Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Porządne dzieci, niektóre wyrosną na baronów gamingu. A propos fotek związanych z Plejstejszon...

10843705_760236214047181_1595744405_n.jp

Opublikowano

To kiedy wychodzi jakaś fajna gierka na konsole?

http://youtu.be/iAVh4_wnOIw

Opublikowano

To kiedy wychodzi jakaś fajna gierka na konsole?

A powiesz mi skąd mam wiedzieć kiedy Gran Turismo wychodzi?
Opublikowano

Gra logiczna od twòrcòw Serious Sam. Trochę jak eskimos z halabardą, ale pani Stasia z biblioteki będzie zadowolona.

To kiedy wychodzi jakaś fajna gierka na pc?

Opublikowano

Trochę jak platformówka i wyścigi od Media Molecule c'nie...

Wyobraź sobie lepiej, że Talos jest exem na PS4! 86% na GR zamienia się w magiczne 96%.

Opublikowano

Microsoft has surprises for PC gaming next month

I to będzie wielkie

nuclear-bomb.gif

Bo skończy się z " ONLY ON  X1" każdy kto będzie posiadał Windowsa 10 i w miarę dobrego kompa, odpali gierkę z X1. 

Opublikowano

Kojima ponownie był w Platinum Games...

platinumgamesztchk.png

<szybsze bicie serca>

:cool::lapka:

Opublikowano

Bedzie beka z Xboxa za miesiąc większa niz teraz, da sie tak w ogóle ?

Opublikowano

Właśnie czytałem, że Spencer coś tam się zainteresował Windows gamingiem ale to równie dobrze może znaczyć, że rozmawiał na temat Windowsa 10 w Xbonie a nie o PC gamingu.

Bez podjary, to Microsoft.

Opublikowano

Czyli, że będziemy teraz grać w exy z plejstejszyn i XO na PC? Kaplica dla botoklapów.

Opublikowano

Właśnie czytałem, że Spencer coś tam się zainteresował Windows gamingiem ale to równie dobrze może znaczyć, że rozmawiał na temat Windowsa 10 w Xbonie a nie o PC gamingu.

Już od jakiegoś czasu chodziły pogłoski że wraz z W10 gracze PC będą mogli grać w gry z X1. 

Czyli, że będziemy teraz grać w exy z plejstejszyn i XO na PC? Kaplica dla botoklapów.

Nie... tylko gry ze stajni X 

Opublikowano

Jak to ze stajni Xa, skoro od roku gramy w większość exów ze stajni Pleja? Nawet tych,które dopiero wyjdą za jakiś czas.

Opublikowano

Jak to ze stajni Xa, skoro od roku gramy w większość exów ze stajni Pleja? Nawet tych,które dopiero wyjdą za jakiś czas.

Infamous?

DriveClub?

Thelastofus?

The order?

Bloodborne?

Uncharted4?

Opublikowano

Wymień jeszcze Agenta, a teraz sprawdź listę "exów" wydanych na plejkę, którymi się zawsze jaracie.

Opublikowano

FH2

Halo

Coś tam jeszcze macie ? aha cukierkowaty srający tęczą sunset overdrive. To rzeczywiście nie wiele dla graczy PC, przecież nie będą grali w FH2 skoro dostaną w marcu symulator

Opublikowano

Gra ma wiecej niż dwa kolory = cukierkowata i sra,jąca tęczą. Ja pierd,ole.

<patrzy na awatar i sygnaturę>

Ok, można się rozejść.

Opublikowano

Sa pewne granice, ty je wlasnie przekroczyles. Jestes moze klapem? To by sporo wyjasnialo.

Opublikowano

Sorry ale SO to średniak 81%

Infamous + dodatek wciąga to guwno kolorowe

Opublikowano

Już od jakiegoś czasu chodziły pogłoski że wraz z W10 gracze PC będą mogli grać w gry z X1. 

Na pewno nie o to chodzi, xbox po prawdzie w pewnej części (interfejs użytkownika) korzysta z uproszczonej wersji windowsów, natomiast gry są odpalane w osobnym - hermetycznym systemie, na który nie wpływają updaty interfejsu. Poza tym jest milion innych powodów, z których tak by nie mogło się stać.

Gdybym miała strzelać w ciemno to może zaktualizują games for windows, żeby obsługiwał funkcjonalności z XBL dla Xboxa One, albo umożliwią odpalanie gier z windows phone. Nie oczekujcie więcej.

Opublikowano

Moze ten ''surprise'' to pasek start ktory MS zayebal przy Windowsie 8?  :lapka:

Klapy jak juz poleruja taborety przy swoich komunijnych PCtech zeby pograc w gry od MS sami zapominajac ze Sony na kazdej konfie chwali sie polowa biblioteka Steama ''only on Playstation''  :pawel:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ło jezu, M$ co roku ogłasza, że PC jest fajnym rynkiem, dla nich bardzo ważnym bla, bla. Taka korpo gadka, która nic więcej za sobą nie niesie. No, ale kto wie, bo PC to jest fajowski rynek i powinien być dla nich ważny.

Opublikowano

Zero podjarki, tylko beka. Gry z drugoligowej platformy będą odpalane na trzecioligowej platformie. Yaaaay...

Opublikowano

Byl bardziej postawil na remote play przez PC niz ze PC bedzie odpalal sam X1 gierki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.