Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiedźmin 3: Gońcie się ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Cale szczescie to GG wyszlo na czas i PES jest dobry to jest po co tego "Next Gena" odpalac 

Opublikowano

Pomyśleć, że pewnie było parę osób na forum co kupiły nowe konsole jakiś czas temu bo pod koniec roku już miały wychodzić Wiedźmin 3 i chyba Batman. A tu taki klops :P

Luty, teraz maj. Szczerze? W ten maj to ja wierzę jeszcze mniej niż w luty.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak do bierek albo gierek retro to jakikolwiek, do normalnego grania tylko stacjonarny PC. Potem chodza po forach i glupoty gadaja ze sterowniki, ze przycina, ze nie odpala, ze przegrzewa sie a kupuja laptopy do grania albo kompy w TESCO :/

Opublikowano

DriveClub niczym pryszczaty nerd w zerowkach i rurkach, popychany i wysmiewany przez wszystkich wyrosl na porzadnego koksa i teraz obstawia hejterow po katach. Respekt.

Od siebie chcialbym dodac ze ja tam w sumie scigalek nie lubie, a DriveCluba zawsze szanowalem  :sorry:

Opublikowano

Tak patrze na kalendarz premier to najbliżej interesująca mnie gra to mortal kombat X w kwietniu 2015. nadrobi sie starocie.

Opublikowano

Laptop do grania....lol co?!

Zadne, laptopy nie sluza do grania.

Pyierdolicie. Na moim lapku multiplatformy wyglądają i chodzą lepiej niż na PS4. Laptopy do grania to świetny wynalazek, mogę sobie fajne gierki zabrać na drugi koniec świata. Wrzucam w walizkę pada od Xboksa, do podręcznego lapek i baronowość pełną klasą gdy popijam wodę PERRIER w drogim hotelu.

Zeratul, na Lenovo się nie zawiedziesz, ale ten model coś mało ramu ma, no i jednak brałbym na Twoim miejscu wersję z drugą kartą w SLI. Na bogato :banderas:.

Opublikowano

jakie cwaniaki z cd projekt, pewnie zorientowali sie ze wersja na xone obecnie chodzi w 480p w 10fps i beda teraz starac sie cos z tym zrobic

kule liczylem na luty z wiedzminem a tak....lipa....jakby jeszcze ten order byl znosny a tak to lipa...niby w marcu bloodborne ale totaolnie mnie soulsy nie grzaly i nie ziabily

Opublikowano

Mój insider w CDP mówi, że dział QA napier.dala od rana do nocy, od poniedziałku do niedzieli i szuka błędów w Wieśku. Skoro jest taki bałagan, to nic dziwnego, że przesuwają premierę :reggie:.

Opublikowano

CDP obsrało się po zobaczeniu Inkwizycji. Nie dziwię się. Trzeci DA wciąga du,pom oba wiedźminy.

Opublikowano

jakie cwaniaki z cd projekt, pewnie zorientowali sie ze wersja na xone obecnie chodzi w 480p w 10fps i beda teraz starac sie cos z tym zrobic

Może przestraszyli się Ordera. :kaz:

Opublikowano

Jedynie co na laptopie ogrywam to WoW, nic innego by mi się nie chciało, stacjonarne f.t.w.

najlepiej brac najdrozszego laptopa na jakiego ciebie stac i tyle, bo po 3 latach i tak będzie do wymiany jeśli nadal to ma byc "gaming laptop"

Opublikowano

po 3 latach i tak będzie do wymiany jeśli nadal to ma byc "gaming laptop"

PC gejming taki pyszny :D

Opublikowano

CDP obsrało się po zobaczeniu Inkwizycji. Nie dziwię się. Trzeci DA wciąga du,pom oba wiedźminy.

że jak?

serio uważasz że ten plastik z DA jest lepszy od W3?

Opublikowano

jak już Welna czyli znany PC-owiec pisze takie rzeczy, to gdzie Adi?

A pewnie czeka na pre-wersję beta 1,0023453 Assetto Corsa :D

PC GEJMING W FORMIE :D

od kiedy Wełna to PCtowiec? Przecież Wełniak zawsze był fanem Playstation

Na mnie Waldek po Carsach serio takie widoczki nie robia wrażenia.

A gdzie jestem? Przygotowuje remont swojej gejmingowej nory, w CW i tak nic ciekawego.

Opublikowano

Kyo: Resogun za tydzień też na PS3 wychodzi jakby co.

czyli najlepszy ex pshita4 już nie jest exem, sony takie dobre   :sorcerer:

Więc Forza Horizon 2 też nie jest exem? :whistling:

Tymczasem przyjrzyj się jak wygląda nowa generacja:

i2U1yCNJhWT04.jpg

Widzisz te krople? Te fizyczne krople, reagujące na ruch samochodu i warunki zewnętrzne, a nie jakaś tania teksturka jak w forzy. Popatrz na te krople, zrób zbliżenie, popatrz dokładnie. Są boskie.

Nigdy nie będziesz mieć takiej grafiki na Xboxie.

Nigdy.

przykro mi synek, już było we wrześniu:

GetPhoto-_whhrarr.jpg

nie dla psa kiełbasa   :)

Daddy (pipi)a wybierz sie w trojmiescie do kogos kto ma ps4 z driveclubem, bez beki sobie zobacz te warunki pogodowe, ja wiem ze horizon2 je ma, wiem ze mial na paru trasach gt5 i gt6 ale to co wyprawia sie w driveclubie jest o kilka dlugosci ponad to wszystko - jest absolutnie niesamowite, zawsze mysallem ze gify podbijaja fotorealistycznosc ale na zywo jak zobaczylem to dzisiaj na moim tv to szczeka na podlodze, to nie jest juz glupie przekomarzanie sie o twarze w u4 to jest pierwsza gra, ktora faktycznie zasluguje na miano tego, ze pochodzi z next gena, a nie jest tylko pudrowaniem tego co znamy

Opublikowano

CDP otrzymało nagrodę to teraz pompa i zmiana daty premiery.

Opublikowano

że jak?

Pod względem rozgrywki to jak najbardziej,bo wieśki nie są niczym specjalnym i obroniły się głównie klimatem i warstwom fabularną.

Opublikowano

że jak?

OBA wiedzmimy. Jedynkę i dwójkę. W trzeciego wiedźmina nie miałem jeszcze okazji zagrać. Inkwizycja to kawał znakomitego RPGa i polecam serdecznie każdemu w niego zagrać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.