Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@exact

Ale nie zapominaj ze po stronie PS3 w CW staly osoby ktore pisaly te wszystkie rzeczy o graniu w gry nie w grafike etc. a teraz same brandzluja sie do grafiki i gifow. Wystarczy poczytac ostatnie posty, wszystko grafika, U4, grafika, DC, grafika, The Order, grafika i tak w kolo macieju xD

Krotko mowiac, ROLE sie odwrocily, hipokryci sa po obu stronach.

Ja za to pozostalem wierny swoim przekonaniom, Gameplay > Grafika, PS3 > X360, XO > PS4 - gry, gameplay, potem grafika, takze nie przeszkadza mi druga generacje z rzedu (a nawet 3cia jesli liczyc PS2) faworyzowac slabszy sprzet, niezaleznie od loga na plastiku.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Forumowy ekspert zapomniał tylko wspomnieć, że jeżeli chodzi o systemy Xone i PS4, to konsola Sony góruje chyba tylko i wyłącznie pod względem tych instalacji. A w przypadku X360 i PS3, to ta druga była upośledzona pod każdym możliwym względem w porównaniu do maszyny MS.

Opublikowano

Bansai absolutnie szanuje, ale prawda jest taka ze SO to nie mesjasz o MCC juz mało kto mówi a FH2 przecież raven pisał ze GOTY na X360, o gustach sie nie dyskutuje i mam wiecej funu w DC niz w FH2, Infamous był tez fajna dla mnie przygoda, wiec dla mnie PS4 > Xbox One ale niech nikt nie wpiera jakie to gry sa na Xbox One a prawda jest taka ze poziom jest porównywalny, każdy juz gra w multiplatformy a na chwile obecna nie wiadomo kiedy cos fajnego wyjdzie na Xbox One.

Forumowy ekspert zapomniał tylko wspomnieć, że jeżeli chodzi o systemy Xone i PS4, to konsola Sony góruje chyba tylko i wyłącznie pod względem tych instalacji. A w przypadku X360 i PS3, to ta druga była upośledzona pod każdym możliwym względem w porównaniu do maszyny MS.

Nie wiem czy bym skłamał ze ps4 chodzi w menu 2x szybciej od Xbox One, i tak, wiem co mowię bo miałem jeszcze One w momencie wyjścia patcha nad którym hajpowaliscie ze tak przyspieszył działanie.
Opublikowano

no bo to jest normalny realizm samoobrony:

boty pisza ze ps4 nie ma gier ---> klapy wygarniaja ze boty graja w multiplatformy, a super exow obie platformy nie maja

boty pisza, ze mityczna roznica moty to mit bo jest 10% z kinnecta i multiplatformy wygladaja porownywalnie ---> klapki od poniedzialku maja orez w postaci mindlowing wygladajacego drivecluba w deszczu

oczywiscie dziala to tez w druga strone

klapki smieja sie ze to spier.dolony magnetowid --> boty wyciagaja jego plusy czyli pad, pewniejsza infrastruktura sieciowa

klapki wygarniaja brak premier w pierwszej polowie 2015r --> boty pisza, ze jesien 2014 to przespany okres u sony i pasmo niedokonczonych exow

kto pierwszy zaczal??? w sumie to teraz nieistotne, cos jak konflikt palenstynsko - izrealski

Opublikowano

ej no, bo zaraz zaczniecie sobie wysyłać kolorowe jednorożce. 

CW musi być podsycane bez względu na to jaka jest prawda. 

Opublikowano

Koniec wojny, prosze sie rozejsc.

Wojna zostala wygrana przez:

haha, takiego chuya :yao: 

Opublikowano

Tokar już założył odpowiedni temat, w którym każdy klapek może się pochwalić gdzie było Sony podczas konferencji PSE.

Spokojnie baroni, podobno po paczu z deszczem jest większy poślizg i mniej boli, hehe...

Opublikowano

Tokar już założył odpowiedni temat, w którym każdy klapek może się pochwalić gdzie było Sony podczas konferencji PSE.

