Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Z twojego opisu wychodzi na to, ze DC udaje symulator, a FH2 jest tym z czym mi sie kojarza wyscigi arcade - beztroska, przyjemna jazda z ladnymi widoczkami. Jakbym chcial uczyc sie tras na pamiec i walczyc o setne sekundy to bym odpalil duzo lepsza do tego FM.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

gdzie ci DC udaje symulator? bo zamkniete trasy i walczysz o czas? czyli od teraz kazda gra arcade z zamknietymi trasami to wg botow udawany sim :D

Opublikowano

Chyba im się pomylił arcade z guwnem obes.ranym dla januszy. Arcade'owa nie znaczy prosta!

Opublikowano

O to starsze Nfsy tez były symulacjami. Tyle nowego mozna sie tu dowiedziec.

Opublikowano

i jednoczesnie sraja do swojego ogrodka zwanego PGR

Opublikowano

to ssxx1, alternatywny świat, teraz każda gra wyścigowa to symulacja.

Opublikowano

Ladna nadinterpretacja panowie. Jak mam grac w arcade na torach (nie miescie czy polach burakow) to juz wole sima, z ktorym bardziej kojarzy mi sie okreslenie "walka o setne sekundy".

Opublikowano

czyli jak zamkniety tor jest wsrod budynkow to OK

czyli jak zamkniety tor wsrod natury (las, gory, brzegi morza itp) to juz nie jest OK

kazda interpretacja dobra byle obronic horizon2 i pgr a zjachac driveclub :D :D :D :D

Opublikowano

Czyli w WipeOut walka o czas sie nie liczy bo to pewnie strzelanka you know why becouse fuck logics thats why !!!! 

Opublikowano

Ah te miodne arcadòwki od EA Sport BIG! Shox, nba street. Ze też amerykańce uśmiercili takie serie z ps2...

Opublikowano

czyli jak zamkniety tor jest wsrod budynkow to OK

czyli jak zamkniety tor wsrod natury (las, gory, brzegi morza itp) to juz nie jest OK

kazda interpretacja dobra byle obronic horizon2 i pgr a zjachac driveclub :D :D :D :D

Nie trudno sie domyslic (ale ty na to nie wpadles), pola burakow/miasto = otwarty swiat, polowa czasu gry to jazda po mapie, a nie tylko po zamknietych torach i w takim wydaniu arcade mnie interesuje. Chce tylko jezdzic po zamknietych torach i walczyc o sekundy? Odpalam sima. Czegos jeszcze nie rozumiesz?

Opublikowano

a PGRy ci sie podobaly czy goowno obesrane? nie rozumiem tego, ze twierdzisz ze driveclub udaje symulator bo to kompletna glupota, acradowki nastawione na wykrecanie i szlifowanie czasow to wrecz protoplasci gier wyscigowych

Opublikowano

(pipi)a, wy juz zapomnielicie co to jest dobry ARCADE'OWY model jazdy.

Ta MUZA zmieniajaca tempo i podglasniana po nitro (myslalem, ze to bedzie standard w grach arcade:(), te SOCZYSTE kraksy, te CUDOWNE poslizgi, ta urywajaca dupe predkosc odczuwalna nawet w tpp (a nie tylko z kabiny jak w DC), ta gra wypelniona kontentem!

W idz w chuy z tym drajwklapem-rakiem i modelem jazdy stara z NOSem. 

Opublikowano

trójka lepsza ale rowniez teskie za ta seria i to na zamknietych trasach

Opublikowano

Nie, nie jest lepsza, wszystko ma gorsze - skok na kase pod januszy.

POZDRO JANEK!

Opublikowano

Ta MUZA zmieniajaca tempo i podglasniana po nitro (myslalem, ze to bedzie standard w grach arcade:(), te SOCZYSTE kraksy, te CUDOWNE poslizgi, ta urywajaca dupe predkosc odczuwalna nawet w tpp (a nie tylko z kabiny jak w DC), ta gra wypelniona kontentem!

Czemu Tu WiiU sprzedales z MK8?
Opublikowano

ooo Janczes zaczyna swoja krucjate - napisze cos kontrowersyjnego w swoim stylu byle wpadly plusiki, pochwale cos niszowego itp :D

w drivecluba ty w ogole grales czy model jazdy stara z NOSem wywnioskowales po youtubie?

Opublikowano

Czemu Tu WiiU sprzedales z MK8?

Żebym ja mógł od niego kupić, zagrać godzinę, odstawić na półkę z niebieskimi pudełeczkami i zastanawiać się, co fajnego jest w konsoli dla 10 latków.

Mario Kart może i fajne, ale za bardzo infantylne.

Edytowane przez ping

Opublikowano

MK8 najlepszym racerem tego roku!

mortal kombat 8 racerem. Ten to jak cos powie..

btw to arcade czy symulacja?

Opublikowano

najlepszy racer #neverforget

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

przy tej muzyce chyba dostawałem najwięcej (pipi)icy i nie przez samą piosenkę tylko leciała zazwyczaj przy najtrudniejszych wyścigach

Opublikowano

najlepszy racer #neverforget

Jaki racer to według kolegi ssxx1 Real Driving Simulator

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To był racer lotus-turbo-challenge-05.png

Bluber z partyzanta minusy rozdaje

Edytowane przez Ferris71

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.