Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W sensie ps4 zbawicielem branzy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W sensie ps4 zbawicielem branzy.

Mesjaszem :banderas:

Opublikowano

niezapominajmy ze polska chrystusem narodow

Opublikowano

PS4 - Dziady

WiiiU - Lalka

Xbox - Nie Boska Komedia

Opublikowano

O najlepiej oceniany EX na kAsolki to Guilty Gear xD ( ciesze sie bo dlugo tak pewnie nie bedzie )

Opublikowano

O najlepiej oceniany EX na kAsolki to Guilty Gear xD ( ciesze sie bo dlugo tak pewnie nie bedzie )

No mysle wlasnie czy by nie kupic najlepiej ocenianego exa :f ... Boje sie ze mnie beda klepac jak worek treningowy

Szczyt botyzmu :D ? Granie w Drivecluba przy tej playliscie: https://www.youtube.com/playlist?list=PL96qv-OfXWRF-f2BmYceaX5pjMsdxsHJC

Muzyka w DC jest tak wku*wiajaca ze ciezko to opisac - wczesniej gralem bez muzyki oczywiscie ale mam dosc juz tego pisku opon :P

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kolejne samochody zaprojektowane dla Vision Gran Turismo :fsg:

I gdzie przy marce, jaką jest Gran Turismo, stoi Forza albo te śmieszne symulatorki z blachy?

Opublikowano

Grasz w kolorową pedalską grę? Przecież śmiałeś się z kolorowego SO, powinieneś ciorać w uber mrochnego Injustice :(

Kolejne samochody zaprojektowane dla Vision Gran Turismo :fsg:

I gdzie przy marce, jaką jest Gran Turismo, stoi Forza albo te śmieszne symulatorki z blachy?

Jak to gdzie, 2 miejsca wyżej  :sir: 

Są dwie grupy graczy.

Fani Gran Turismo, którzy nigdy nie grali w Forzę Motorsport.

Fani Forzy Motorsport.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

slabe te Injustice - przede wszystkim tragicznie mi sie tam wyprowadza specjale i comba, nie potrafie tego tajmingu wyczuc choc 70h przegralem w MK9

Opublikowano

Bansai kupuj bo gra jest swietna, bity jak worek treningowy bedziesz ten learning curve przejsc musi kazdy ( najgorsze jak nie grales nigdy wczesniej w Guilty Geary bo system jest dosc skomplikowany )

Opublikowano

No wlasnie nie gralem, ostatnia bijatyka w ktorej spedzilem multum godzin to byl TTT2 gdzie brajanem fjuri rozpyerdalalem wszystko - a w miedzyczasie krotkie przygody z MK najnowszym oraz Injustice

Opublikowano

Injustice to (pipi) obesrane i rozmazane 

Bansai powiem tak po nicku wnioskuje ze podoba ci sie klimat i design GG. Skoro masz juz klimat i design pytanie nastepne czy lubisz grac w bijatyki jezeli tak to nawet cierpienie i dostawanie w(pipi) online od scrubow wiekszych niz ty sam jest "przyjemne" bo czerpiesz przyjemnosc z samej nauki tej gry a to czyni te co lepsze reprezentantki gatunku grami ktore sie nigdy nie nudza 

Opublikowano

Jak uderzy do store'a to pewnie sie skusze i zobaczymy jak bardzo beda mna podloge wycierac :dog:

Opublikowano

Z wydawaniem gier ASW w Europie jest tak  ... a (pipi)e nawet nie bede komentowal zeby sie nie w(pipi)iac ;f ;d

Opublikowano

Na początku kopiemy leżącego, a od 1:10 skaczemy mu po głowie. Różnica generacji? :banderas:

Opublikowano

Nie wiem czy generacji, ale na pewno różnica 15 punktów procentowych na metacritic na korzyść Horizon 2 :reggie:

Opublikowano

Zabawne gdy teraz botki podpierają sie Metacriticiem jednoznacznie mówiąc ze poprzednia generacja na ps3 była najlepsza co mogło gracza spotkać, a jedyny słuszny wybór w tamtym okresie to PlayStation 3.

Podkreślając ze najlepsze Arcade wyszły na X360 w postaci PGR3/4 a DriveClub to tylko lepszy PGR3/4 na dzień dzisiejszy.

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam, ze ogladajac to porownanir przez 90% czasu ogladalem wyscig Horizon mimo iz Driveclub jest ladniejszy?

Opublikowano

AC Unity to najlepiej spatchowana gra na Xboxa One

:shotgun:

Opublikowano

Czyli idac logika lema

AC XO >>>> AC PS4

SZCHEN MATEN

Opublikowano

A co nas to obchodzi? XD Na wszystkich moich znajomych na XBL tylko aczi hunter Zeratul i Maciomaniak grali w Unity :obama:   Jak się ma Xboksa to nie trzeba grać w takie szroty.

Większa beka była jak wam wrzucili patcha do Aliena, który kasował sejwy :sorcerer:

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.