Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O nie, znowu wrócił.

Nie mówiłem, nawet xboty wstydzą się za daddiego.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

filmik przerobka genialny ale jako baron vity jestem zawiedziony rola w jaka mnie obsadzono - lubie indyki, kupuje indyki, ogrywam indyki na vicie a przedstawiono mnie jako czlowieka nastawionego tylko na grafike, ubolewam bardzo

ale ty przy kazdym tytule wyskakujesz  downgrade, wiec nawet bardziej niz ja chyba patrzysz na grafike

mowie jak jest!

Opublikowano

jutro patch botki...jezus maria czemu te downy tego wraz z dzialajacymi serwerami nie dali 2miesiace temu na premiere, przeciez to by byla megatona w rekach baronow

efekt deszczu na szybie mega ale sam kokpit, cieniowanie i oświetlenie w środku to początki ps3.

Opublikowano

filmik przerobka genialny ale jako baron vity jestem zawiedziony rola w jaka mnie obsadzono - lubie indyki, kupuje indyki, ogrywam indyki na vicie a przedstawiono mnie jako czlowieka nastawionego tylko na grafike, ubolewam bardzo

chciałem tam wrzucić wpierw waldemara, ale postać w filmie nie była łysa. :s159:

Opublikowano

stwierdzam fakty - drivelub nie wyglada jak na wczesniejszych buildach choc teraz wiadomo dlaczego - bo bedzie super wygladajacy deszcz i pewnie nie potrafi tego zaimprementowac przy wczesniejszym wygladadzie, tak samo u4 - nie lezy obok trailera z e3, tak samo wiesiek3 - co trailer to brzydszy

to sa suche prawdziwe fakty, klapki mi oczu nie zaslaniaja, nie oceniam grywalnosci bo genialnie sie bawie przy pixel art na vicie czy innych brzysdszych tytulach, sam driveclub tez mi sie genialnie podoba

ja tylko stwierdzam fakty

Opublikowano

Ten filmik Mazzeo to geniusz :D. Taki trolling to mistrzostwo a nie te posty Daddego po których niedobrze sie robi.

Opublikowano

w ogole ktoś wie kim jest daddy?

ma avatara z gigi (w sumie moja ulubiona bajka z czasów polonii1), to sugeruje że jest już dosyć stary skoro pamięta gigi'ego (minimum dwadzieścia kilka lat)

tymczasem wszystkie jego posty w tym temacie wyglądają jak by pisał je 12 latek który grając w COD krzyczy do ludzi "ruchałem twoją matke pedale!"

Opublikowano

tak poza cw, to nie rozumiem minusów dla filmiku, może minusy oznaczają użytkowników, którzy to traktują całkiem serio. Przecież konsolę się kupuje dla gier i o tym która jest lepsza decyduje to w co użytkownik owej konsoli lubi grać ;) 

Opublikowano

chciałem tam wrzucić wpierw waldemara, ale postać w filmie nie była łysa. :s159:

przeprosiny przyjete, przynajmniej jestem uwieczniony dla potomnych :*

btw, daddy cieniowanie w srodku autka jest serio swietne w driveclub, co do pogody obadamy jutro czy po tym dalej bedzie betonowe 30fps bo bez beki na tym filmiku to wyglada jak deklasacja jakichkolwiek warunkow pogodowych w racerach ever ale gify i youtube lubia przeklamywac, na tych to nawet pogoda w gt5 wyglada fotorealistycznie

Opublikowano

jutro patch botki...jezus maria czemu te downy tego wraz z dzialajacymi serwerami nie dali 2miesiace temu na premiere, przeciez to by byla megatona w rekach baronow

Wygląda za,(pipi)iście, ale te gigantyczne krople przy widoku z zewnątrz mogli sobie darować, przy YT kompresji gra jest przez to potwornie nieczytelna

Opublikowano

Dialog Ficusia z Figaro spoko :D

Opublikowano

dalej jest niesmak, ogrywam indyczki, kocham vitke i nic nie mam do Figaro :* :* :*

Opublikowano

dalej jest niesmak, ogrywam indyczki, kocham vitke i nic nie mam do Figaro :* :* :*

Taa jasne, to jak wytłumaczysz to że na filmie mówisz zupełnie co innego?

Opublikowano

Bez kitu jak szedł ten łysy na pogorzelisku gdzie palą g,ówna obes,rane to juz miałem gulę w gardle

Opublikowano

Ja jestem ze swojej roli zadowolony, kapitan Jaszczur to ważna postać i tylko Hitler jest wyżej. Co by nie mówić, Medrek to legenda i muszę jeszcze trochę powalczyć o dobre imię jedynej słusznej konsoli, aby otrzymać główną rolę.

Opublikowano

i pomyśleć ze gdyby nie piątkowy wyciek to można by wciskac kit z niespodziewanej megatony, dla której warto kupić ps4.  :beksa:

wzruszyła mnie rola Figaro.  :smutas:

Opublikowano

a botki jeszcze coś tam mówią o grywalności w Forzie XD

Opublikowano

a botki jeszcze coś tam mówią o grywalności w Forzie XD

A to już wyszedł patch z grywalnością do Drivecrapa? Wydawało mi się, że to planowali dopiero w trzecim sezonie patchy, około 2017 roku.

Opublikowano

grywalnosc akurat jest od poczatku

Opublikowano

Nathan z gamersyde z video z poprawiona gamma, beczunia z tych co pisza o downgrade wg e3  :lol:

9614b9-1417976285.png

e6u4ok.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

no ale jest downgrade, wystarczy spojrzeć na włosy z E3 a tym co pokazali wczoraj

Opublikowano

Troche photoshopa i nie ma downgrade.

Fanek jako jedyny wczorak nie ziewal na pokazie uncharted.

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.