Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Myślałem że to może problem z natem, ale nie - otwarty.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Niestety jesteś w błędzie, efektów pogodowych w ogóle nie miało być, ale fani prosili, to powiedzieli, że będa, ale nie na premierę.

jakie Evolution dobre :sir: skoro tak chętnie spełniają zachcianki fanów to chyba w takim razie wielu prosiło o niedziałający multiplayer.

W takim razie miliony xbotów prosiło o zjebane multi w Gejlo Masterszef Kolekszyn.

Opublikowano

Odpalam po 3 tygodniach Halo, patrzę - 1,5 GB patcha do ściągnięcia. Nie no, teraz to będzie działać. Ściągam patcha, kupuję zdrapkę (30 złotych za granie przez neta (*)). Odpalam i...

34L8IYs.jpg

i tak od 6 minut. W mordę je,bane kur,wyyyyyyyyyy. Można jeszcze kupić ps4 czy już za późno?

Jaki masz NAT? Od poprzedniego patcha w matchmakingu mi dosc szybko znajduje mecze

Magiczny NAT to kolejna wtopa na szrocie. Niby mityczna za(pipi)istość XBL(na 360 props),a duuuuuuuuuuużo osób ma problem z wyszukiwaniem w grach online. Xbox łan to jest totalne zaprzeczenie plug&play. Na dzień dobry dostaje się w mordę tonami gb patchy i instalacjami gier bez,których nie da się ich odpalić(czekając na odpalenie dead rising zdążyłem ugotować obiad).W ps4 przynajmniej można odłożyć w czasie patchowanie i odpalić grę w wersji pudełkowej bez czekania - wkładasz i grasz.

Opublikowano

Dziwne, bo mi tez juz szuka calkiem szybko. Moze za malo szanujesz Halo?

Opublikowano

Myślałem że to może problem z natem, ale nie - otwarty.

Dziwna sprawa, sprawdz moze inna playliste...

Opublikowano

Kochany xbox widzę.

Opublikowano

Znalazło!!!!!!

4 vs 4 na the pit. Święta na początku grudnia.

O, znowu znalazło. Wystarczyło ponarzekać w CW xd.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Znalazło!!!!!!

4 vs 4 na the pit. Święta na początku grudnia.

Szach mat klapy  :reggie:

Opublikowano

Odpalam po 3 tygodniach Halo, patrzę - 1,5 GB patcha do ściągnięcia. Nie no, teraz to będzie działać. Ściągam patcha, kupuję zdrapkę (30 złotych za granie przez neta (*)). Odpalam i...

34L8IYs.jpg

i tak od 6 minut. W mordę je,bane kur,wyyyyyyyyyy. Można jeszcze kupić ps4 czy już za późno?

Sprzedaj to guwno rozmazane, warunki pogodowe w DC zmyją z Ciebie resztę tego smrodu.
Opublikowano

Śmiesznie jak klapki mówią półprodukcie KI z 8 postaciami za 70 zł, a później jarają się bitką sprowadzaną z USA za ponad 200 zł z 17 postaciami.

Ale jakie to było licytowanie, że dzisiaj bijatyki to mają po 30-40 postaci na starcie :)

Opublikowano

Argumenty bociarni, które padają, gdy już nie mają tych merytorycznyc a można wsadzić je zawsze i wszędzie:

-ciekawe ilu klapów to ogra (nawet do Bloodborne)

-to już dawno powinno wyjść 

Czyli widzą, że to czysto niebieskie królestwo ale tak bardzo boli du,pa że nie potrafią tego przyznać. 

xddddddddd

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

34L8IYs.jpg

ech, miesiąc później wciąż aktualne  :kaz:

Opublikowano

Śmiesznie jak klapki mówią półprodukcie KI z 8 postaciami za 70 zł, a później jarają się bitką sprowadzaną z USA za ponad 200 zł z 17 postaciami.

Ale jakie to było licytowanie, że dzisiaj bijatyki to mają po 30-40 postaci na starcie :)

Sprowadzana z JP kosztowala 53 dolary wiec kolejny fail. Ale co tam dodam jeszcze ze gra w ktora ja zainwestuje ogolnie 60 dolarow wyglada pieknie dziala w 1080/60 FPS i jako bonus ma to co bijatyka miec powinna czyli rozbudowany system czego o gownie obesranym i rozmytym 720p bez systemu zwanym KI nawet po 5 sezonach nie bedzie mozna powiedziec 

:master:

Opublikowano

No fail, ale Twój, bo KI nie chodzi w 720p :)

Opublikowano

900p ? xD

Zreszta co to zmienia w bijatyce ktora wyglada jak (pipi) nie ma 1080p bo nie wyciagnelo by 60fps 

Opublikowano

i tak od 6 minut. W mordę je,bane kur,wyyyyyyyyyy.

głuptasie odpaliłeś to halo na ps4 i sie dziwisz ze net nie działa

oh wait

wracając do driveclaba - przed chwilą wracałem z pracy, lekko deszcz padał - wyglądało to słabiej niż w DC

Opublikowano

900p ? xD

Zreszta co to zmienia w bijatyce ktora wyglada jak (pipi) nie ma 1080p bo nie wyciagnelo by 60fps 

Już za bardzo trajhardujesz Willy :)

Opublikowano

Akurat co do KI to mowie jak jest ta gra jest tak slaba ze w zyciu nie pomyslal bym o jej zakupie 

I S1 kiedy w to (pipi) rozmazane gralem bylo w 720p wiec dalej sie jednak blaznisz 

Opublikowano

Tak się mocno starasz, że w jednym i tym samym zdaniu sobie zaprzeczyłeś - najpierw co zmienia wyższa rozdzielczość, a zaraz g@@@@ bo nie ma 1080p :P

No i jeśli o wygląd idzie to KI wygląda i rusza się kapitalnie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kiedy darmowy Driveclub dla plusowiczów? Pamiętam lata 90, kiedy PlayStation kojarzyło się z byciem Baronem gamingu...

Opublikowano

Ty chyba nie widziales ladnej bijatyki z dobra animacja... 

Rozdzielczosc to nie jest najwazniejszy aspekt bijatyki ale w wypadku KI mozna tylko o niej pogadac bo gra oferuje system i mechanike z 1990 roku 

Opublikowano

Żeby jeszcze bardziej dobić bociarnie dodam tylko że Thurstmaster T100 - kierownica z FORCE FEEDBACKIEM w cenie 400 złotych działa z DRIVECLUBEM :fsg:

Czekam na odpowiedz ze strony xkmiotów

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Któraś z tych ma dobrą animację?

TTT2, SFIV, MK, SF x TK

Opublikowano

k/d 0,33 po pierwszym meczu :wujaszek:

jakoś w titanfallu łatwiej szło. zdziadziałem :frog:

ale i tak jest fajnie :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.