Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

p.s. fantavision jest duzo leprzym tech demem niz killzone shadowfall

8wAP3Dq.jpg

Opublikowano

CQkbukq.gif

No i od dzis mamy idealny gif na wszystkie posty Yano

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Super dni w CW FH2 jest Symulacja Ping rozwalil system a SO to system seller <brawo>

Opublikowano

Czyli boty wkroczyły na nowy level oderwania od rzeczywistości.

Opublikowano

ping dobry filmik propsuje, rzeczywiście troche tych gier było, z drugiej strony jak ktoś nie lubi muzycznych to już nieco mniej. ale moja wątpliwość nie została do końca rozwiana - ciekaw jestem co by było gdybyśmy z dzisiejszą mentalnością CW cofneli sie do premiery ps2 i pooglądali ten filmik , podejrzewam że xboty powiedziały by "co to za (pipi) obesrane pokazujesz? 5 gier muzycznych? gierki na 7/10 ? co za szroty!"

nie twierdze że mieli by racje, ale sam widzisz jak CW niszczy ludzi, zamiast grać to wyśmiewają gry z innej konsoli niezależnie od realnej wartości tych gier. gdyby GTA5 było exem na którąś konsole to fani tej drugiej też by mowili że to gónwo obesrane

Edytowane przez Yano

Opublikowano

ibxvgf79mSi5C2.jpg

Jakby ktoś zapomniał. Co mamy teraz? Sami sobie odpowiedzcie.

Opublikowano

Hohoh, siedz typ niepełnosprawny, hohoho, jaka beka. Brak na ciebie słów przystojniaku z metra cięty.

Opublikowano

Jezu suteq, ten gif ma chyba z terabajt. Słyszałeś o czymś takim jak webm?

Link pod gifem.

Już schowałem. :usmiech:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ping

dobry filmik propsuje, rzeczywiście troche tych gier było, z drugiej strony jak ktoś nie lubi muzycznych to już nieco mniej. ale moja wątpliwość nie została do końca rozwiana - ciekaw jestem co by było gdybyśmy z dzisiejszą mentalnością CW cofneli sie do premiery ps2 i pooglądali ten filmik , podejrzewam że xboty powiedziały by "co to za (pipi) obesrane pokazujesz? 5 gier muzycznych? gierki na 7/10 ? co za szroty!"

nie twierdze że mieli by racje, ale sam widzisz jak CW niszczy ludzi, zamiast grać to wyśmiewają gry z innej konsoli niezależnie od realnej wartości tych gier. gdyby GTA5 było exem na którąś konsole to fani tej drugiej też by mowili że to gónwo obesrane

z innej beczki na PPE dali relacje z polskiego turnieju w smash bros

http://www.ppe.pl/news-32758-relacja_z_mistrzostw_polski_w_super_smash_bros__3ds.html

jest to o tyle ciekawe że można zobaczyć na fotkach jak wyglądają typowi użytkownicy konsol nintendo (tak to o was mówie - wy którym sie wydaje że jedyne prawdziwe gry wychodzą teraz na konsole N)

1839923052.jpg

CQkbukq.gif

:fsg:

Opublikowano

A wiecie co w DriveClubie jest najlepsze?

Ze to EX, ze nie jest to gra dostępna na to guwno rozmazane robiona przez sprzedajna dzi.wke z rakiem w wyniku czego mogłoby nastąpić podejrzenie patcha pogarszającego grafikę by wersja na Xbox One i PlayStation4 była taka sama.

Opublikowano

o boziu

do Adminów: naprawdę zamknijcie ten temat w porę, bo potem będzie UWAGA! TVN o tym, że ludzie skaczą z okien przez forumka i Perez będzie się musiał tłumaczyć, że redakcja nie odpowiada za treści użytkowników a smród i tak pójdzie, że przez gry i PSX Ectreme ludzie targają się na własne życie.

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

W sensie jaką Etam5?

To chyba oczywiste. :reggie:

Stwierdziłem, że skoro zarówno ja, jak i ta gra mają 20 lat w tym roku, to wreszcie muszę zagrać. No i teraz nie moge się oderwać.

Level design daje radę co nie. 

Wiadomix. No i czytałem waszą dyskusje o wall jumpach i jak grałem to myślałem, że trzeba znaleźć jakiś upgrade, że móc to robić, aż nie zauważyłem, że za jednym razem podczas kontakt ze ścianą przy skoku animacja Samus się zmieniła. Z 10 minut się wtedy uczyłem robić te skoki.

