Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem kto jest większym frajerem. Nerdy, które płacą laskom streamującym gry, czy te laski z showup, które muszą świecić cyckami przed kamerą żeby dostać kasę :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ale jezeli to nie sa pracownice wybranych firm, to nawet z uroda wypromowanie swoich kanalow bylo mega ciezka praca, a niektorzy tutaj zachowuja sie tak, jakby wystarczyly cycki i ladna buzia by zarabiac kokosy na subach i reklamach.

Kiedys pokazalem cycki na streamie I nie dostalem zadnej dotacji wiec chyba masz racje.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie wiem kto jest większym frajerem. Nerdy, które płacą laskom streamującym gry, czy te laski z showup, które muszą świecić cyckami przed kamerą żeby dostać kasę :D

Płatnicy
Opublikowano

demo Fify14 na xone płatne 5 dolców - witamy w ósmej generacji

Opublikowano

Serio? Może ktoś to potwierdzić?

Opublikowano

Swojego pochodzenia XOne się tak łatwo się nie pozbędzie, dymanko nadeszło w innej formie.

Opublikowano

O, to dlatego wczoraj rozdawali kody na 5$ na xboxa heh

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

O to dlatego wczoraj rozdawali kody na 5$ na xboxa heh

No żeby to demo kupić :D

Opublikowano

Słyszałem że byli tacy z tego forum co tak 100 $ przykleili ? :):)  coś mi się wydaje, że to m.in. ta osoba co nie znosi cebuli z PSN ;)

Opublikowano

Słyszałem że byli tacy z tego forum co tak 100 $ przykleili ? :):) coś mi się wydaje, że to m.in. ta osoba co nie znosi cebuli z PSN ;)

Byli i tacy co i 200 naklepali a na gafie i po 400$

Opublikowano

Nie oszukujmy się, 5$ to dla cywilizacji tyle co dla nas 50gr, dema takich gier jak Halo, Uncharted czy CoD, sprzedałyby się równie dobrze, co pełne wersje gier. Kwestia czasu jak będzie to standardem.

Opublikowano

boze widzisz, nie grzmisz - placic za demo, za DEMO, za cos co ma nas zachecic do potencjalnego zakupu mam jeszcze placic????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

boze widzisz, nie grzmisz - placic za demo, za DEMO, za cos co ma nas zachecic do potencjalnego zakupu mam jeszcze placic????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na pc master racer jest to od danwa standardem, tylko oni nie płacą za dema, a za wersje alpha, albo sami składają się na produkcje jakieś gry. :teehee:

Opublikowano

Wniosek jest tylko jeden, dołączajmy do rodziny Nintendo.

241188-bigthumbnail.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dlatego tylko Vita! Tam nawet dema nie wychodzą ;)

wypraszam sobie, w srode bylo demo child of light

Opublikowano

Tak jak ostatnio demo gry to bylo Swieto to teraz pewnie bedziemy mieli wysyp. Dobrze ze gry EA malo co mnie interesuja.

Opublikowano

Wniosek jest tylko jeden, dołączajmy do rodziny Nintendo.

241188-bigthumbnail.jpg

No akurat te ich limity odpalania dema też są słabe. Wczoraj ściągnąłem demo Sonic Lost World, na wstępie info, że mogę je 10 razy odpalić i że zostało mi jeszcze 9 prób.   Z drugiej strony kto by chciał taki syf odpalać więcej niż 1 raz ?

Opublikowano

Nie oszukujmy się, 5$ to dla cywilizacji tyle co dla nas 50gr, dema takich gier jak Halo, Uncharted czy CoD, sprzedałyby się równie dobrze, co pełne wersje gier. Kwestia czasu jak będzie to standardem.

Z tym przelicznikiem grubo pojechales po bandzie.
Opublikowano

to teraz tak beda wygladac te pseudo umowy miedzy firmami ?

Placenie za demo gry z zeszlego roku? jakas bzdura!

Edytowane przez easye

Opublikowano

No demo FIFY przez cały ten czas było darmowe i nagle wprowadzono opłatę? To bez żadnego sensu, wiec też bardziej myślę, że to jakiś błąd i za chwilę to skasują.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.