Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

kazdy procz easya i zdunka twiedzi ze vita nie ma gier, kazdy sonoklap broni ze na ps4 jest w co grac i to nadkonsola, kij z tym ze najwieksza srednia ocen na ta nadkonsole maja gry ktore wczesniej wyszly min na vite - hipokryzja do kwadratu

2014 wsrod stacjonarek:

wiiu

xone

ps4

niech to sie wszyscy wbija do lba

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Figaro: ironia taka xD Nie myślałeś, żeby używać konwentera Wii2HDMI zamiast na CRTeku ciorać?

@MaZz - cały kafel na exy pójdzie jak pisałeś?

Wii2HDMI... nie znam. Może się wgłębię, ale pasuje mi granie na CRTku. Idealny input lagi i prawdziwa jakość obrazu :)

http://www.amazon.co.uk/Wii2HDMI-1080P-Video-Converter-Adaptor/dp/B007KLT54O

takie cudeńko, coś dobrego jak TV nie ma złącza component

Czyli to białe wkładam do tyłu Wii, i podpinam kabel HDMI? Zwariowane. Dobra jest wtedy jakość obrazu?

edit: up, dzięki. super sprawa.

Tylko nie oczekuj takiej jakości obrazu jak na PS3. To tylko konwenter, więc to nie ta sama jakość obrazu tylko mocno zbliżona. W sumie opłaca się też zainwestować w Composite - podbija do pełnego 480p i teraz jadę na tym kabelku. Różnica jest zauważalna - widać to zwłaszcza w Galaxy 2 gdzie kolory są żywsze i jest ograniczony aliasing.

Opublikowano

Horizon i kierownica. Dobry jestes Mazzeo, grasz w gre, na ktorej lepsze czasy sie robi na padzie, nawet online latwiej bylo wygrac bo granie na kierze to byla meczarnia, ale FORZE 5 meczysz na trigerach z wibracjami :))))

Prawdziwy fan racerow!

No i wiadomka, DriveClub, LBP, The Order na bank kupa, ale Sunset kupuje w ciemno! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Lepiej grać w  nextgenową FIFE, bo ONE pewno dostanie past genową, będzie to samo co z BF4 który na PS4 jest nextgenowy i Destiny, co z tego, że X dostanie to samo plus SO/FH2/Halo 1-4 na co komu te gry ? Halo po raz enty to kpina ale nowa fifka to mus  :thumbsup:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

@Figaro: ironia taka xD Nie myślałeś, żeby używać konwentera Wii2HDMI zamiast na CRTeku ciorać?

@MaZz - cały kafel na exy pójdzie jak pisałeś?

Wii2HDMI... nie znam. Może się wgłębię, ale pasuje mi granie na CRTku. Idealny input lagi i prawdziwa jakość obrazu :)

http://www.amazon.co.uk/Wii2HDMI-1080P-Video-Converter-Adaptor/dp/B007KLT54O

takie cudeńko, coś dobrego jak TV nie ma złącza component

Czyli to białe wkładam do tyłu Wii, i podpinam kabel HDMI? Zwariowane. Dobra jest wtedy jakość obrazu?

edit: up, dzięki. super sprawa.

Tylko nie oczekuj takiej jakości obrazu jak na PS3. To tylko konwenter, więc to nie ta sama jakość obrazu tylko mocno zbliżona. W sumie opłaca się też zainwestować w Composite - podbija do pełnego 480p i teraz jadę na tym kabelku. Różnica jest zauważalna - widać to zwłaszcza w Galaxy 2 gdzie kolory są żywsze i jest ograniczony aliasing.

To sie nazywa Component, Composite to są te 3 podstawowe chinche ( żółty, biały, czerwony )

edit: mała literówka, wybaczcie :pinch:

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Soul - kupilem PS4 w listopadzie poprzedniego roku, helo!

No Halo to mi na dzien dzisiejszy tak potrzebne jak reedycja TLOU czy wszystkie czesci Gearsow na 1 plycie. Sunset to bedzie gra na poziomie Infamousa, you will see.

