Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak kupuję coś od zarejestrowanej w Polsce, legalnie działającej firmy.

nie za bardzo legalne jest sprzedawanie produktu wydanego na inny region

Edytowane przez Labtec

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kolejne boty kupuja ps4, nastepuje to szybciej niz myslalem.

Opublikowano

Nawet Koper :/ 

Z ciekawostek, Game.co.uk mnie wczoraj poinformował, że FF15 to błąd systemu i anulują preordera. Dziś dostałem maila, że z racji ich "Pre-order price promise" cena mojego pre-ordera nie ulega zmianie, pomimo wzrostu ceny. 

Skutek? moje zamówienie z FF15 za 2 funciaki nadal jest aktywne :kaz:

Opublikowano

pieknie hejterzy krolestwa niebieskiego uciekaja do jego bram - byl pajgi, zaraz copper, moze dzis kermit, bluber przy premierze bloodborne, maciomaniak dziennie sie miota...po co tyle jadu bylo w cw?nie jest wam glupio?

przeciez to guuuwno obesrane, konsola bez gier, my tu gramy tylko w grafike - ale nagle zaklamane boty beda pisac, ze nie sa betonem, ze sa graczami, ze to byl trolling, ze tylko krowa zdania nie zmienia, nagle tragiczne exy stana sie znosnymi,zaskakujacymi itp

Z ciekawostek, Game.co.uk mnie wczoraj poinformował, że FF15 to błąd systemu i anulują preordera. Dziś dostałem maila, że z racji ich "Pre-order price promise" cena mojego pre-ordera nie ulega zmianie, pomimo wzrostu ceny. 

nice, w kraju cebuli by to nie przeszlo

Opublikowano

Do konca roku zostana na forum tylko dwa boty, daddy i mazzeo.

Opublikowano

Cofam.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nawet Koper :/

Normalne za granica, swojego czasu szukałem pierścionka zaręczynowego pannie i przez price promise dostałem 1200€ rabatu.
Opublikowano

Jak kupuję coś od zarejestrowanej w Polsce, legalnie działającej firmy, to mam prawo oczekiwać, że nikt mi lewizny nie wciska, a wspaniałomyślne Valve mogłoby informować przy rejestracji klucza, że coś jest nie halo, a nie blokować po czasie, kiedy możliwości reklamacji mam mocno ograniczone.

Swoją drogą jeszcze niedawno blacharnia zapewniała, że kluczyki z allegro są ok i ochoczo porównywali ceny do gier na konsole.

Ale od kogo oczekiwać, od Valve czy sprzedawcy na allegro? Oczywiście udawajmy, że nie wiedzieliśmy, że produkt 2 krotnie tańszy niż np. sklepach z europejskimi kluczami nie pachnie lewizną (pomijam nawet oficjalny sklep, bo tam nowe gry kosztują prawie tyle co na konsole). To tak, jak typy które kupują klucze na nowe gierki na PS4 za 100 zł. Jak ktoś jest świeżak, to rozumiem zdziwko, ma prawo nie wiedzieć, ale to chyba nie tyczy się tego forum? 

Gdyby porówywać ceny od ruskich, to prawie każda gierka AAA na PC w dniu premiery to 50-60 zł, a tego raczej tutaj nikt nie robi.

Opublikowano

jeszcze jakby jakas gra deal breaker wyszla teraz ale nie - oni hurtowo kupuja ps4 a zadnej wielkiej premiery nie bylo, kupuja ja ggy baza gier jest taka sama gdy pisali milionowy post jakie to guuuwno obesrane bez gier, gdzie sie gra w grafike

Opublikowano

Jedni inwestuja w rope, inni w zloto, a jeszcze inni w plejstejszyn :kaz:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

inwestycje - tez byla beka, klapy graly w zapowiedzi

Opublikowano

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152519031663085&set=p.10152519031663085&type=1&theater

odkąd Sony zrobiło konkursy na szarą PS4 to ich fanpage to kopalnia beki

Zapomniał o nakładkach na gałki.

Koper, ja na twoim miesjcu bym oje,bał z przebitką i wziął zwykłego plejaka. Przecież po roku to i tak bdzie dla Ciebie kawałek plastiku.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152519031663085&set=p.10152519031663085&type=1&theater

odkąd Sony zrobiło konkursy na szarą PS4 to ich fanpage to kopalnia beki 

werdykty w tych konkursach to jeszcze większa beka. W pokaż co to znaczy być graczem wygrał gość, który położył chipsy, napoje na stole, wsadził sobie zapałki między oczy i miał pada w ręku. A było kilka naprawdę oryginalnych grafik czy zdjęć.

