Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Widzę że boty boli że nawet janusze wiedzą że XO to (pipi) obesrane które nawet nie zasługuje na to by stać i się kurzyć.

Jak ktoś kupuje Xone pomimo wszechobecnych reklam "kup PS4, to najmocniejsza konsola wszechczasów!" to jednak jest bardziej świadomy tego zakupu ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

the following trailler was captured directly from a ps4 

na końcu zapomnieli tylko dodać "devkit", czyli PC

gdyby to było tak directly PS4, to nie widzę żadnego powodu dla którego gierka miałaby zaliczać downgrade

yyy, może dlatego że to nie był filmik na silniku gry, a zwyczajna wstawka video jak np. to:

leaveitout.jpg

?

Opublikowano

wyimaginowane resety konsoli, glosno chodzacy xbox, klapki na oczach - co easye napisze to zle - jak pajgi pisze, ze co chwile mu sie zawiesza konsola, ma pada z dwoma roznymi gumami na galkach, a mi ps4 od zakupu nie zawiesila sie ani razu, pad mialem dobry i chodzi cichutko to co - tez mam wyimaginowane sprawne ps4?

od zawsze jak siegam pamiecia kupno stacjonarki sony czy m$ to byl fart co do sztuki - jedni trafiaja lepiej, inni gorzej

Opublikowano

Widzę, że easye ma Xone i już zaczyna się ocenianie go przez pryzmat klapek na oczach, jakieś wyimaginowane resety konsoli... co to jest. Dopiero teraz przeczytałem. Co to Sony robi z ludźmi :(

Acha - i pewnie Tobie dzwiek w Forza 5 tez nigdy sie nie zacial ? Bo wszyscy moi znajomi na to narzekaja i fakt, za 2 razem zobaczylem, ze czasami wystarczy aplikacje wylaczyc, zastopowac choc nie zawsze to pomaga (nie musialem od razu resetowac konsoli), co nie zmienia faktu drogi pamietniczku, ze ten wieczor byl zdecyowanie gorszy niz u pajgiego, nie mowiac juz o Twoim ciaglym (pipi)eniu o lepszym systemie, ktore pomalu zaczyna przypominac wstepne stadium schizofrenii. :reggie:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Lepszym systemie? ;)

Czekaj, wskaż mi cytaty gdzie tak pisałem, że system w Xone jest lepszy. Mogłem co najwyżej pisać, że ma kilka fajnych elementów, ale nie, że jest lepszy.

edit: nawet w moich pierwszych wrażeniach po kupnie Xone podkreślałem, że interfejs w PS4 jest lepszy ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

ile jeszcze lat boty bedą się dopyerdalć że gra ardace zawiera ficzery arcade? 2s9y7a1.jpg

czekam aż ktoś się dopjeroli że bolidy w Wipeoucie nie mają kół.  :rotfl:

Opublikowano

Macio kiedy robimy jakas wspolna jazde w multi drivecluba?

Opublikowano

Macio kiedy robimy jakas wspolna jazde w multi drivecluba?

To, że chwalę gry na PS4 nie znaczy, że zaraz pobiegnę po ten sprzęt :P

TYLKO XBOX.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Bluberowi az tak odwala na banicji czy kogo obstawiacie jako autora wiadomosci do Pinga?

Bluberowi az tak odwala na banicji czy kogo obstawiacie jako autora wiadomosci do Pinga?

A o co kaman?

Widzę, że easye ma Xone i już zaczyna się ocenianie go przez pryzmat klapek na oczach, jakieś wyimaginowane resety konsoli... co to jest. Dopiero teraz przeczytałem. Co to Sony robi z ludźmi :(

Acha - i pewnie Tobie dzwiek w Forza 5 tez nigdy sie nie zacial ? Bo wszyscy moi znajomi na to narzekaja i fakt, za 2 razem zobaczylem, ze czasami wystarczy aplikacje wylaczyc, zastopowac choc nie zawsze to pomaga (nie musialem od razu resetowac konsoli), co nie zmienia faktu drogi pamietniczku, ze ten wieczor byl zdecyowanie gorszy niz u pajgiego, nie mowiac juz o Twoim ciaglym (pipi)eniu o lepszym systemie, ktore pomalu zaczyna przypominac wstepne stadium schizofrenii. :reggie:

Rzadko kiedy dźwięk w niej uruchamiał sie poprawnie.

Opublikowano

Nie to żebym coś mówił, ale średnia SO spadła do 81%. Jak tak dalej pójdzie, to gra dorówna genialnemu inFamousowi. O co chodzi?

Opublikowano

Ludzie przestali ogladac okładkę i wsadzili płytę do konsoli

Opublikowano

Niech sobie spada, ważne że SO jest grą o niebo lepsza od Infamousa.

Opublikowano

Dziś miałem pierwszą styczność z XOne. Pograłem 10 minut w Forzę Horizon 2. Nigdy nie grałem w bardziej rajcowną grę wyścigową. Mógłbym dla niej kupić tę konsolę.

Problem w tym, że godzinę później już by Ci się znudziła.

Dzisiaj znów dotykałem pada od xbonka i znów miałem jawną erekcję.

Opublikowano

prawilnie przypomne że pierwsze dwa pełnoprawne Ratchety z ps3 wciąż mają 89% i 87%.  :hi: 

a już w przyszłym roku:

small_336577357.jpg

Opublikowano

No 2015 to jest masakracja Xboksa. Uncharted, Tearaway z Vity, Until Down i 1886 część The Order. Co za rok się zapowiada!

Opublikowano

Sunset za(pipi)isty tylko co to za pomysl zeby smierc nie byla niczym karana toz to samograj ojszczany;\\\

Opublikowano

No 2015 to jest masakracja Xboksa. Uncharted, Tearaway z Vity, Until Down i 1886 część The Order. Co za rok się zapowiada!

Nie ma to jak wymienić Heavy Rain 2, korytarz 1080, Uncharted 8 i port z Vity, a nie wspomnieć o BB.

Jak. Macie tupet, yebańcy.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przy tytułach 3rd party, ktore wychodzą w roku 2015, te gierki to słaby żart. A to wszystko w 1080p na ultra <aww yiss>. Co innego oferta 1st party Nintendo.

Opublikowano

oby zdążyli z tą Personą i Ratchetem przed świętami.  :obama: 

a zresztą jedno BB > cała reszta lineupów x1 na 2015. 

Opublikowano

No 2015 to jest masakracja Xboksa. Uncharted, Tearaway z Vity, Until Down i 1886 część The Order. Co za rok się zapowiada!

Nie ma to jak wymienić Heavy Rain 2, korytarz 1080, Uncharted 8 i port z Vity, a nie wspomnieć o BB.

Jak. Macie tupet, yebańcy.

Padles ofiarą trolla Figaro :(

Opublikowano

Z Forza jest tak ze z każda godzina jest nudniej a w DriveClubie z każda godzina gra sie rozkręca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.