Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O co chodzi z ta cena Xboxa, to zart jest prawda ? Ja sie nastawialem na 1700 maks tak jak gole PS4, w tym momencie chuy bombki strzelil z kupnem tego balasa w premiere polską :\

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to jest goły czy z kinectem?

Opublikowano

O co chodzi z ta cena Xboxa, to zart jest prawda ? Ja sie nastawialem na 1700 maks tak jak gole PS4, w tym momencie chuy bombki strzelil z kupnem tego balasa w premiere polską :\

Cena sugerowana jest taka sama jak PS4, w czym problem?

Opublikowano

to jest goły czy z kinectem?

Golas.

@Don

No trzymam sie ciagle nadziei ze sklepy beda to sprzedawac w przyziemnej cenie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tak to jest jak sie wkleja takie ''newsy'' zeby tylko wprowadzic ludzi w blad. To jest cena sugerowana, taka sama jaka dalo Sony na PS4 i sklepy na pewno beda mialy nizsza + jakies bundle. Juz teraz widzialem na stronkach konsole bez Kinecta po 1699 a z kamerka po 1850.....

Opublikowano

Don, gdzie jest taka sugerowana cena PS4? W sklepach do których odsyła strona pl.playstation.com jest to ponad 1700 PLN za golasa. Na premierę ceny wynosiły 1600-1750.

Opublikowano

Don, gdzie jest taka sugerowana cena PS4? W sklepach do których odsyła strona pl.playstation.com jest to ponad 1700 PLN za golasa. Na premierę ceny wynosiły 1600-1750.

http://www.sony.pl/electronics/playstation-systemy/playstation-4

Opublikowano

Don szybszy ale i tak dam bo im dluzej tutaj siedze tym bardziej sie przekonuje jaka z was banda ignorantow z klapkami na oczach.

24ccefo.jpg

Sony takie dobre <3

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To jest to Sony, które podobno nie ma za wiele wspólnego z Sony PlayStation? Coś jak Sony Center chyba :) Pytam, bo nie wiem do końca.

Na stronie PS nie odsyłają do tego sklepu http://pl.playstation.com/ps4/buy/

@up

nie działa

Opublikowano

Square, Ty wiesz co to jest cena sugerowana?

Opublikowano

Square, Ty wiesz co to jest cena sugerowana?

Don, myślisz ze w media kupisz taniej niż 1799zl w dniu premiery?
Opublikowano

No to ladny burdel ma to Sony xD. Co nie zmienia faktu ze jest to cena sugerowana i w sklepach powinna byc nizsza.

Opublikowano

@Don: Cena ustalona przez producenta?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Nie wiem, oświeć mnie. Gdzie na tej stronie Sony masz napisane, że to cena sugerowana? Ta chyba wynosi 400€ w Europie.

Opublikowano

Widzę, że niektórzy tu całą poprzednią generację najwidoczniej płacili +200 zł za gry, a nie 179zł na premierze. No przecież ceny sugerowane były od 200 zł w górę.

Mentalna spuścizna Mendrka :P

Opublikowano

Widzę, że niektórzy tu całą poprzednią generację najwidoczniej płacili +200 zł za gry, a nie 179zł na premierze. No przecież ceny sugerowane były od 200 zł w górę.

Mentalna spuścizna Mendrka :P

Juz nie wspomne o cenach Xbox Live i Plusa xD. Tylko z oficjalnej stronki producenta.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że konsola ma już dwie gry, to raczej nie liczył bym na jakieś dodatkowe gierki w mm. Cóż, za późno, za duży szał na ps4, po udanym podboju Polski z xboxem 360, z one raczej za wiele nie osiągną.

Na premierę raczej nie kupię, bo dwa wesela we wrześniu... Kocham niespodziewane wydatki, a tak chciałem kupić na premierę :/

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

1899zł za gołe PS4, a więc jako, że Xbone jest o połowę słabszy, cena powinna wynosić 949zł. Tyle właśnie jest wart ten odtwarzacz vhs z gpu za 350zł. Akurat jak wyjdzie z 5 ciekawych gier, pojawi się wersja slim, której nie będę się wstydził postawić w pokoju, to cena spadnie to tego tysiaka.

Opublikowano

Jak skończymy przepychanki o GPU, to druga runda będzie o RAMie... i kolejne KO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.