Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętacie boty jak śmialiście się z Gran Turismo 5 że ma wielkie patche? Ha, i co teraz, nie jest już wam do śmiechu, co? Macie za swoje.

Haha, nie musicie grać w Unity, to fakt. Nie musicie grać w nic na tym xszrocie ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

AC Unity to najlepiej spatchowana gra na Xboxa One

:shotgun:

A co nas to obchodzi? XD Na wszystkich moich znajomych na XBL tylko aczi hunter Zeratul grał w Unity :obama: Jak się ma Xboksa to nie trzeba grać w takie szroty.

Większa beka była jak wam wrzucili patcha do Aliena, który kasował sejwy :sorcerer:

Nie masz hav7na w znajomych? Brak kultury w wyższej kulturze konsolowosci.
Opublikowano

A co nas to obchodzi? XD Na wszystkich moich znajomych na XBL tylko aczi hunter Zeratul i Maciomaniak grali w Unity :obama:   Jak się ma Xboksa to nie trzeba grać w takie szroty.

Najpierw wymieniasz połowę mających xbone'a botów z tego forum, a potem piszesz, że w takie szroty grać nie musicie.

Trochę logiki na Boga!

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ok, a tak na poważnie to czemu beka z XO? Te patche nie zajmują tyle samo do PS4 i tyle samo do XO?

Opublikowano

A co nas to obchodzi? XD Na wszystkich moich znajomych na XBL tylko aczi hunter Zeratul i Maciomaniak grali w Unity :obama:   Jak się ma Xboksa to nie trzeba grać w takie szroty.

Najpierw wymieniasz połowę mających xbone'a botów z tego forum, a potem piszesz, że w takie szroty grać nie musicie.

Trochę logiki na Boga!

2 to połowa? Czyli wszystkich jest 4, tak?

W Horizon 2 grało 18tu moich znajomych. Ponad 4x więcej niż wszyscy mający xbona na forum! To jest dopiero żelazna logika.

Opublikowano

Ok, a tak na poważnie to czemu beka z XO? Te patche nie zajmują tyle samo do PS4 i tyle samo do XO?

6,7 GB na PS4, 40 GB na xbone.

Opublikowano

6,7 GB na PS4, 40 GB na xbone.

Ile na Xboxa One? Wkradła Ci sie literówka.
Opublikowano

Czy tylko ja tak mam, ze ogladajac to porownanir przez 90% czasu ogladalem wyscig Horizon mimo iz Driveclub jest ladniejszy?

O, chciałem dokładnie to samo napisać.

Opublikowano

small_588442029.jpg

Pozdrawiam.

PS: Przy okazji proszę zwrócić uwagę na fantastyczną jakość zrzutów ekranu z xbone :kaz:

Opublikowano

small_588442029.jpg

Pozdrawiam.

PS: Przy okazji proszę zwrócić uwagę na fantastyczną jakość zrzutów ekranu z xbone :kaz:

O kur.wa XD

Czekaj czekaj, to boty toczyły beczkę z GT5 mimo ze patch do Unity zajmuje 4x wiecej miejsca od wszystkich patchów razem wziętych do GT5 XD

Pisałem juz ze karma to sucz? :-)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przecież to jest jakiś bug a ty się ekscytujesz tak, jakby ps4 dostało grywalnego exa :kaz:

Opublikowano

Bug? Jaki bug?! Fakty są takie, że boty od wczoraj ściągają 40-gigowego patcha do Unity :rotfl:

Opublikowano

Jest jedna mała różnica między GT5 a AC Unity. GT5 to gierka od studia 1st party, AC to gówniana seria od obes,ranego developera.

Opublikowano

Jest jedna mała różnica między GT5 a AC Unity. GT5 to gierka od studia 1st party, AC to gówniana seria od obes,ranego developera.

Który ma większe doświadczenie od 1st party
Opublikowano

A Kolekcja Szefa to gra first party?

Opublikowano

Przecież to 40gb (tyle to cała gra waży) to beka z Ubisoftu a nie konsoli, To że developer jest gówniany to wina xboxa? Co zawiera ten patch że waży 40gb? 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przecież to 40gb (tyle to cała gra waży) to beka z Ubisoftu a nie konsoli, To że developer jest gówniany to wina xboxa? Co zawiera ten patch że waży 40gb?