Spokojnie baroni, podobno po paczu z deszczem jest większy poślizg i mniej boli, hehe...

prawilnie przypominam, ze to ja pierwszy wklejalem fotke gdzie pewien uzytkownik przygotowywal sie do tego badania

kermit-yoga-downdog.jpg

Opublikowano

prawilnie przypominam, ze to ja pierwszy wklejalem fotke gdzie pewien uzytkownik przygotowywal sie do tego badania

kermit-yoga-downdog.jpg

Przeciez Forza wyszła przed DriveClubem, tam deszcz juz był, wie co mówi.
Opublikowano

Nie obilo mi sie o uszy ze kermit planuje kupic PS4 wiec to zdjecie jest troche z dupy.

Opublikowano

wrzucasz jak schylam się po kabel od kinecta, slabo

tego zdjęcia nie trzeba było długo szukać, kolejny klapek:

CartmanGetsanAnalProbe21.gif

Opublikowano

ficus - płacze jedynie ze śmiechu widząc te foty, to już wszystko było i znacznie lepsze we wrześniu. Takie są fakty, twoje tupanie nóżkami ze złości i innych sonybotów nic nie zmieni. Trzeba czekać na lepsze czasy szrota ps4. Pozdrawiam  ^_^

Łap na pocieszenie moje fotki z najlepszego racera tej generacji:

GetPhoto-_whnpqsw.jpg

GetPhoto-_whnpqsq.jpg

GetPhoto-_whnpqah.jpg

GetPhoto-_whrwnnn.jpg

GetPhoto-_whrwnns.jpg

GetPhoto-_whrwnex.jpg

GetPhoto-_whhrarr.jpg

GetPhoto-_whhrars.jpg

GetPhoto-_whhrara.jpg

GetPhoto-_whhraxe.jpg

GetPhoto-_whhraxa.jpg

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

zaiste piekne lodowisko, deszcz i mokre podłoże w horizon2 co najwyżej może konkurować z błyszczącym asfaltem w most wanded z ps3 - takie sa fakty

gigi.jpg

Opublikowano

To zawsze lepiej niż drive crap konkurujący z ridge racer z 2007  :)

Opublikowano

Podłoże z FH2 można tylko porównać z NFS Underground

To zawsze lepiej niż drive crap konkurujący z ridge racer z 2007 :)

Cały Daddy
Opublikowano

Daddy, trolling trollingiem, ale chociaż jakiś poziom prezentuj

Opublikowano

No przecież prezentuje poziom. Poziom xboxa :kaz:

Opublikowano

LOL

Czego ty sie od niego spodziewasz, poziomu? To tak jakbys od xbona spodziewał się tak wyglądających gier

bodjav.gif

xdsqwe.gif

a xbonik to tylko guwno rozmazane :reggie:

forza_horizon_2_xboxdynasty_1403684887_1

:yao:

Przecież to jest różnica generacja, z czym do ludzi knuru spenceru?! hahaha xDDDD

Opublikowano

Wybaczcie mu, nie dostał pożyczki w providencie na PS4 a Xboxa wie ze i tak nie sprzeda.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja rozumiem że to CW ale jakis poziom trzeba trzymać. Każdy bot z tego tematu ma jakis choc szczatkowy obiektywizm ale to co wypisuju tutaj daddy to jest juz czysta abstrakcja.

Opublikowano

piekne bomby prawdy moi niebiescy przyjaciele

gigirac3e1.jpg

Opublikowano

Panowie, koniec z gifami i screenami z DC bo skończy sie na tym ze Maciomaniak sprawdzi listę gier na rok 2015 na Xbox One bo liczą sie dla niego tylko gry a nie #thisiswaiting, tak mówił gdy brał Xboxa One, i pójdzie kupi PS4 a tego nie chcemy, prawda? Spokój wiec prosze.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przestańcie porównywać grafikę DC do FH2 bo wiadomo że Driveclub miażdży w tym Forze. Oczywiste że trudniej zrobić piękną i szczegółową grafikę do świata tej wielkości:

gPTTaEK.jpg

niż:

15804963917_c2a3397aae.jpg

:yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.