Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie kumam tych parytetow. Co niby mieliby tworcy robic? W AC oprocz Altaira do wyboru mialaby byc jego zenska wersja? I pewnie w ramach tej "rownosci" nie mialaby obcietego palca pod wysuwany noz.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najlepiej rzucić haslem lewactwo xD ah te konsolomaniaki. Co wam przeszkadza, że ktoś będzie chciał zrobić kobiecą postać w grze? Bedziecie zmuszeni wyrzucić konsole bo lewacka?

Mnie nic nie przeszkadza, to lewakom przeszkadza że nie ma takiej opcji. Mnie to grzeje kompletnie, tylko się śmieje z afer z tego powodu. O boże straszne w AC Unity nie ma kobiety...

Opublikowano

Zaczytałam się w temacie i spaliłam obiad, DO TEGO PROWADZĄ PARYTETY.

A tak serio, Ubi od zawsze w swoich grach promuje wszelkie równouprawnienie i poprawność polityczną, więc nic zaskakującego z tym newsem.

Opublikowano

Heh, znalazłem jeden z najstarszych forumków o grach.

https://groups.google.com/forum/?fromgroups#!forum/rec.games.video.sega

Może niekoniecznie forum, ale już nie będę się czepiał. :P

Wziąłeś to z NeoGAFa? Jeśli nie, to polecam ten temat (albo jakby kto chciał więcej):

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=482425

Tam jest więcej perełek, i to nie tylko z samego rec.games.video.sega, ale ogólnie z rec.games.video.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Smiać ci się chciało z jakiego powodu? Z tego, że Walkiewicz napisał prawdę? (...)

Śmiać mi się chciało przede wszystkim z tego, jak, w zależności od punktu widzenia, szeroko można zdefiniować pojęcia. Że do rasizmu zalicza już sam fakt, że 85 % bohaterów gier jest białych, choć tyle a tyle procent mieszkańców USA/świata to Azjaci, Murzyni itd. To, że strzelanie do Hiszpanów w RE4 uznaje za ironiczne z uwagi na historię, a do Murzynów w RE5 za niesmaczne. Z drugiej strony, nie spotkałem się nigdzie z płaczem, że 90 % bohaterów gier/filmów akcji z USA jest dobrze zbudowanych, wysokich, inteligentnych i sprytnych, co nie oddaje prawdziwego procentowego udziału grubych i głupich w całej populacji. Przypominam, że mówimy o GRACH WIDEO.

No ale dobrze, że jest UbiSoft, ze swoimi sprawiedliwym społecznie spojrzeniem.

Opublikowano

To jest piękne

What's wrong with today's games (8/22/91)

I've noticed that there's now a standard set of terminology to describe features of video games. "Power ups" and "bosses". All it says to me is that most of the games on the market (at least the >Genesis) share so many common elements that you can give them names. These video games are following a formula. Perhaps this is because everybody is in a race to get titles on the market. But why do I want to buy the same game all the time, only with different graphics? YES YES YES YES YES! Finally, somebody can see through all of this nonsense! Another thank you to Teh Kao Yang for similar comments. First of all, I am NOT a Genesis hater or a Nintendo hater or a hater of any video game manufacturer. I would also say that I am not a fan of any such corporation either. I realize that many readers of rec.games.video have violent loyalties to certain companies and that their reaction to my comments will be clouded by such. You can be a fan of a particular game or of a game designer or group of designers or maybe a company that writes games. But to be a "fan" of a giant like Sega or Nintendo? It's like being a fan of Proctor & Gamble or DuPont. I have better things to do than spray paint "GENESIS RULES" on a bridge.

Edytowane przez mate5

Opublikowano
Whoever started this crap about the sexism in games should be drug out

into the street and have a bullet put into their head. What's the big deal

about this topic, did some knucklehead want to see how many responses he could

get with this subject? If you want to get some discussions that mean something,

type about how NEC had to bail out from the TG-16 or how big a putz Nintendo of

America is.

These are the kind of postings that do nothing but clutter the network

up and are a pain to go over. Sexism in the real world can be taken seriously,

but in a video game? All I can say to this individual is that no planet would

lose its orbit underestimating your stupidity.

P.S.

If you want a real 16-bit system, buy a Genesis

https://groups.google.com/forum/?fromgroups#!topic/rec.games.video/5fQbrTm3IsA

1992 rok :D

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

a do Murzynów w RE5 za niesmaczne

o (pipi), ale urwał. nikt mu nie powiedział, że akcja RE5 dzieje się w AFRYCE ? 

Opublikowano
All it says to me is that most of the games on the market share so many common elements that you can give them names. These video games are following a formula. Perhaps this is because everybody is in a race to get titles on the market. But why do I want to buy the same game all the time, only with different graphics?

To haslo powinno byc wyryte na kamieniu wspolczesnego gamingu. 

Opublikowano

w jakiej grze można strzelać do homosiów? chętnie zagram.

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że Destiny początkowo działało na Xboxie One w rozdzielczości 792p. Nowe, czerwcowe SDK sprawiło, że twórcy mogli podnieść rozdziałkę do 1080p. Jest moc! ;)

Opublikowano

Nie chce mi sie wiierzyc w az taki przeskok.

Opublikowano

Mam całkiem ciekawe info od człowieka, który w tym siedzi. Czerwcowe SDK nie tylko uwolniło 10% mocy zarezerwowanej dla Kinecta, ale też zaaplikowało kilka innych udoskonaleń - we wtorek będę wiedział znacznie więcej ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Mam całkiem ciekawe info od człowieka, który w tym siedzi. Czerwcowe SDK nie tylko uwolniło 10% mocy zarezerwowanej dla Kinecta, ale też zaaplikowało kilka innych udoskonaleń - we wtorek będę wiedział znacznie więcej ;)

Najpierw Ficuś, teraz Maciomaniak - sami insajderzy na tym forum. Zaraz się okaże, że to Don jest tym ntkrlnem.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro staczasz sie, za malo gifow i przeciekow z neogafa :(

Opublikowano

w jakiej grze można strzelać do homosiów? chętnie zagram.

W GTA San Andreas z tego co pamiętam.

Opublikowano

postal 2

Opublikowano

w obie grałem, proszę o więcej propozycji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.