20 GB patchy na PS3 - beka ze szrota.

563p wersji na PS3 - beka ze szrota.

40 GB patchy na Xbona - beka z developera.

720p wersji na Xbona - beka z developera.

Hipokryzja botów, rzecz już legendarna.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A co zawierał 13-gigowy patch do Dead Rising 3 albo 16-gigowy day 1 patch do Sniper Elite 3?

Opublikowano

Klapy znają na pamięć gry, które wyjdą na ps4 w ciągu najbliższych 5lat, a nie potrafią przeczytać zwykłego newsa:

http://www.ppe.pl/news-32830-nowy_rekord_ubisoftu___przez_blad__patch__do_unity_zajmuje_40gb.html

Wina Ubisoftu, jak się przeinstaluje wersję na płycie to waży normalnie 6,7gb.

Wam to jednak musi sprawiać przyjemność oszukiwanie samych siebie :(

Opublikowano

A tak poważnie, to ten rayman co w niego masosz grał na twitchu to wygląda chu.jowo - jak typowa gra ubisoftu tylko w 2d.

mam nadzieje, ze to trolling

Już nie można napisać swojej opinii o video z gry bez oskarżenia o trolling? Widziałem gameplaye i w ogóle mnie nie zachęcają żeby pograć, gra wygląda jak we flashu, po fragmencie który widziałem zdaje się co chwile odbierać kontrolę nad postacią i w ogóle wygląda tak AAA-owato. 

#tylkogrytworzoneprzez90letnichludzizrakiemtrzustkizzerowymbudżetemtworzonewkatakumbachiwydawanewdeepwebiezaosiembitcoinowsztuka

Gry indie sa dla mnie zbyt mainstreamowe.

Rayman Legend i Origins są dostępne w formie dema na psn i live. Obadaj je sobie.

Rozbolała mnie głowa od próby przeczytania tego taga...

Opublikowano

lecz się

20GB patchy gierki od Sony na ich własną konsolę: beka z Sony, a więc beka z plejstejszon

40GB patchy na Xboksa od TFU, ubisoftu: beka z Ubisoftu

To takie proste.

exp3rt: jakie doświadczenie O_o?

Opublikowano

Ładnie uogólniasz, jak widzisz (czy nie widzisz?) patch waży 40gb przez błąd Ubisoftu, bo normalna waga patcha to 6.7gb. To zupełnie inna sytuacja od tej, w której 1st party dev wydaje ŚWIADOMIE 20gb patche. PS3 nie nadawało się do pisania gier to wychodziły takie kwiatki jak 576p, 720p na xbonie to już ułomność developera i świadomy sabotaż, chociaż teraz dla was to pewnie studio od pesa>bungie, blizzard i parę innych. 

Odkąd pojawił się Lem w temacie to poziom tak drastycznie spadł, że postów jest 3 razy mniej, a nawet naczelnym baronom jak Waldek czy Yeti odechciało się tutaj pisać. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Ładnie uogólniasz, jak widzisz (czy nie widzisz?) patch waży 40gb przez błąd Ubisoftu, bo normalna waga patcha to 6.7gb. To zupełnie inna sytuacja od tej, w której 1st party dev wydaje ŚWIADOMIE 20gb patche. PS3 nie nadawało się do pisania gier to wychodziły takie kwiatki jak 576p, 720p na xbonie to już ułomność developera i świadomy sabotaż, chociaż teraz dla was to pewnie studio od pesa>bungie, blizzard i parę innych.

Odkąd pojawił się Lem w temacie to poziom tak drastycznie spadł, że postów jest 3 razy mniej, a nawet naczelnym baronom jak Waldek czy Yeti odechciało się tutaj pisać.

No to olej już te 40 gb do Unity. Dead Rising 3 ma z 20 GB patchy, to samo kilka innych gier. No ale rozumiem, że to ułomność devów, nieważne ilu.

720p to tez ułomność konsoli. Jakoś na PS4 nie mają problemu z 1080p. Czyli co, przy PS4 są normalni, ale przy developingu wersji na xbona stają się ułomni? Było zbyt wiele przypadków niższej rozdziałki/większych patchy, by zwalać to na ułomność deva.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.