Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Captain Toad chyba nowe IP nie? Czy byly juz jakies gry z tej serii.

to jest spinoff

wyobraź sobie ze pojawia sie god of war gdzie kratos zamiast walczyć zbiera skrzynki, czy nazwał byś to nowym IP? czy wyśmiał byś niemiłosiernie mówiąc że produkują jakiś szajs?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie może zabraknąć tych obrazów na tej stronie.

SqbMAkG.gif

dreamcast-1.0.0.jpg

2e0d3c34124507ce26a26a2ba59317add45f6acc

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Też bym wolał Segę od Microsheetu jako trzeciego gracza...

Opublikowano

Widzicie te otoczenie na planszy Siegfrieda? 

Deszcz z DC nie zasługuje nawet na klęczenie przed TYM. :sir:

Opublikowano

Za każdym razem jak widzę logo makarona, to mam przed oczami:

Poliwrathdreamart.png

:D

Opublikowano

Śmiechlem przy filmiku mazzeo ale xbotowi nigdy nie dam plusa nawet jakby mi przełożyli pistolet do glowy albo grozili spenetrowaniem groty nestle zielonym dildo z logiem ms

Poza tym, driveclub :banderas: i jeszcze zielone rybactwo ma czelność coś belkotac na temat horyzont 2 :yao:

Opublikowano

btw Wiedźmin 3 opóźniony do maja. Było do przewidzenia, moim zdaniem. Gra w otwartym świecie na 3 platformy to gigantyczne podniesienie poprzeczki dla redów. Zresztą, patrząc na przykład Drivecluba, może to i lepiej.

Tu nie chodzi o dopracowanie świata, świat jest dopracowany. Zbyt dopracowany.  Gra jest za bardzo wymagająca dla xboxa one, a rozdzielczosci nie beda zmniejszac poniżej 720p. Musza wiec miec czas na dostosowanie grafiki do ich ulubionej konsoli.

Opublikowano

jezeli dojdzie do ponownych ocen DC to bedzie to mega zalosne, i nie mowie to przez to ze mam xboxa tylko ze to bedzie sygnal dla devow ze moga bez problemu wydawac gry early access na konsolach ;/

jezu ale ta branza sie sku,rwila

Nigdy sie z Tobą nie zgadzałem ale teraz masz racje.
Opublikowano

. Zobaczycie, że Forza 6 zje DC  zarówno w temacie grafa jak i fun ;)

Tylko mi nie mów, że dałeś się złapać w pułapkę #Thisiswaiting

@wulfen - kto jak kto, ale Redzi na pewno mają lepiej obcykanego Xboxa niż Playstation. I nie sądzę, by aż taki delay był spowodowany samą optymalizacją pod konsole. Raczej obstawiam ucieczkę w lepszy sprzedażowo okres i ... zwykłą pracę nad grą. Im większą gra, tym łatwiej o błędy itp.

Zresztą samo ich kręcenie z rozdziałką na konsolach potwierdza, że z developingiem są jeszcze sporo do tyłu.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Intro nowych konsol to przy tym jeden wielki meh... :bad:

Opublikowano

O matko ale łezka w oku sie kręci.

Jak się odwiedzało wujasa, to odpalało się szaraka, wrzucało pirata FFVII albo Small Soldiers i odlatywało się w lepszy świat, heh.

Opublikowano

To znaczy że robimy ten filmik z Hitlerem który odchodząc mówi 

Zobaczycie, że Forza 6 zje DC  zarówno w temacie grafa jak i fun ;)

:facepalmz: Może Xbox miał bomby prawdy ale Sony zdetonowało atomówkę. 

Opublikowano

a kto z was kozaki miał do konsoli dołączone to?

8krQUA6f8p0nlb9bk3E8vyano1_400.jpg

kto patrzył na to i wyobrażał sobie jak za(pipi)iste będą nowe gry?