Charge beam i efekty dźwiękowe, animacje i specjalny atak jakie mu towarzyszą. :banderas:

Tylko nie czytaj poradników. Idź oldschool style.

Jasne, po prostu idę przed siebie, a jak nie mogę to się wracam i stawiam wszędzie bomby. :P

Propsy raven za gifa.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Przez filmik ping'a mam ochote wywalic PS4 za okno albo na allegro. Musze wytrzymac do Bloodborne...a za otrzymane pieniazki kupie sobie gierek na gacława, ps2,psone oraz kineskopowca.

Opublikowano

Cieszę się Mati, że nie zraziłeś się przestarzałym Metroidem na nesa.

Opublikowano

Ja tam Forzę Motorsport bardzo szanuję, mnóśtwo godzin przegrałem w 3 i 4, podobnie jak GT4. Horizon 2 jest też świetnym tytułem, ale daleko mu do FM 3 czy 4. Jeśli uważacie, że nie powinienem zestawiać otwartego racera z zamkniętym, to nie porównujcie FH2 z DC. 

Opublikowano

Może w styczniu zapowiedzą SO na peceta. Taka gra w 60 fpsach... Oh my.

I tak bys nie zagral  :yao:

Opublikowano

ping na(pipi)ia bomby prawdy , obecnie te szroty nie maja prawa nosic miana konsoli , to jakies pcty dla ubogich z podzespolami z srodkowej Ugandy na ktore rzucaja chlam

Nie nazywaj tego pctem, bo pc jest w pupie jeszcze głębiej. Tam czekają na indyki, zbiòrki i czasami jak coś skapnie, to i na konsolowe porty, z zablokowanymi shaderami lub zepsutą optymalizacją.

Czasy dobrobytu, czyli samotnego panowania Playstation, minęły. Przylazł MS i zaczęło się podkupowanie 3rd party, patchowanie gier, masowe multiplatformy, poròwnywanie e-penisòw. Rozochociło to gigantòw, zaczęły budować swoje monopole, stając się dzisiejszym EA czy Ubisoftem. Zmalały wpływy japońskich twòrcòw.

Ale nie jest tragicznie. Jesteśmy rozochoceni silną drugą połową poprzedniej generacji, ktòra była obfita tak bardzo, że remastery się dalej dobrze sprzedają. Obecnie generacje będą się powoli rozkręcać, ale jestem pewien że na jej końcu znowu będziemy mieli rozepchane brzuchy (a xboty jeszcze coś innego, ale oni lubią) ;)

Opublikowano

Digital Foundry bierze na tacę Captain Toad i daje brutalne pancze:

"2014 był wyjątkowo rozczarowujący jeśli chodzi o właściwe wykończenie gier (...) Osiągnęliśmy moment, gdy kupiona kopia gry jest niemal bezużyteczna bez ściagania patchy. Chwaliliśmy Super Mario 3D World za uniknięcie trendu, ale po tegorocznej paradzie niedokończonych gier, czujemy, że jest ważniejsze niż kiedykolwiek wcześniej, by docenić świetne gry, które działają właściwie od pierwszego dnia.

"Wydaje się obecnie, że developerom zależy, by wcisnąć jak najwięcej zawartości i tracą z oczu bazowy gameplay. Dla przeciwieństwa, Treasure Tracker jest zrealizowany perfekcyjnie - to podmuch świeżego powietrza. Nie ma tu bzdetów, tylko gameplay wsparty doskonałym działaniem i piękną grafiką. Technologia nigdy nie zawodzi. (...)"

"Ostatecznie, Captain Toad to kolejna gra, którą trzeba mieć na Wii U. Osiąga wszystko, co zamierzała. Chcielibyśmy, by więcej developerów umiało znaleźć piękno w umiarze. Ta gra będzie dawać radość lata po tym, jak Wii U zejdzie z rynku, i produkt, który kupujesz na płycie to wszystko, czego potrzeba. W tym sensie Nintendo nadal dostarcza produkt, jak to robiło przez dekady - ich niemal idealna regularność to rzecz rzadka i cenna".

Tłumaczenie: oggqozo

Więcej bomb prawdy w linku:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-captain-toad-treasure-tracker

:fsg:

Opublikowano

Tylko mi źle działa CW od dwutysięcznej strony? Może nowa edycja? Całe forum działa poprawnie, poza tym tematem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.