Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Niech sie jeszcze zglosi ze swoja dramatyczna historia do tego paradokumentu:

"Dzien ktory zmienil moje zycie", czy jakos tak ^^

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

trofea robie tylko w grach ktore mi sie spodobają na tyle, żeby wbić platynke, np w la noire miałem zrobic calaka, przez całą gre fajnie mi się grało, historia ok, aż do końcówki która mi zbrzydła ogólny odbiór gry, przez co odechciało mi sie wbijania tam :platinum:

Opublikowano

pamiętam jednego typa sprzed paru lat z innego forum co piracił na potęgę i robił każdego możliwego crapa, w każdym możliwym wydaniu byleby tylko GS rósł. z tego co pamiętam to nawet werbował innych do grania bo w końcu achivy same się nie wbiją. człowiek który miał pracę i ponoć rodzinę. smutny człowiek. jakiż był płacz i prawie samobójstwo po tym jak m$ mu wyzerował konto. jego ból był taki deliszys.

Od tamtej pory chyba photoshopowal gamercarda dodajac sobie to co stracil do nowych acziwow XD

Opublikowano

Fajnie jak w trakcie gry osiągnięcia wpadają. Ostatnio nawet sobie sprawdzam jakie są w zasięgu moich możliwości, czyli takie, których nie trzeba specjalnie grindować, a można uzbierać w trakcie w miarę normalnej gry. Miło jak czas spędzony z grą potwierdza także w miarę sensowny GS. Na Xone GS z pewnością będzie rósł szybciej, chociażby dlatego, że pod względem GS arkejdy zostały zrównane z retailem i teraz każda gra ma 1000 GS.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

pamiętam jednego typa sprzed paru lat z innego forum co piracił na potęgę i robił każdego możliwego crapa, w każdym możliwym wydaniu byleby tylko GS rósł. z tego co pamiętam to nawet werbował innych do grania bo w końcu achivy same się nie wbiją. człowiek który miał pracę i ponoć rodzinę. smutny człowiek. jakiż był płacz i prawie samobójstwo po tym jak m$ mu wyzerował konto. jego ból był taki deliszys.

Od tamtej pory chyba photoshopowal gamercarda dodajac sobie to co stracil do nowych acziwow XD

Haha, to, piekne to bylo ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

hehe, teraz wielcy anty-hunterzy, a juz widze oczami wyobrazni te platyny w The Order :D

Co do ryse to:

przeszedlem tylko singla na hardzie, zeby zobaczyc o co tyle halasu, a potem z orzeszkiem ogralem w jakies 2-3h multi, ktore akurat jest jedna z tych rzeczy, ktore sie crytekowi nawet udaly.

I tyle, nie zmuszalem sie do zbieractwa, czy tych aczikow ktore wymagaja od gracza poswiecenia kilkudziesieciu godzin.

Taki twardziel a tłumaczy się z acziköw w Rysiu...

Opublikowano

Sony zrobiło materiał o gościu, który piracił gry na potęgę? XD

Opublikowano

Na konsoli sony nie da sie piracic, a ze jest pierwszy w Polsce i drugi czy tam trzeci na swiecie to dlaczego by nie mieli robic wywiadu?

Opublikowano

Nie widzisz problemu w promowaniu przez producenta konsol gościa, który był niedawno mega piratem? To jakby jakaś federacja sportowa promowała sportowca, który przeszedł z jednej dyscypliny do innej, a w poprzedniej jechał na dopingu.

Opublikowano

Haha, to, piekne to bylo ^^

Sony zrobiło materiał o gościu, który piracił gry na potęgę? XD

GS, achivy kto jak kto ale żeby baron Xbox nie kojarzył, że to nazewnictwo jego naturalnego środowiska.

Opublikowano

Widze forumek juz w akcji xD

ecDw8BI.png

Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli Balon. Z tego co wiem facet nie tylko hakował konto, ale grał też na piratach.

Opublikowano

nie wygląda mi na mega pirata i ms może faktycznie mu wyzerowało konto bez powodu, przecież były takie przypadki, ja bym się nie dziwił, w końcu microsoft to rakowa i obesrana guwnem korporacja

Opublikowano

Klapy broniące pirata, tego jeszcze nie było xD

Opublikowano

Na konsoli sony nie da sie piracic, a ze jest pierwszy w Polsce i drugi czy tam trzeci na swiecie to dlaczego by nie mieli robic wywiadu?

Oczywiście, że się da.

Wymienianie się kontami/slotami do kont, emulatory napędu BD, o podmiance firmware konsoli i łączeniu się z internetem nie wspominam.

Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli Balon. Z tego co wiem facet nie tylko hakował konto, ale grał też na piratach.

No chodziło o to, że Colin napisał o gościu co robił wały z gamescore na Xbox (używając typowo xbockich określeń jak GS i achivy), a ty piszesz że Sony zrobiło o nim materiał.

Opublikowano

Chory człowiek ten z filmiku,taki growy odpowiednik alkoholika czy ćpuna.Co do tego,że sie nie da to chyba nie bardzo,jakieś pendrivy prisonbrejki latały już  kilka lat temu

Opublikowano

No to sie da, jeden wał i cwał. MS jakos umial poznac ktora konsola przerobiona, a o banach od Sony nie slyszalem (chyba ze za to ze ktos Ci hammerowal konto i nie zgadywal hasla, wtedy sony ci banuje konto imowi ze nic nie mozna z robic a Ty jestes najbardziej poszkodowany <3 tylko Sony).

Gosc gra non stop, wymienia sie grami, ze mna rowniez. Ma wyrozumiala dziewczyne i w sumie gra w pracy, gra po pracy, gra w nocy i idzie spac wiec 100 lvl wbity. On namietnie wbija od 2009 roku, ja jakos rok temu przycisnalem z 25 platyn na 180 wiec jak ktos ma czas, checi i kase to jak najbardziej sie da. Ja mam o tyle dobrze ze sie przebudzilem i zdalem sobie sprawe ze swojej glupoty, teraz swiat jest piekniejszy i wracam grac w Metroida Zero Mission. Juz sie jeden kolega pukal w czolo ze po co gram w gre bez aczivow, no po co xD

Opublikowano

Ja (pipi)e to już się robi nudne. Zamiast zrobić nowego DmC to biorą się za remastery.

Opublikowano

Jeszcze chwila i latwiej bedzie wypisac gry, które nie maja remasterow :(

Opublikowano

:dog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.