Edytowane przez easye

Opublikowano

kazdy procz easya i zdunka twiedzi ze vita nie ma gier, kazdy sonoklap broni ze na ps4 jest w co grac i to nadkonsola, kij z tym ze najwieksza srednia ocen na ta nadkonsole maja gry ktore wczesniej wyszly min na vite - hipokryzja do kwadratu

2014 wsrod stacjonarek:

wiiu

xone

ps4

niech to sie wszyscy wbija do lba

kazdy x-bot broni ze na xo jest w co grac i to nadkonsola, kij z tym ze najwieksza srednia ocen ma graktóra kazdy moze ograc na PC za połowe taniej nie płacąc za granie online w glorious 60/1080p

Hipokryzja do sześcianu

Opublikowano

Lepiej grać w  nextgenową FIFE, bo ONE pewno dostanie past genową, będzie to samo co z BF4 który na PS4 jest nextgenowy i Destiny, co z tego, że X dostanie to samo plus SO/FH2/Halo 1-4 na co komu te gry ? Halo po raz enty to kpina ale nowa fifka to mus  :thumbsup:

Przecież Xboty toczą bekę z Drivecluba i LBP3 więc w czym rzecz ? Już dawno temu ustaliliście że obie gry to śmiecie.

Opublikowano

TYLKO GLORIOUS 1080P/60FPS NA LAPTOPIE!

Opublikowano

Wszystkie gry to smiecie, tylko Sunset Overdrive i reedycja Halo po raz 3ci!

Opublikowano

I FH2 bo można jeździć po polach Ferrari.

Opublikowano

Wszystkie gry to smiecie, tylko Sunset Overdrive i reedycja Halo po raz 3ci!

najważniejsze że w 1080p !

Opublikowano

No co Driveclub? Wyglada najlepiej, gameplaye daja rade, ludzie pisza, ze model jazdy tez spoko, bedzie kawal porzadnego racera pod kierownice.

ten symulator poduszkowca? nope

poza tym jaka kierownice moze logitecha xD

Symulator poduszkowca?

Myślę że Lambo podczas jazdy w polu nic nie przebije.

Opublikowano

a gierki z PS2 mają się dobrze na PS2, chodzi o to, co kiedyś było a teraz nie ma

ale tak, zapomniałem dopisać, że akurat w przypadku MP3 i DLNA chodzi o PS4 i liczyłem na Waszą domyślność

brak MP3 i DLNA które dojdą w Patchu, to nic przy tym czym był Xbox 360 a jaki wyszedł jego zdałniony następca.

Jeszcze ze 2 patche i tak będzie wyglądał dash w X360

8617.jpg

A, fakt, zapomniałem, M$ zapomniał że wydał X360 i ta konsola nie ma żadnego już wsparcia.

Horizon 2, Titanfall, Plants vs Zombie 2, Super Time Force i kilka innych gier, cała masa arkejdow i grania jest więcej niż na ps4 w tym roku. Powiedz mi Exsajt w co tam pykasz na ps4?

No spoko, Fajnie, że TF'a i PvZ mogę ograć na innych sprzętach. To drugie coś nawet niedługo na nadkonsoli. Super argumenty za X-boksem.

No co Driveclub? Wyglada najlepiej, gameplaye daja rade, ludzie pisza, ze model jazdy tez spoko, bedzie kawal porzadnego racera pod kierownice.

A jarasz się gierką gdzie śmigamy 200km/h po polach jak byśmy jechali po ulicy :D Hipokryta.
Do ciebie mowilem? Z tego co pamiętam exact nie ma pc, tylko maca i w te gry na ps3/4 nie zagra.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Horizon i kierownica. Dobry jestes Mazzeo, grasz w gre, na ktorej lepsze czasy sie robi na padzie, nawet online latwiej bylo wygrac bo granie na kierze to byla meczarnia, ale FORZE 5 meczysz na trigerach z wibracjami :))))

Prawdziwy fan racerow!