Opublikowano

Jako przyszly xbot nie musialem wyobrazac sobie przyszlych gier :kaz:

A tak naprawde mialem wtedy 4 lata

Opublikowano

Ja kupowalem co miesiąc kiedyś PSM z demkami na ps2 i pamiętał że potrafiłem cisnac na nich po kilka miechow zanim nie dostałem pełnej wersji nfs underground :banderas: jednej płytki nigdy nie zapomnę, z mgs3, z pierwszym ratchetem czy wrc, już nie wiem którym, to było cos

Opublikowano

ja na ps2 przez jakis czas nie mialem zadnej gry i ogrywalem nonstop demowke z pudelka z konsola - ssx, dzien w dzien na okraglo, potem nagle wygralem w zakladach sportowych, nie przyznalem sie rodzicom bo bym im to pewnie musial oddac bo mi sprezentowali konsole i pobieglem do MM kupic gran turismo 3 se se se se

Opublikowano

Ja przegralem miesiac w demo Armored Core z PSM kupionego w empiku za 30zl.

Opublikowano

20 lecie było kilka dni temu, trochę macie spóźniony zapłon.

Opublikowano

dosc nostalgi pora na bomby prawdy 

Panowie! Dorwałem się wreszcie i do swojej kopii, by osobiście sprawdzić jak wypada DC w porównaniu do Forzy 5 i Forzy Horizon 2 (te dwie gry ograłem już wzdłuż i wszerz).

Po kilku wyścigach stwierdzam, że model jazdy w DC robi bardzo dobre wrażenie. Przyjemnie się prowadzi auta. Wszelkie smaczki w postaci pobijania rekordów i innych rzeczy podczas wyścigu, czy rywalizacja z innymi, oraz klubami to bardzo genialny pomysł. Napędza do pobijania własnych rekordów.

Graficznie mi na razie dupy nie urwało, tutaj wydaje mi się, że Forza ma przewagę. Ale poczekam jak rozegram więcej wyścigów i również tych ze zmienną pogodą. Co to za dziwna mgiełka podczas wybierania auta? Mam wrażenie, że momentami obraz traci ostrość (tekstury, wygląd auta).

I szczerze Wam to pisze, bez hejtu. Ograłem dobrze Forze 5 i Horizon 2, tam od pierwszego wyścigu grafika mnie porwała a tutaj muszę się jeszcze tego doszukać. Wiem, że w DC co poniektórzy zachwycają się grafiką. Owszem prezentuje wysoki poziom. Ale powiedzcie mi, do jakich innych wyścigów macie odniesienie? Czy przypadkiem DC nie jest jedynym wyścigiem w jaki graliście na nowej generacji? A inne, takie jak Forza widzieliście tylko na YouTube czy na screenach? Albo, co gorsza zagraliście na standzie w markecie? Chętnie bym poznał w tej kwestii wypowiedz kogoś, kto jak ja miał okazję pograć w Forzy a potem w DC. Jakaś konstruktywna wypowiedź, a nie przepełniony nienawiścią tekst, bo ktoś podważa grafikę w DC :)

Bez hejtu panowie. Jako fan ścigałek się wypowiadam i idę grać dalej. Wierzę, że z każdym wyścigiem, inna trasą i krajem będzie jeszcze ładniej. Aż w końcu szczęka mi opadnie.

PS. Jakby co, zapraszam do klubu PSX Extreme PL

boom headshot!

Opublikowano

Ale z tym Wiedźminem padaka... Miało być tak pięknie pod koniec lutego.

No nic, będzie czas, żeby ograć DA.

Wpis na 2000 stronie - ale ten temat szybko rośnie :o

Opublikowano

2000, jej, trzeba się wpisać. To był dobry rok.

HW34ApO.png

Edytowane przez aux

Opublikowano

koles nie ogral nawet jednego eventu przy zmiennej pogodzie, pojezdzil najwolniejszymi autami w grze, przed jej zakupem hejtowal kazdy screen z gry i co dziennie powtrzal ze nie kuma co sie ludzia w tej grze podoba i nagle ja kupuje bo liczy ze nagle na sile sie do niej przekona - no obiektywna opinia jak choooj, bomba prawdy nie ma co

ps. a moich bomb prawdy o spier.dolinie aka seria halo juz nie zacytowales :( :(

Opublikowano

Przyszły rok zapowiada sie zdecydowanie lepiej, ale z tym wiedzminem to masakra, dawno tak nie czekalem na jakas gre, a tutaj znowu przesunieta premiera...

Ficus, na kij cytowac Twoje bomby prawdy o grach, w ktore nie grales? :(

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.