Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie kupują PS4 bo jest mocniejsza i to poròwnywalnie.

I dlatego PS4 wygrywa... :)

LOL Bzdura. Ludzie kupowali PS4 bo bylo tansze.

Napisałem, źe:

Ludzie wybierali lepszą, tańszą i bardziej zaufaną konsolę, a dziś wybierają bo inni wybrali.

Piszesz, że obie konsole są poròwnywalne. True, jak wszystko. I w poròwnaniach graficznych gier w dominującej większości przypadkòw ps4 wypada lepiej.

Co do X360 to ròżnice w mocy ostatecznie nie były tak wielkie, ludzie w USA jednak wybierali sprzęt bardziej im bliźszy i pochoezeniem i polityką. Niestety, pozycja została zniszczona, a konkurencja weszła na pełnej parze. Sprowadzanie wszystko do ceny, jest fatalistyczne, ale też nieprofesjonalne. Owszem, cena ma duźe znaczenie, ale klienci teź za coś płacą, i nieważne ile...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No 2015 to jest masakracja Xboksa. Uncharted, Tearaway z Vity, Until Down i 1886 część The Order. Co za rok się zapowiada!

Nie ma to jak wymienić Heavy Rain 2, korytarz 1080, Uncharted 8 i port z Vity, a nie wspomnieć o BB.

Jak. Macie tupet, yebańcy.

Padles ofiarą trolla Figaro :(

Myślałem że ludwes to konserwatywny baron. No to beka ze mnie.

Opublikowano

Jest już ten świąteczny okres dobroci dla robactwa ? To chciałem tylko napisać, że nienawidzę marki xbox 365 dni w roku. Jak trzeba to nawet 366.

Opublikowano

Jedynie Nintendo opiera się tym trendom, ciekawe na jak długo...

Oni są najbardziej ,, konsolowi " z całej ferajny - i najbardziej dostają po (pipi)e...

To chyba jakaś karma, czy co.

Opublikowano

Kojima ponownie był w Platinum Games...

platinumgamesztchk.png

<szybsze bicie serca>

Opublikowano

Oh man, MGR2 i wchodze w stan euforii

Skumajcie jaka sliczna konsola

awbYP7Q_700b.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

IT HAS TO BE THIS WAAAAAAAAAY

DON'T FUCK WITH ME BOY

NANOMACHINES SON

Being tracked by a starving beast
Looking for its daily feast
A predator on the verge of death
Close to its last breath
Getting close to its last breath

RULES OF NATUREEEEEEE

Sequel z odpowiednim czasem developingowym i tym samym kompozytorem, plis

Opublikowano

I tak najlepsze twitty Kojimy to te z zarciem.

Opublikowano

sleeping dogs, halo, tlou, gta5, final fantasy x, metro, borderlands, tomb raider, pewnie jeszcze pominalem pare tytulow.

Jaki kotlet nastepny?

Opublikowano

Kojima ponownie był w Platinum Games...

platinumgamesztchk.png

<szybsze bicie serca>

Moze sie w koncu nauczy jak robic gry

Opublikowano

Kojima miał kiedyś pomysł na Metal Gear Rising z jedynym słusznym cyber ninja:

MGS1-Gray-Fox.png

odpowiednio mroczna (i oby dłuższa) dwójka jako spin off przed występem Franka na Shadow Moses = Day #1  :obama:

Zeratul idź wbijaj level w Destiny.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Mroczna? No chyba nie. Mówimy o grze Platinum. Ma być idiotycznie i wesoło.

Opublikowano

to by zależało na ile w scenariuszu mieszał by Kojima. w sumie nigdy nie stronił od humoru (raz dobrego, a raz nie), więc czemu nie. najważniejsze w Rising była i tak walka oraz muzyka, trochę "brudu" mogło by mu dodać uroku. 

Opublikowano
ijuJavQcIXyFx.jpg
Opublikowano

<scena z Czarną Mambą krwawo dziesiątkującą członki żołnierzy Yakuzy>

<mad world>

<Bruce Lee próbujący własnej krwi w epickim pojedynku na śmierć i życie>

<Dziewczyna z karabinem zamiast nogi wprost z Grindhouse Planet Terror>

<klimat filmów akcji s-f lat 80'>

<materiały propagandowe rodem z Robocopa i Żołnierze Kosmosu>

tak to widzę.  :lapka:  

Opublikowano

A na końcu

Darude-Sandstorm

Edytowane przez ragus

Opublikowano

a tego to już nie.

są pewne granice. nawet jak na Platinium. 

Opublikowano

o właśnie MGR miałem kupić na eBay razem z Blacklist. Jakoś zapomniałem o tych gierkach. Dzięki forumku :*

Opublikowano

o fak gdyby w MGR2 dali Gray Foxa jako głównego bohatera to już teraz zamawiałbym preorder :obama:

Opublikowano

Też tak macie, że wśród znajomych nagle ludzie, których nigdy byście o granie na kąsoli nie posądzili zaczynają kupować PS4?

Nie, ale w okolicach 2006 miała miejsce analogiczna sytuacja z X360, i tak już niektórzy z PCtowym rodowodem zostali w świecie konsol od MS. Co zresztą wyraźnie da się odczuć nawet dziś.

To, że chwalę gry na PS4 nie znaczy, że zaraz pobiegnę po ten sprzęt :P

Ale pobiegłeś, jak jeszcze za bardzo nie było w co na tym sprzęcie grać. :reggie:

Opublikowano
(...)

Ale pobiegłeś, jak jeszcze za bardzo nie było w co na tym sprzęcie grać. :reggie:

Piszesz jakby coś się zmieniło w tej kwestii :reggie:

Opublikowano

Ja bym chciał MGS jak jedynka, zero fandzolenia i smęcenia, tylko kompletny, żywiołowy produkt zodrobiną dramaturgii. Czemu MGS był taki dobry? Bo to miał być ostatni MGS i nie planowano zbytnio sequela, nie wierzono w sumces.

Marzy mi się prequel z Fox Hound sprzed incydentu na SM, o tym jak Liquid stawał się wrogiem, jak toczyły się wspòlne misje, i jak doszło do przejęcia bazy na Alasce... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.