Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie fikaj bo w pociagu na zlot nad morze bedziesz spac na kuszetce na dole 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mazz po to, że jak jedziesz autem i mocno pada to nawet jak masz mega wycieraczki to nie są w stanie wszystkiego zebrać. Efekt ten ma oddawać trudność szybkiej jazdy przy mokrej nawierzchni z ograniczoną widocznością

Opublikowano

mazzeo masz ty w ogole samochod? jechales kiedys w realu w deszczu? widziales ty w ogole deszcz na szybach w obiekcie, ktory sie porusza? czy tylko xbox?

Opublikowano

mazzeo masz ty w ogole samochod? jechales kiedys w realu w deszczu? widziales ty w ogole deszcz na szybach w obiekcie, ktory sie porusza? czy tylko xbox?

Mazz po to, że jak jedziesz autem i mocno pada to nawet jak masz mega wycieraczki to nie są w stanie wszystkiego zebrać. Efekt ten ma oddawać trudność szybkiej jazdy przy mokrej nawierzchni z ograniczoną widocznością

a wy jak jeździcie autem to siedzicie na miejscu kierowcy

iWTkPIvlZbmIB.png

czy 3 metry za autem?

image_driveclub-23124-2662_0010.jpg

a może zwyczajnie nie umiecie czytać ze zrozumieniem?

Opublikowano

Tak w ogole, jak mozna jezdzic na kamerze ze zderzaka? Ogladajac cos takiego czuje sie jak jakis gepard na polowaniu.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Na kierownicy trzeba.

Opublikowano

no bez sensu deszcz na kamerze, nawet w otoczajacym swiecie jest to bezsensu i dalej nie rozumiem czemu ten efekt jest w driveclubie

Opublikowano

ciekawe tylko po co na kamerze ze zderzaka albo zza auta efekt kropli na szybie

Na przykład po to żeby w multi/wyzwaniach wszyscy mieli ograniczoną widoczność, a nie tylko jeżdżący z kamerą ze środka.

Przy okazji wrzucę gifa:

giphy.gif

:banderas:

Opublikowano

To inaczej bo normalnie nie trafia. Chłopie ściągnij ten chełm Master Xbota i przemyśl to raz jeszcze.

Jest to patent jak np ktoś nie lubi jeździć z kamerą ze środka (np ja, zawsze jeżdżę tpp), a chce też poczuć utrudnienia związane z prowadzeniem w deszczu.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Efekt wygląda nieziemsko, faktycznie - ten w grze. W realu jadąc choćby nawet 70km/h jakoś nie mam czasu patrzeć się na krople - wolę jechać bezpiecznie patrząc na drogę. W grze efekt ten jakoś stopniowo narasta - zwiększając ilość tych kropli, czy o prostu jak pada, to zawsze ulewa i cała szyba zalana wiadrem wody?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

ja od zawsze w kazdym racerze jeszcze na kamerze z zderzeka czy tam z tablicy rejestracyjnej - kamera zza samochodu jest dla ciot

Opublikowano

Efekt wygląda nieziemsko, faktycznie - ten w grze. W realu jadąc choćby nawet 70km/h jakoś nie mam czasu patrzeć się na krople - wolę jechać bezpiecznie patrząc na drogę. W grze efekt ten jakoś stopniowo narasta - zwiększając ilość tych kropli, czy o prostu jak pada, to zawsze ulewa i cała szyba zalana wiadrem wody?

siedzisz tu dziennie a nie widziales filmiku co ktos tu wklejal - krople maja swoja fizyke, reaguja na ruch, skrety, predkosc, ilosc deszczu, wysychaja jak nie pada itp

no (pipi)a musi byc deszcz na kamerze jesli gra w zalozeniu ma miec immersje jak w realu - dalem na gorze stronki filmik z f1 z kamera z samochodu - identyko sie wtedy krople przyklejaja i przemieszczaja po szybie

Opublikowano

siedzisz tu dziennie a nie widziales filmiku co ktos tu wklejal 

Pół dnia siedzę w pracy, na taptalku nie zawsze uda się wszytsko włączyć - tym bardziej będąc w pracy.

I kamera zza samochodu nie jest dla ciot! :shotgun:

Opublikowano

Pół dnia siedzę w pracy, na taptalku nie zawsze uda się wszytsko włączyć - tym bardziej będąc w pracy.

Jest  :reggie:

Opublikowano

zeby nie bylo jeszcze racera nie bylo gdzie jezdzilem na kamerze z wnetrza, w kazdej grze wg mnie za malo trasy wtedy widac, a za duzo wnetrza :P

Opublikowano

Glee_kurt-cry.gif

No ale dobrze jest widzieć jak z boku jakiś gostek Cię próbuje wyprzedzić...

Już nie mówiąc o samym obrysie samochodu, łatwiej mi się manewruje.

A jak będę chciał symulację, to przed domem stoi moja Mazda 6, którą kiedyś już się chwaliłem w zimym łokciu.

O!

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Kamera z tylu nie jest dla ciot, lepsza jest z maski a najlepsza ze środka, sa jednak gry w ktore gra sie lepiej na widoku z za samochodu niz z wnętrza tak jak w DriveClubie

Ogólnie to wyglada tak ze 60fps widok ze środka, 30fps widok z tylu.

Opublikowano

NIE JEST!   :doom:

Opublikowano

Najlepszy jest i tak obrót kierownicy we wszystkich Forzach (90stopni) lol

Opublikowano

zalezy od gry, w Forza Motorsport jezdze ze srodka, Forza Horizon tpp tak samo jak nfs i reszta arcadowych gierek

Opublikowano

Kamera z tylu nie jest dla ciot, lepsza jest z maski a najlepsza ze środka, sa jednak gry w ktore gra sie lepiej na widoku z za samochodu niz z wnętrza tak jak w DriveClubie

Ogólnie to wyglada tak ze 60fps widok ze środka, 30fps widok z tylu.

Ja gram z kamerą znad maski i wg mnie tak mogę najlepiej wyczuć samochód i przy tym dużo widzieć. Niestety w wyzwaniu ze śniegiem w nocy (pozdro eX4cT), w takiej kamerze niewiele widać. Dużo więcej widać zza samochodu, ale tak grać nie umiem w tej grze. :)

Opublikowano

Zielony brat pisze ze jezdzi w tpp.

Kamera zza samochodu nie jest dla ciot.

#tylkoxbox

Opublikowano

Dlatego każdy gra jak mu najlepiej, w szczególności w arcadówki, nie mogę tylko zrozumieć jak można grać w symulacje na kamerze innej niż maska/wnętrze

Opublikowano

2002 rok - mazzeo pierwszy raz dotyka playstation

2014 rok - mazzeo zauważa krople na szybie w czasie deszczu jadąc samochodem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.