Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

a ja bym chcial zamiast driveclub2 nowego motorstorma i zapier.dalac w tak wygladajacej burzy w blocie po wyspie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Po kłopotach z DC, to nie wiem czy Evolution będzie miało szanse zrobić jeszcze jedną grę. Fakty, teraz z wyzwaniami, działającym online i deszczem, to zupełnie inna gra, ale ktoś tam podjął tą decyzje, że wypuszczamy grę w październiki i chvj, mimo że ma tylko niedociągnięć.

Opublikowano

a ja bym chcial zamiast driveclub2 nowego motorstorma i zapier.dalac w tak wygladajacej burzy w blocie po wyspie

Kurfa, jazda po burakach lambo to balas a dawnhill cieżarówką po błocie już nie.

Opublikowano

Podwojne standardy, Ficus pamietaj ze mam Ciebie na celowniku  :shotgun:

Opublikowano

Wczoraj trochę w Horajzon 2 pograłem i racery na innym padzie już nie wchodzą w grę. Pada to chyba specjalnie pod Horizon/Motorsport robili.

Opublikowano

Kurfa, jazda po burakach lambo to balas a dawnhill cieżarówką po błocie już nie.

no rejczel. Baron lubi rzeczy dedykowane o najwyższej jakości. Jeśli ścigać się super cars to po asfalcie jak człowiek, gdzie liczą się setne sekundy, a nie zapyerdalać po burakach i płotkach jak jakieś debil z 2fast2furious. Po błocie owszem, ale terenówką, ciężarówką, crossem, quadem, buggy...

idąc tym tropem na bekaboksa będzie nowa ścigałka gdzie terenowymi ciężarówkami będziemy ścigać się po asfaltowych torach. xbox fuck logic

:wujaszek:

Opublikowano

Mimo wszystko mając na uwadze rajdy Dakar to ciężarówka bardziej mi w Motorstormie pasuje niz Lamborghini na polu buraków.
Opublikowano

wam na serio xbox resztki rozumu odebral, jest roznica w zapier.daniu po burakach autami stworzonymi od deski kreslarskiej pod drogi rowne jak stol gdzie zawieszenie jest pare centrymetrow nad droga, gdzie jeszcze tak sie chwalicie, ze fizyka jest tak zaawansowana przeciez skopiowali ja z duzej forzy niz zapier.dalanie po dziczy pojazdami offroad w arcadowce

Opublikowano

Ficus juz sie nie tlumacz, lece po posilki do Sosnowca i Bialegostoku i bedzie ZAORANE  :shotgun:  :shotgun:

Opublikowano

ping z dedykacją dla Ciebie:

http://youtu.be/Bt9zSfinwFA

Spoko, jak już wpadnie hajs z partnerstwa youtube to zainwestuje w porządny sprzęt do nagrywania i może jakiś mikrofon.

Opublikowano

wam na serio xbox resztki rozumu odebral, jest roznica w zapier.daniu po burakach autami stworzonymi od deski kreslarskiej pod drogi rowne jak stol gdzie zawieszenie jest pare centrymetrow nad droga, gdzie jeszcze tak sie chwalicie, ze fizyka jest tak zaawansowana przeciez skopiowali ja z duzej forzy niz zapier.dalanie po dziczy pojazdami offroad w arcadowce

Nie, fizyka w FH2 nie powala, wszystkie samochody podobnie sie prowadzą, co lepsze kocury sa zbyt łagodne co by Janusz ogarniał.
Opublikowano

Wczoraj trochę w Horajzon 2 pograłem i racery na innym padzie już nie wchodzą w grę. Pada to chyba specjalnie pod Horizon/Motorsport robili.

Moim zdaniem Triggery są trochę zbyt czułe, przez co ciężko jest grając na "symulacyjnym" modelu jazdy w FH2 wyczuć gaz w zakrętach jadąc mocnym tylnonapędowym samochodem. Gdybym miał robić dobre czasy w DC na padzie od bonera, to prędzej bym się chyba za(pipi)ał. Może to też kwestia forzy, że tak ma ustawioną czułość triggerów ale nie jest to dobre moim zdaniem.