No i wiadomka, DriveClub, LBP, The Order na bank kupa, ale Sunset kupuje w ciemno! xD

Przecież ja grałem na kierownicy we wszystkie Forzy poza piątką więc co ty próbujesz tu rozmawiać?

Opublikowano

Ale widać boli, że MS 4 miechy przed premierą zapowiedział racera, który wciągnie nosem hajpowanego gifami od roku DC :P

Opublikowano

A jak Wam powiem, że mi się nowy Asasyn podoba to co? Jestem Jankiem?

Component to jest chyba ten kabel  pod 480i/60Hz

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

no jak sie okazuje - nie do konca ^^

3 tytuly na krzyz + multiplatformy na stacjonarce "to calkiem niezly wynik" - 2,3 razy tyle na handhelda to martwa konsola  :teehee:

Prawdziwy fan racerow!

Przecież ja grałem na kierownicy we wszystkie Forzy poza piątką więc co ty próbujesz tu rozmawiać?

Nic poza tym, ze w Horizon na kierownicy gra sie PRZEC(pipi)JOWO

Edytowane przez easye

Opublikowano

TLOU, Metro Redux - to dla mnie dwa najciekawsze tytuły na PS4 w tym roku, napewno zagram

@Nemesis - jesli piszesz o Unity to +1

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

a gierki z PS2 mają się dobrze na PS2, chodzi o to, co kiedyś było a teraz nie ma

ale tak, zapomniałem dopisać, że akurat w przypadku MP3 i DLNA chodzi o PS4 i liczyłem na Waszą domyślność

brak MP3 i DLNA które dojdą w Patchu, to nic przy tym czym był Xbox 360 a jaki wyszedł jego zdałniony następca.

Jeszcze ze 2 patche i tak będzie wyglądał dash w X360

8617.jpg

A, fakt, zapomniałem, M$ zapomniał że wydał X360 i ta konsola nie ma żadnego już wsparcia.

Horizon 2, Titanfall, Plants vs Zombie 2, Super Time Force i kilka innych gier, cała masa arkejdow i grania jest więcej niż na ps4 w tym roku. Powiedz mi Exsajt w co tam pykasz na ps4?
No spoko, Fajnie, że TF'a i PvZ mogę ograć na innych sprzętach. To drugie coś nawet niedługo na nadkonsoli. Super argumenty za X-boksem.

A jarasz się gierką gdzie śmigamy 200km/h po polach jak byśmy jechali po ulicy :D Hipokryta.

Do ciebie mowilem? Z trego co pamiętam exact nie ma pc tylko maca i nie w te gry na ps3/4 nie zagra.

Doinformuj się koleżko, bo w PvZ zagra na PS4 już niedługo. Ba dum tsss

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

I FH2 bo można jeździć po polach Ferrari.

A co w tym złego ? Akurat FH2 pozamiata Driveclub , jestem o tym przekonany.

Opublikowano

a ja ide o zaklad, ze obie gry beda mialy oceny w granicach 8-8,5 i obydwie beda bardzo dobrymi racerami.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Soul - kupilem PS4 w listopadzie poprzedniego roku, helo!

No Halo to mi na dzien dzisiejszy tak potrzebne jak reedycja TLOU czy wszystkie czesci Gearsow na 1 plycie. Sunset to bedzie gra na poziomie Infamousa, you will see.

Dla nextgenowego BF4i FIFY tak to już wiemy.

Rozumiem wolisz pustkę i nicość, niż HALO, jak ta nowa FIFA okaże się balasem, to ja nie wiem w co Ty będziesz grał w Destiny ? Ja prócz tego pogram sobie w Halo 1-4 (oh tak H2/1080p) SO na poziomie Infa a na koniec dobije się jeszcze FH2 :) Ty za to pograsz sobie w LBP 3 z Yetim a później pośmigacie sobie w DC. Czyli na dzień dzisiejszy wybrałem lepszy mebel do domu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.