Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W gt6 gram w kamerze zza auta, jakoś lepiej mi wtedy wyczuć tor jazdy przy szybszej jeździe, w innych racerach też

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

znalazlem dosc spory minus DriveClub, za duzo czasu pochlania ta gra i ciezko ja wylaczyc :/

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Na kierownicy jezdze zawsze z wnetrza, na padzie zza auta, latwiej sie wtedy skreca przy ograniczeniach jakie niesie gra na analogu.

Opublikowano

Nawet Don uchodzący wsrod klapow za tube propagandową MS nie wrzuca na forum reklam konsol

Prosze szanujmy sie, Console wars to nie jest miejsce na dyskusje nad takimi januszowymi reklamami

Opublikowano

Nawet Don uchodzący wsrod klapow za tube propagandową MS nie wrzuca na forum reklam konsol

Prosze szanujmy sie, Console wars to nie jest miejsce na dyskusje nad takimi januszowymi reklamami

>szanujmy się 

>console wars

:kaz:

Opublikowano

Widze ze Driveclub tak postprzatał botami ze chwytaja sie juz kazdej metody zeby tylko o nich nie zapomniec:

mw8ryc.png

Opublikowano

Dzień dobry sonyboty:

mobile.64csz7.jpg

ktoś pytał się o efekt kropli przy widoku tpp to głównie w racerach polega on na zamaskowaniu uproszeń przy padającym deszczu  :)

Opublikowano

Dzień dobry. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie owocnie w tym temacie co by mi się w robocie nie nudziło i miał co czytać :)

popcorn_yes.gif

Już nie przeszkadzam.

Miłego Dnia Panowie :hi:

Edytowane przez figus87

Opublikowano

No to zaczynamy

PlayStation >>> Xbox One >>>> ona tańczy dla mnie >>>> moda na sukces >>>> PC

Opublikowano

ktoś pytał się o efekt kropli przy widoku tpp to głównie w racerach polega on na zamaskowaniu uproszeń przy padającym deszczu   :)

:mog: :mog: :mog:

tak maskuje, ze w photo mode nie ma tego efektu, poza tym te krople na ekranie maja wlasna fizyke i dodatkowo odbijaja sie od nich promienie sloneczne co powoduje kolejny goty efekt

dcfinalraincompare1_by_vspectra-d89b47i.

tutaj nawet przy burzy sa wieksze fale na morzu, na drzewach przy opadach sniegu osadzaja sie platki sniegu, na stokach przy ulewie tworza sie potoczki itp

zostales Daddy jedyny, ktory dalej stara sie deprymowac potege poniedzialkowego patcha - no (pipi)a bez beki, od poniedzialku swiat growy gada tylko o tym patchu, nigdy nie stworzono w grach tak fotoreaslicztynego efektu jak to co evo nam zeserwowalo, a ja od czasow gt3 nigdy nie gralem w racer w ktora po prostu uwielbiam na niego patrzec

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

przy okazji by Daddy od rana plakal:

ciunyj.jpg

mefnbc.jpg

QbBkh55.jpg

v7C4m7c.jpg

Opublikowano

zmieńcie nazwę tematu na patch wars

Prędzej Sony vs world.
Opublikowano

10 osob ktore kupilo Xbona dla Humulina jest całym światem.  :teehee:

Opublikowano

Ten deszcz nie jest zwykłym dodatkiem maskującym, podczas ulewy w załamaniach zakrętów w przypadku nierówności na drodze tworzą sie błotne kałuże ktore samochód spowalniają lub błoto ktore przy kontakcie z kołami napędzanymi wprowadzają samochód w poślizg, zupełnie inna reakcja niz podczas suchego dnia najechanie na trawę.

Poza tym co wymienił Ficus sa takie smaczki jak uderzenie pioruna w linie wysokiego napięcia dający fajny rozbłysk i sypiące sie iskry, krople z własna fizyka zachowują sie nie tylko tak na szybie ale i całym samochodzie, to nie jest graficzny dodatek to pogoda jakiej nikt nigdy nie widział, wliczając PC.

Only4us

Only For PlayStation 4 players!

A tu smaczek o którym pisze

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak policzy kierownikow sklepow i ich magazyny z konsolami, ktorych nikt nie chce, to moze i wyjdzie mu 10mln  :teehee:

Opublikowano

Zupełnie się nie spodziewałem, że nowy dzień przywita mnie tym samym co poprzedni... Oj klapki, klapki. Proszę o nie trwonienie czasu, tylko szybciutko rozpisywać gierki, które SONY zapowie na E3!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.