Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No to czekamy na te różnice dałnie. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No ale wypisuj, a nie unikasz tematu. No sorry, ja też nie widzę 60fps na 30fpsowym filmiku jak Ty.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No ale wypisuj, a nie unikasz tematu.

Mam Ci napisać gdzie jest guwno rozmazane a gdzie jest wyraźny obraz?

Opublikowano

Boże co za ludzie, wy nie widzicie na prawdę tej czystości obrazu w 1080p?

Ja to widzę na ekranie komputera, a co dopiero na ekranie 55cali TV, pomijając czystość obrazu, to różnica przede wszystkim jest w ilości widocznych detali które oko wychwyci mając obraz w 1080p.

Opublikowano

Widzę jak się przypatrzę. W ruchu i z większej odległości nie ma szans. Nawet bym (pipi)a nie zwrócił uwagi na takie pierdoły.

Opublikowano

51173180678489372269.png

01662064692414285135.png

Nie widzicie tutaj żadnej różnicy?

Czekaj tylko wyciagne mikroskop z szafy

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jako prawilny klapek, grałem w Finala VII bez memory card w 97 roku, jak zobaczyłem wczorajsze wejście z FF - to dostałem drgawek i wytrysku, a po kilku sekundach czułem się, jak by mi japończyk walnął kutasem po mordzie:(

Dzisiaj prawilnie byłem w kościelem i ksiądz na kazaniu powiedział "zrezygnujcie z grania W plejstejszyn". Czyżby też był zawiedziony po wczorajszym ikspiriens?

Opublikowano

po co w ogole z nim dyskutujecie ? on jest mega betonem na to lekarstwa nie ma 

Opublikowano

Materiały obejrzę dziś wieczorem, ale z Wszych postow wyjawia sie taka oto wizja:

gdy mówicie o grafice, to mówicie tylko o grach na PS4 jako uber turbo rewelacja (o X cisza)

gdy mówicie o best indie, to mówicie o PS4 i portach z PC (o X cisza)

gdy mówicie o best przenośna konsola to mówicie o reaktywacji Vity (o X cisza bo ta końska spyerdolina ledwo ogarnia stacjonarkę wiec z kim do ludzi, zero przenośnych urządzeń)

gdy mówicie best hardcore games, to mówicie o PS4 wymieniając nowego SF jako exa na konsole Sony (o X cisza, w końcu to dom każualków)

gdy mówicie o multiplatformach, to mówicie o PS4, względnie następuje kłótnia o PC (o X cisza, zero tematu czy emocji)

Podsumowałem jedynie ostatnie 5 stron. Proponuje zmienic nazwe tematu Console Wars: Sony vs PC i reszta swiata oraz usunąć dział Xbox z forum (komu to potrzebne)

Dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

twoje wypociny byly calkiem zabawne ale jakies 500 stron temu ;/ teraz normalnie to kopiuj wklej ale wiadomo janusze beda sie cieszyc 

Opublikowano

Materiały obejrzę dziś wieczorem, ale z Wszych postow wyjawia sie taka oto wizja:

gdy mówicie o grafice, to mówicie tylko o grach na PS4 jako uber turbo rewelacja (o X cisza)

gdy mówicie o best indie, to mówicie o PS4 i portach z PC (o X cisza)

gdy mówicie o best przenośna konsola to mówicie o reaktywacji Vity (o X cisza bo ta końska spyerdolina ledwo ogarnia stacjonarkę wiec z kim do ludzi, zero przenośnych urządzeń)

gdy mówicie best hardcore games, to mówicie o PS4 wymieniając nowego SF jako exa na konsole Sony (o X cisza, w końcu to dom każualków)

gdy mówicie o multiplatformach, to mówicie o PS4, względnie następuje kłótnia o PC (o X cisza, zero tematu czy emocji)

Podsumowałem jedynie ostatnie 5 stron. Proponuje zmienic nazwe tematu Console Wars: Sony vs PC i reszta swiata oraz usunąć dział Xbox z forum (komu to potrzebne)

Dziękuje i pozdrawiam

gdy mowicie o graniu w gry, to mowicie Xbox One, o PS4 cisza bo ciagle wszyscy czekaja

Opublikowano

twoje wypociny byly calkiem zabawne ale jakies 500 stron temu ;/ teraz normalnie to kopiuj wklej ale wiadomo janusze beda sie cieszyc

Problem w tym, ze to nie moje wypociny tylko podsumowanie Wasych postow, widzę, ze czytanie ze zrozumiem rodzi problemy. Pewnie dlatego dojenie xbotów przez hamburgerów za pomocą middlegena idzie tak łatwo

Opublikowano

51173180678489372269.png

01662064692414285135.png

Na screenach nie ma co porównywać, choć i tak delikatne różnice widać. Co innego na dużym TV, w tedy różnice będą wyraźniejsze.

Opublikowano

51173180678489372269.png

01662064692414285135.png

No widzisz Bansai, przecienty klapers mając najmniejszą przekątną ekranu powyżej 50 cali dostrzega różnice bez problemów.

Opublikowano

xdsqwe.gif

KzGr0g.gif

ehhh czemu gameplayowo to jest taka spier.dolina :( :( :(

ta grafa robi wrażenie, a gdy patrzę na U4 już tego efektu wow nie ma

pierwszy gif to raczej cut scenka, ale mimo wszystko grafa w The Order to najwyzsza poprzeczka

Opublikowano

Tylko to jest ten problem z PlejStejszon ostatnio. Uncharted meh, ale grafa super. The Order (pipi) obe,srane na szynach, ale grafa pierwsza liga. A może by tak jakieś gry, w które dobrze się gra?

Ch,uj z gierką, byleby ładnie wyglądało. Poziom blacharzy albo gorzej, bo oni to jeszcze grają w rozpikselowane indyki za dolara, więc nie zawsze grafika jest najważniejsza.

Opublikowano

51173180678489372269.png

01662064692414285135.png

No widzisz Bansai, przecienty klapers mając najmniejszą przekątną ekranu powyżej 50 cali dostrzega różnice bez problemów.

Jestem pewien ze w trakcie 30 fireballi latajacych po ekranie bede mial czas na przygladanie sie cieciwie luku czy strzalom w kolczanie.

Jakie z was blachary sie zrobily to ja nawet nie ... zaraz pewnie jeszcze w paincie ktos analize dopisze, ze ten lisc ma o 2 wiecej zabki od tego na PS4 c'nie ? Rozumialbym gdyby to byla faktycznie widoczna roznica ale cos takiego ? Kur,a litosci xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jak wrzucilem porownanie blacka gdzie barierki na ps2 to byly linie skosne z pejnta, a na xboksie ladne gladkie linie to zaden klap nie widzial roznicy xD

Opublikowano

51173180678489372269.png

01662064692414285135.png

Na screenach nie ma co porównywać, choć i tak delikatne różnice widać. Co innego na dużym TV, w tedy różnice będą wyraźniejsze.

O tym mowię, skoro guwno rozmazane jest juz na ekranie komputera to czym większa przekątna tym problem sie powiększa.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.