Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xD po zabraniu wstecznej kompatybilności z PS2, linuksa, odtwarzania MP3 (i DLNA chyba też z tego co pamiętam) wprowadzeniu online passów (do Res3 np. do którego i tak wyłączyło już serwery xD) i płatnego online możemy być pewni, że Sony nie to M$, nie wydyma nikogo

gierki po 280 zł to też #4theplayers

Opublikowano

NO ALE NIKT CI NIE KAŻE KUPOWAC W ULTIMIE!!!!

Opublikowano

Plusy nie kłamią raven, lud przemówił xDD

Opublikowano

Klapeczki, od kiedy EA jest firma majkrosoftu? Bo piszecie jakby to byl trzon MSu. Nie przejmujcie sie tak bardzo, jak EA ma w planach platne dema to na PS4 na pewno tez beda.

Opublikowano

Iras, Exact i amsterdream. Ja bym sie wstydzil.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Plusikowac bomby prawdy Kruka, bedzie wojna na plusiki: O

Tylko

X

B

O

X

Opublikowano

Tak omijam, heh. Sprawdzają grunt, bo pewnie nie wiedzą, że jak coś było zawsze za darmo, to jak będzie teraz płatne, to podniesie się raban. Nie wcale o tym nie wiedzą :P

Nie, bo moze maja w planach wprowadzenie dem wiekszych niz do tej pory, ale odplatnych. Nierzadko stosuje sie takie metody oplat za cos co wczesniej bylo darmowe. W wielu branzach, nie tyko gier.

xD po zabraniu wstecznej kompatybilności z PS2, linuksa, odtwarzania MP3 (i DLNA chyba też z tego co pamiętam) wprowadzeniu online passów (do Res3 np. do którego i tak wyłączyło już serwery xD) i płatnego online możemy być pewni, że Sony nie to M$, nie wydyma nikogo

A Online Passy pierwsze nie wprowadzilo czasem EA?

Opublikowano

Voytec, juz nie pamietam, ale co to zmienia? Cyfrowa dystrybucje spopularyzowal steam, jak MS chcial to zgapic to bylo wielkie larum i hejt, jak Sony zgapilo cos zlego od EA to jest usprawiedliwione.

Hipokryzja niektorych nie miesci sie w miarze mojego rozumowania.

Opublikowano

Voytec, juz nie pamietam, ale co to zmienia? Cyfrowa dystrybucje spopularyzowal steam, jak MS chcial to zgapic to bylo wielkie larum i hejt, jak Sony zgapilo cos zlego od EA to jest usprawiedliwione.

Hipokryzja niektorych nie miesci sie w miarze mojego rozumowania.

Sony jest zawsze kryształowo czyste kiedy wprowadza online passy, płatny online, nie chce naprawiać popsutych padów czy wyłącza serwery w swojej najpopularniejszej grze po tym jak jej sequel nie zarobił kolejnych kilkuset mln $.

W skrócie, to wszystko #4theplayers ;)

Opublikowano

Iras, Exact i amsterdream. Ja bym sie wstydzil.

No wiem że lipa, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma  xD

Opublikowano

MP3 i DLNA ma się dobrze na PS3

Opublikowano

a gierki z PS2 mają się dobrze na PS2, chodzi o to, co kiedyś było a teraz nie ma

ale tak, zapomniałem dopisać, że akurat w przypadku MP3 i DLNA chodzi o PS4 i liczyłem na Waszą domyślność

Opublikowano

a gierki z PS2 mają się dobrze na PS2, chodzi o to, co kiedyś było a teraz nie ma

ale tak, zapomniałem dopisać, że akurat w przypadku MP3 i DLNA chodzi o PS4 i liczyłem na Waszą domyślność

brak MP3 i DLNA które dojdą w Patchu, to nic przy tym czym był Xbox 360 a jaki wyszedł jego zdałniony następca.

Jeszcze ze 2 patche i tak będzie wyglądał dash w X360

8617.jpg

A, fakt, zapomniałem, M$ zapomniał że wydał X360 i ta konsola nie ma żadnego już wsparcia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jaki eks na PS3 wychodzi w tym roku?

Opublikowano

A, czyli 2:1 w tym roku dla X360. Nieźle jak na konsolę bez wsparcia.

Opublikowano

Na X360 będzie FH2 więc jak nie wspierają? 

ps co ja wymagam od kalafiora. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Na PS3 z tych ciekawszych Tales of Xillia 2, Drakengard 3, Persona 5 i LBP3, na pewno dojdzie jeszcze jakas japonszczyzna.

Opublikowano

Na PS3 z tych ciekawszych Tales of Xillia 2, Drakengard 3, Persona 5 i LBP3, na pewno dojdzie jeszcze jakas japonszczyzna.

Teraz to ma sens. Xillia to jrpgowy orgazm bedzie, ale wiekszosc januszy tutaj pewnie powie ze nikogo. Persona 5 w tym roku u nas ? Nie wierze.

@Macio

O co chodzi z ta sygnatura ?

Ci, którzy podążają za tłumem, zazwyczaj nie dochodzą dalej niż tłum. Ci, którzy podążają inaczej odkrywając siebie, docierają tam, gdzie nikt wcześniej nie dotarł..."

Przeciez ty nawet nie mozesz sie zdecydowac za ktorym tlumem podazac a co dopiero kroczyc wlasna sciezka.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Persona 5. X-boty klękają do miecza.

Opublikowano

Nie zdziwię się jak Persona 5 będzie ex'em na PS3... ale w Japonii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.