo takie zaprzeczanie to najlepszy dowod na to, ze boli ciebie jakiego masz szrota technologicznego, jedynie dobre gry ta konsole moga uratowac bo technicznie ten magnetowid to sredniowiecze

Opublikowano

xdsqwe.gif

KzGr0g.gif

ehhh czemu gameplayowo to jest taka spier.dolina :( :( :(

no ale serio spodziewales sie cudow od developera ktory klepna korytarzowke na psp ?

hahhaha teraz dopiero doczytalem 

O ile rok 2014 można zamknąć remisem, tak rok 2015 należeć bedzie do Sony

xD ostatnio chyba zle sypiasz xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

no cóż 

2013 WiiU

2014 WiiU

2015 PS4 & WiiU

@fixed Przestań żyć w zakłamaniu pogódź się z rzeczywistością , będzie ci łatwiej :)

Opublikowano

kubson po cichu liczylem - dexter i gowy na psp bylo super, liczylem ze na duzej konsoli rozwina skrzydla a nie tylko skupia sie na mega grafie

jesli serio gow zrobia w innej mitologii to jaram sie jak pochodnia

Opublikowano

wywolywanie do tablicy gry z srednia 60% ktora ma sliczne tylko twarze kosztem rozdzielczosci i framerate to przejaw skrajnego trollowania albo choroby psychicznej - tyle z mojej strony

czyli od samego wyglądu przeszedłeś do średniej ^_^  ryse gameplayowo jest średni ale wizualnie to ciągle najładniejszy ex na konsolach, przykro mi   :)  Dla tych co przeszli Ryse to demo karytarza4 budzi uśmiech politowania, takie są fakty, kilku sonybociarzy nie zakrzywi rzeczywistości. Jest ładnie w unch4 do premiery może jeszcze będzie lepiej lub gorzej na korzyść 60fpsów które kompletnie mi nie są potrzebne w takiej grze.

Ty chyba lubisz robić z siebie błazna. Zawsze lubię ten tekst " Takie są fakty " czyli jakie ? Pokaż, wytłumacz, a nie gadasz głupoty.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Dla HL3 lub L4D3 jestem w stanie kupić nowego kompa  :newell:  :newell:

Olać to Praystation, są ważniejsze rzeczy. 

In a recent blog post to the Dota 2 website, Valve have laid out their future plans for Dota 2, including revealing the game will be fully updated to the Source 2 engine in early 2015.

ZVh631Q.png
Its happening  :newell:

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

giphy.gif

Daddy największy troll na pierwszej linii w wojnie przeciw klapkom

a klapki to łykają ;D 

Opublikowano

jak cos moze byc ladne i dobre techniczne jak chodzi w niepelnej rozdzilczowsci i gubi klatki jak szalone? do tego to hiper korytarz przeciez i zero jakiejs fizyki - infamous czy nawet far cry4 sa bardziej imponujace a to sanboxy z otwartymi swiatami, order w lutym choc kupsko to wrecz miazdzy ryse

ryse to tylko i wylacznie hiper twarze ale tworcy od lat robia to hiper - i akurat wiem bo gralem i widzialem i to na wypasnym kompie bo jak wiele razy pisalem - kumpli blacharzy mam wielu i to dwoch z kompami z nasa

xbox pod wzgledem technicznym to obesrane goowno i ciesze sie Daddy ze to przyznajesz bo takie zaprzeczanie to najlepszy dowod na to, ze boli ciebie jakiego masz szrota technologicznego, jedynie dobre gry ta konsole moga uratowac bo technicznie ten magnetowid to sredniowiecze

czyli podsumowując nie grałeś w Ryse bo to nie twarze a otoczenie miażdży a to gra z 2013!

unch3.2 musi się postarać by osiągnąć poziom Ryse ale raczej dadzą radę a i może nawet przebiją Ryse w końcu 2lata różnicy to kosmos. Nawet zdecydowana większość sonybotów płacze że unch3.2 nie robi kompletnie wizualnie, takie są fakty ficuś.

XO niby te 20-30% słabszy a ma najładniejsze exy, najlepsze zapowiedzi, najbardziej różnorodne gry i ostatnio multiplatformy XO > złom ps4, pozdrawiam   :)

Opublikowano

Dla mnie fakty sa takie, w tym roku przeszedlem na xboksie 2 goty gierki (SO i D4), pogralem za darmo w Project Spark, cisne od 2 miesiecy w Forze 5, ktora ma najlepsza fizyke ze wszystkich wyscigow + dzialajacy multiplayer.

