Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w obie grałem, proszę o więcej propozycji

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LGBT_characters_in_video_games

Na przykład Fallout New Vegas, w którym można wynająć i następnie zamordować męską prostytutkę, poćwiartować jego zwłoki i rozrzucić po całym pomieszczeniu. Poważnie, można rozczłonkować chyba każdego ludzkiego npc oprócz dzieci na głowę, tors, 4 kończyny i następnie wrzucić na przykład głowę do wanny. Trochę poje.bane.

PS Bierze niewiele kapsli, które później i tak możesz zabrać ze zwłok

Edytowane przez mate5

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

w Głupkach z Kosmosu był ten gwałciciel w stroju królika z dupa na wierzchu :/

Opublikowano

Nie kumam tych parytetow. Co niby mieliby tworcy robic? W AC oprocz Altaira do wyboru mialaby byc jego zenska wersja? I pewnie w ramach tej "rownosci" nie mialaby obcietego palca pod wysuwany noz.

Geez, nie mówie, że dostajesz ustawe i od dzisiaj każda gra musi mieć opcje wyboru postaci, ale skoro już tworzą grę w której każdy może sobie stworzyć postać to dlaczego niby nie można mieć laski do wyboru? Z tego co wiem to nie jest tylko opcja dla dziewczyn, przecież jest masa geeków, którzy uwielbiają grać żenskimi postaciami. Zresztą wy i tak tego niezrozumiecie, nie ma na to szans bo jestescie zbyt wryci w kulturę, którą pozostawili nam nasi dziadkowie itp

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kobieta jako proragonista tak, ale jedynie w symulatorze kuchni.

Gonil bys ta Pania do garow?

tomb_raider_2013-wide.jpg

No zobacz tylko jak seksownie:

lara_croft_in_the_kitchen_by_laracroftth

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

7e4WCxv.jpg

Marianek, kocyk, kapcioszki i kakałko - tak wygląda mój wieczór. A wy co, dalej call of duty w ubraniu moro i kieliszkiem wódki na drogim szklanym stole?

Opublikowano

Fajny telewizor. Muszę sobie kupić jakiegoś crteka, bo w tym co mam zaczyna przerywać obraz.

Opublikowano

Rasowy kąsolomaniak. Niebieskie Wii takie ładne.

Opublikowano

A mnie ciekawi jak zrobiłeś zdjęcie mając obie ręce zajęte.

Opublikowano

#kapcioszki

slipper.jpg

Opublikowano

Nie kumam tych parytetow. Co niby mieliby tworcy robic? W AC oprocz Altaira do wyboru mialaby byc jego zenska wersja? I pewnie w ramach tej "rownosci" nie mialaby obcietego palca pod wysuwany noz.

Geez, nie mówie, że dostajesz ustawe i od dzisiaj każda gra musi mieć opcje wyboru postaci, ale skoro już tworzą grę w której każdy może sobie stworzyć postać to dlaczego niby nie można mieć laski do wyboru? Z tego co wiem to nie jest tylko opcja dla dziewczyn, przecież jest masa geeków, którzy uwielbiają grać żenskimi postaciami. Zresztą wy i tak tego niezrozumiecie, nie ma na to szans bo jestescie zbyt wryci w kulturę, którą pozostawili nam nasi dziadkowie itp

Szczerze to nie znam gry gdzie masz mozliwosc tworzenia postaci i opcją nie bylaby babeczka. Od prastarych Icewind Dale po nawet Demon's Souls (co wiecej tutaj sa nawet zbroje tylko dla tej figury). Praktycznie kazdy rpg oferuje gre panna. To cale miauczenie o brak lasek w grach i deprecjonowanie ich roli to wymysl jakies stuknietej feministki, ktora zobaczyla pudzianow i sie obs.rala ze smutku bo nie bylo tam kobiety. Kazdy kto na powaznie gra wie, ze kobiety sa w grach i nawet stanowia ich podstawe. Graja nie tylko glowne role ale praktycznie wszystkie role, od pomagiera po arcywroga. Wiec pytam sie jaki ku.rwa wybor ma oferowac gra, ktora nazywa sie God of War? Ze niby jak tam zaimplementowac panne? I PO CO?

Moj dziadek nosil spodnie a babcia spodnice i zayebiscie sie ciesze, ze mnie w takiej kulturze wychowali.

Opublikowano

Szczerze to nie znam gry gdzie masz mozliwosc tworzenia postaci i opcją nie bylaby babeczka. Od prastarych Icewind Dale po nawet Demon's Souls (co wiecej tutaj sa nawet zbroje tylko dla tej figury). Praktycznie kazdy rpg oferuje gre panna. To cale miauczenie o brak lasek w grach i deprecjonowanie ich roli to wymysl jakies stuknietej feministki, ktora zobaczyla pudzianow i sie obs.rala ze smutku bo nie bylo tam kobiety. Kazdy kto na powaznie gra wie, ze kobiety sa w grach i nawet stanowia ich podstawe. Graja nie tylko glowne role ale praktycznie wszystkie role, od pomagiera po arcywroga. Wiec pytam sie jaki ku.rwa wybor ma oferowac gra, ktora nazywa sie God of War? Ze niby jak tam zaimplementowac panne? I PO CO?

Moj dziadek nosil spodnie a babcia spodnice i zayebiscie sie ciesze, ze mnie w takiej kulturze wychowali.

Ale ja mówie o przypadku tego nowego AC, można stworzyć sobie postać do co-opa itp ale nie może być to laska. Czytałem tłumaczenie Ubisoftu, troszkę beka, ale ok.

Opublikowano

Spoko, bedzie w DLC.

Opublikowano

A w Unity nie jest tak jak w watch_dogs, że każdy gra głównym bohaterem, ale reszta widzi go w innej skórce?

Opublikowano

A słyszeliście o tej aferze, jak ostatnio GiantBomb zatrudnili dwóch, białych mężczyzn?

BTmQ8L9.png

głupia pi.zda.

Opublikowano

Amerykance ostatnio ostro wyczuleni na "problemy" kobiet w branzy. Wszedzie tylko seksizm widza.

Opublikowano

Parę lasek piszących o grach wkurzyło się na to, że GB zatrudniło dwóch białych facetów. Potem zaczął się shitstorm.

Opublikowano

Parę lasek piszących o grach wkurzyło się na to, że GB zatrudniło dwóch białych facetów. Potem zaczął się shitstorm.

Faktycznie problem XD

Opublikowano

Amerykance ostatnio ostro wyczuleni na "problemy" kobiet w branzy. Wszedzie tylko seksizm widza.

coś dobrego podrzucę w kwestii feminizmu ;D

LBoCHxa.jpg

UyseGgC.png

to drugie trochę subiektywne coprawda

Opublikowano

Ostatnio mojego kolegi nie przyjęli do pracy, a zamiast niego wzięli murzyna bez doświadczenia. Skandal!

Opublikowano

Figaro, ten tv to jakas prowokacja, czy serio na tym grasz?

A na czym Ty grasz?

Nie musisz odpowiadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.