Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

sony nigdy nie przestanie mnie zadziwiac swoja glupota i checia zniszczenia vity  :D

- vita wyprzedana w usa - brzmi jak glupi dow(nene) ale faktycznie tak jest, nieprzewidzieli popytu po bundlach vita2000+borderlands2 i teraz nigdzie nie mozna praktycznie kupic konsoli

http://www.polygon.com/2014/7/2/5865051/ps-vita-supply-out-of-stock-demand

- freedom wars na premiere w kkw sprzedal sie w 188tys sztuk, drugie najwieksze otwarcie w dziejach tej konsolki, najwiekszy eks i jedno z nielicznych aaa od sony nie doczeka sie pomimo tego wydania pudelkowego w europie, bedzie dostepny tylko cyfrowo - za to vita pets oczywiscie w pudelku straszy z pulek kazdego marketu na naszym kontynencie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

iGDbTouLmi256.png

A w forzie jak tam, nadal papierowa publiczność?

Opublikowano

Problem z kobietami w grach video.

Zachodni sposób:

Far Cry 4 is teeming with female characters, says creative director Alex Hutchinson, who tallies half of the game's main antagonists and half of the rebel fighters as ladies. For more Far Cry 4 story details, such as how Pagan Min is definitely for sure absolutely "not your father", take a watch.

Talking up Far Cry 4's lifelike sex ratio, Hutchinson says the developer "tried very hard to make sure of the four main antagonists, half of them are women, which is cool. On your side, one of the main leaders of the rebel faction is a woman, half the rebels that fight with you are women. It's packed to the gills with women. They're everywhere, just like life."

Japoński sposób:

fTbgridh.jpg

<3

No i bonusik, khe khe khe:

ghBLe0F.jpg

...

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przeciez bluber propsuje Okami bo glownym bohaterem jest zwierze.

Opublikowano

Aaa, w takim razie cofam plusika.

Opublikowano

hola hola, propsuje bo jest zaje.bistą grą i tyle

@ragus to nowy grid?

Opublikowano

jo

Opublikowano

iGDbTouLmi256.png

A w forzie jak tam, nadal papierowa publiczność?

Tak jak w GT auta z PS2 ściągnięte.

Opublikowano

To jest CW nie bierz do siebie wszystkiego, dystans pomaga. 

Bo normalny, konstruktywny post w CW oznacza branie czegokolwiek do siebie.

Co do Ubi, to widzę, że oni nawet w grach chcą parytety wprowadzać. Zresztą czytałem ostatnio artykuł o "rasizmie" w grach w PE i też momentami śmiać mi się chciało.

Opublikowano

To jest CW nie bierz do siebie wszystkiego, dystans pomaga. 

Co do Ubi, to widzę, że oni nawet w grach chcą parytety wprowadzać. Zresztą czytałem ostatnio artykuł o "rasizmie" w grach w PE i też momentami śmiać mi się chciało.

Smiać ci się chciało z jakiego powodu? Z tego, że Walkiewicz napisał prawdę? No i co złego w tym jest, że chcą parytety wprowadzać? Moim zdaniem w grach w których nie masz jednego defaultowego protagonisty, możliwość stworzenia żenskiego bohatera powinno być obowiązkowe.

Opublikowano

Typowy lewak  :teehee:

Opublikowano

Dokładnie, typowy lewak. Obowiązkowe, bo co? Ten kto robi grę powinien decydować jakiej płci będą bohaterowie. Jak to komuś się nie podoba, to może głosować portfelem.

Opublikowano

orientację homoseksualną też powinni dawać do wyboru, dobrze ziomek od mass effecta prawił na paxie

Opublikowano

W sumie to ciekawe, że kobiety będą nie tylko do wyboru jako główna postać, ale połowa kobiet to też Ci główni źli i zwykli żołnierze. Wbrew pozorom to mi się bardziej anty-kobiece wydaje niż gra cała o mężczyznach, bo bicie kobiet, strzelanie do kobiet, przedstawianie kobiet jako te złe.

Opublikowano

Kobieta jako proragonista tak, ale jedynie w symulatorze kuchni.

Opublikowano

Mnie tam obojętne do kogo strzelam, kobiety, dzieci czy zwierzęta. Najważniejsze żeby były ładne cycki.

Opublikowano

Gonil bys ta Pania do garow?

tomb_raider_2013-wide.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No i co złego w tym jest, że chcą parytety wprowadzać?

to, że jest to bardzo głupi pomysł, wręcz idiotyczny, jak sama idea parytetu. nie mam nic przeciwko żeńskim postacią w grach i są gry , gdzie ich obecność stanowi wizję dewelopera na swój produkt, ale narzucanie parytetu nie ma tu nic wspólnego z wolnością tworzenia

Opublikowano

jeśli te nowe kobiety-żołnierze będą zarabiały tyle samo co ich męskie odpowiedniki i po urlopie macierzyńskim nie będą musiały obawiać się o stratę pracy to nie mam nic przeciwko

Opublikowano

Z jednej strony parytety, a z drugiej mozna przykleic C4 do slonia i go wysadzic  :teehee:  Ubi <3

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Gonil bys ta Pania do garow?

tomb_raider_2013-wide.jpg

Tak, zdecydowanie. Kobiety najlepiej wyglądają w kuchni.

Idę po popcorn

Pozdrawiam

Opublikowano

Najlepiej rzucić haslem lewactwo xD ah te konsolomaniaki. Co wam przeszkadza, że ktoś będzie chciał zrobić kobiecą postać w grze? Bedziecie zmuszeni wyrzucić konsole bo lewacka?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W sumie to ciekawe, że kobiety będą nie tylko do wyboru jako główna postać, ale połowa kobiet to też Ci główni źli i zwykli żołnierze. Wbrew pozorom to mi się bardziej anty-kobiece wydaje niż gra cała o mężczyznach, bo bicie kobiet, strzelanie do kobiet, przedstawianie kobiet jako te złe.

A co jeśli programiści coś zepsują, wkradnie się bug i algorytm spowoduje, że 53,3% przeciwników żołnierzy to będą kobiety? Byłoby, że seksistowskie ubi zachęca do mordowania kobiet?

Opublikowano

Najlepiej rzucić haslem lewactwo xD ah te konsolomaniaki. Co wam przeszkadza, że ktoś będzie chciał zrobić kobiecą postać w grze? Bedziecie zmuszeni wyrzucić konsole bo lewacka?

Nie chodzi mi o sam fakt robienia kobiecej postaci tylko o narzucanie roznych przymosow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.