Gram tez czasami w KI, ktorego dostalem praktycznie za darmo do drugiego pada, nie jestem fanem bijatyk, ale gra sie fajnie, na n64 nie gralem, a lubie nowe serie.

Czeka na mnie jeszcze Horizon 2, a w goldzie dostaje ciekawsze gry niz ostatnio wychodza w plusie.

A, w miedzyczasie jeszcze kupilem ea access na miesiac za 15zl, dzieki czemu przeszedlem sobie peggle2 i sprawdzilem w jakie guwna jest sie zmuszonym grac na ps4 (bf4).

Na ps4 natomiast nie ma ani jednego eksa, ktory by mnie interesowal na te chwile. Infamousow mam dosc po przejsciu 1ki, przechodzac Uncharted 3 juz rzygac mi sie chcialo, choc 2ka to byl naprawde konkret. Killzony nigdy mi sie nie podobaly, to po co sprawdzac najgorsza czesc w serii.

Jedynie w deivecluba bym zagral, ale oczywiscie skoncza te gre dopiero za rok, early access mnie nie interesuje.

Persone 5 ogram na ps3, a najlepsze indyki z ps4 laduja bez wyjatku na za(pipi)istej vitce.

Serio ludzie, na co komu to guwno obesrane ps4? Do ogrania jednego za(pipi)istego bloodborna? 1,5k dla jednej gry? Podziekuje.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

09VbDub.png

Czyżby naprawde restart lub nowa mitologia.

Pięknie, kolejna megatona. Na xbona tylko QB napchane skryptami i strzelaniem i czasowy ex Tomb Raider.

Opublikowano

Po czym Daddy wniskujesz, ze ostatnio multiplatformy sa lepsze ? Po GTA bez trawy? Po PESie w 720p ? WD w 729? :lol:  Po DA i LOTF, Shadow Of Mordor i wielu innych ktore nawet nie wyswietlaja 1080 ?

Moze nadchodzacym MGS ktory wyglada jak rozmazane (pipi) na Onie, a rozdzialka ma byc taka sama jak na 360tce ?

Nawet exy na Onie nie chodza w Full HD, Trialsy maja problemy z rozdzialka i plynnoscia - wiec o czym my w ogole rozmawiamy?

Ta konsola to technologiczny bubel !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Daddy ogarnij ze nikt nie bierze na poważnie Ryse bo Infamous go zjada graficznie a Uncharted wyglada lepiej od Infamousa i dlatego taki zawód, bo powinien miażdżyć go graficznie.

Cooper, ten twój early access DC jest pełniejszy od Forzy 5 XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pewnie po padzie i Xbox Live.

Opublikowano

2 Bomby prawdy od Angry Joe :

1. Od 7:00

2. Od 10:05

Opublikowano

Easye Dragon Age jest identyczny na obu platformach i ma lepszy framerate na xone.

Opublikowano

Sony:

2 tygodnie hajpowania, wyszło z tego oczywiście chu,j du,pa i kamieni kupa. Patrzcie Drejk się 4 raz po skałkach wspina i wolno chodzi z dynamiczną kamerą za plecami.

MS:

Nic nie mamy, to nic nie pokazujemy, proste.

Nintendo:

Elo, a tak sobie wpadliśmy. Zobaczcie, Zelda U. Aha, przed Zeldą dostaniecie nowego Star Foxa.

Klasa sama w sobie.

Opublikowano

Easye Dragon Age jest identyczny na obu platformach i ma lepszy framerate na xone.

Nie, 900p to nie jest tyle samo co 1080p.

Opublikowano

Zdawalo mi sie, ze chodzi w 900p, no ale jeśli nawet to jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Co z tego ze nawet DA jest taki sam, jak odpalam z kumplem PESa i krwawia mi oczy...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zdawalo mi sie, ze chodzi w 900p, no ale jeśli nawet to jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Co z tego ze nawet DA jest taki sam, jak odpalam z kumplem PESa i krwawia mi oczy...

Odpalasz tego pesa i co?

I guwno, na ps4 online lezy, haha.

Opublikowano

Oczywiście, że DA na szrocie chodzi w 900p. Boty żyją w alternatywnej rzeczywistości, gdzie ponad pół miliona pikseli mniej i skalowanie nie robią różnicy :yao:

Opublikowano

O Lem wyszedł w końcu z ukrycia. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.