Opublikowano

jeśli przy Driveclub 2 na premiere będą wszystkie ficzery jak pogoda, nowe trasy, auta czy jeszcze lepsza grafa to ta gra rozyebie, moze będzie ta sama sytuacja co z pierwszym Motorstormem który był dobry, ale Pacific Rift 10/10

a ja bym chcial zeby wrocili do motorstorma. Moze w koncu błoto wyglądało by jak błoto. Po tym co pokazali w dc widac ze byla by szansa zblizyc sie jakosciowo do pierwszego trailera motorstorm z okresu premiery ps3

Pozatym mi nawet ms apocalypse sie podobal. Mimo ze mega pechowo mial premiere w tym samym czasie co prawdziwa apokalipsa w japonii i naskrobal sobie mega duzo czarnego PR

Opublikowano

apokalipsa to spier.dolina - zabili to co w serii najlepsze czy genialne rozbudowane trasy gdzie trzeba bylo sie uczyc ich do kazdego pojazdu z osobna na rzecz prostych jak cep tras z 3 zakretami i skryptami

Opublikowano

Mimo wszystko mając na uwadze rajdy Dakar to ciężarówka bardziej mi w Motorstormie pasuje niz Lamborghini na polu buraków.

Serio? a te wybuchające motory jak za długo przytrzyma się gaz w Motorstormie to też występuje w rajdach dakar?

no rejczel. Baron lubi rzeczy dedykowane o najwyższej jakości. Jeśli ścigać się super cars to po asfalcie jak człowiek, gdzie liczą się setne sekundy, a nie zapyerdalać po burakach i płotkach jak jakieś debil z 2fast2furious. Po błocie owszem, ale terenówką, ciężarówką, crossem, quadem, buggy...

idąc tym tropem na bekaboksa będzie nowa ścigałka gdzie terenowymi ciężarówkami będziemy ścigać się po asfaltowych torach. xbox fuck logic

:wujaszek:

Tobie odpuszcze bo masz urodziny :shotgun:

Opublikowano

wy serio botki nie widzicie roznicy w czystym arcade z gazem, hamulcem i turbo i popier.dalaniu w buszu pojazdami do tego stworzonymi w odroznieniu od gry ktora wg was stara sie byc realistyczna i rozbudowana (asystety, wspomagania itp) a jak przychodzi co do czego to wiekszosc czasu spedza sie na zapier.dalaniu autami ktore sa przeznaczone na tory uliczne po burakach koszac plotki i inne dupska na swojej drodze?

Opublikowano

Też bym chciał motorstorma albo jakieś wrc. No ale najważniejsze, by hajs się zgadzał, więc czy taka gra prędko wyjdzie? Nie wiem, bo to niejanuszowe produkcje.

Opublikowano

Orzeszek żyjesz w alternatywnym świecie, co innego czysty arcade jak Motorstorm a co innego gra pseudo symulacyjna z sugerowanymi liniami i możliwością cofnięcia czasu w której występują samochody egzotyczne.

Opublikowano

Niektorzy chyba zapomnieli, ze istnieje jeszcze Forza Motorsport chodzaca w solid 60fps a nie jakis biedackich jak na sima 30. Z opinia, ze model jazdy w DC jest lepszy od FM nawet w cw sie nie spotkalem, wiec wniosek jest prosty.

Opublikowano

nie spotkales sie bo DC to arcade tak jak seria PGR, a glowna Forza to typowy sim wiec to logiczne ze nikt nie porownuje

Opublikowano

btw wiecie, ze juz prawie pewne jest ze remaster final fantasy X/X-2 z vity/ps3 zostanie wydany tez na ps4?

ja w kontekscie tej informacji, wychu.jania vity z type-0 hd, a w weekend calego swiata z remake'iem ff7 oficjalnie oswiadczam, ze nie kupie juz nigdy zadnej nowej gry od square-enix, nawet jesli jakims cudem FFXV czy KH3 beda super to kupie uzywke albo przycebule

Opublikowano

Jak przycebulisz to tez jakas kasa do nich pójdzie!

Opublikowano

Niektorzy chyba zapomnieli, ze istnieje jeszcze Forza Motorsport chodzaca w solid 60fps a nie jakis biedackich jak na sima 30. Z opinia, ze model jazdy w DC jest lepszy od FM nawet w cw sie nie spotkalem, wiec wniosek jest prosty.

Tu nikt poza botami nie zestawia ze sobą FM5 i DC bo to dwa rożne targety, zacznijmy od tego ze aby gra była symulacja to dla mnie musi mieć realne tory.

Tu każdy zestawia FH2 z DC a te chodzą w 30fpsach, z czego poczucie prędkości jest lepsze w DC, same samochody tez rozróżnisz po charakterystyce modelu, jesli jakiś samochód ma w realu opinie mordercy to taki tez jest w DC np. F430 Scuderia, w FH2 to mydelniczka na kołach z brakiem mocy na wysokich obrotach XD bez uczucia lekkosci czym ta seria sie charakteryzuje.

PS. Sprzedaż DC podskoczyła o 830%

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.