Opublikowano

Inwestycja jest wtedy jesli kupisz ta konsole i w folii wsadzasz do szafy.

Ktoś kto ma obecnie niebieskiego PSXa bedzie bogaty.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zdziwieni? Przecież każda gracz, który ma chociaż minimum rozumu wybierze Nadkosnole, a nie guwno rozmazane od microsyfu bez gier do jesieni 2015 i z gorszymi multiplatformami. Świat juz wybrał, liczy się tylko PS4, u naszych zachodnich sąsiadów poszło już 1,2 mln PS4, a konkurencji udało się znaleźć 250tyś frajerów. Dominacja jak za czasów PS2, król wrócił! Niektóre boty już powoli wiedzą, jaki szykuje się rape na ich odbycie, więc po cichu przechodzą w strone Królestwa Niebieskiego, gdzie gier będzie pod dostatkiem, które to standardowo będą pokazywać, że konsola nowej gneracji na rynku jest tylko jedna.

2477574-infamous_secondson_world.gif

2659958-2510638763-ihrln.gif

xdsqwe.gif

Weuh0R.gif

J9UqAR5.gif

This_is_living.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jak można sobie wytatuować pada na plecach? :/

pieknie hejterzy krolestwa niebieskiego uciekaja do jego bram - byl pajgi, zaraz copper, moze dzis kermit, bluber przy premierze bloodborne, maciomaniak dziennie sie miota...po co tyle jadu bylo w cw?nie jest wam glupio?

przeciez to guuuwno obesrane, konsola bez gier, my tu gramy tylko w grafike - ale nagle zaklamane boty beda pisac, ze nie sa betonem, ze sa graczami, ze to byl trolling, ze tylko krowa zdania nie zmienia, nagle tragiczne exy stana sie znosnymi,zaskakujacymi itp

Ficuś, kiedyś jeszcze za czasów mojego klaperstwa lubiłem czytać Twoje wypowiedzi bo miały sens, były obiektywne i spoko.

Ale teraz po zakupie tego niebieskiego szrota wszystko runęło :/ Co to Sony robi z ludźmi.

btw. kompletnie mnie rozbraja ta sytuacja sprzedażowa, w Europie to jest jakiś pogrom...

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

jeszcze jakby jakas gra deal breaker wyszla teraz ale nie - oni hurtowo kupuja ps4 a zadnej wielkiej premiery nie bylo, kupuja ja ggy baza gier jest taka sama gdy pisali milionowy post jakie to guuuwno obesrane bez gier, gdzie sie gra w grafike

Tylko PS4 oferuje nextgenowe doznania, nieobecne na konsolach konkurencji będących jedynie odświeżonymi wersjami systemów sprzed prawie dekady. Doskonały pad idealnie leży w ręce, a ilość elektroniki wypełniającej jego wnętrze powoduje, że granie nigdy już nie będzie takie samo. Innowacyjne gry oferowane przez zespół PlayStation nie pozwalają oderwać się od 60 calowych telewizorów marki SONY.

Byłbym zapomniał o rewolucyjnej metodzie udostępniania gier, która pozwala wypróbować grę przed jej zakupem.

Nie mógłbym wybrać innego systemu, zwłaszcza kiedy spojrzę na listę gier już zapowiedzianych oraz tych, które w niedługim czasie zostaną ujawnione szerszej publiczności.

Tylko SONY, tylko konsola dla graczy!

Opublikowano

az mi koza z nosa wyskoczyla Pajgi :D :D

Macio rozumiem twoje postrzeganie mojej osoby - Mojżesz tez byl hejtowany jak wyprowadzal lud z goowna obesranego, hejterow playstation zmylo morze czerwone, w naszym przypadku fotorealistyczny deszcz z drivecluba

Opublikowano

Biorąc pod uwagę cyrki z Halo, kto wie, co by się stało z moim xboxem, gdyby nie mój dżifors...

Opublikowano

Macio a tak na powaznie ile razy mam jeszcze pisac w kolko jaki mam poglad na ten rynek gier, hejtuje xbotow bo mnie to smieszy i bawi, nigdy nic do nich nie mialem. Stalem sie wojownikiem nie tyle w obronie playstation co w wytykaniu chorej i psychicznej niby lepszosci xbox one vs mityczne ps4 nie ma gier to bo rozmazane (pipi)itne klamstwo

Ja z konsolek sony kochalem psx, ps2 i vite - ps3 to gooowno technologiczne, ktore obronilo sie exami, ps4 toleruje bo dla moich preferencji growych nic lepszego nie ma a na posiadanie dwoch stacjonarnych systemow do gier nie mam czasu i hajsu

Za co co sony robi z zabezpieczeniami, to jak niepelnosprawne exy w dniu premiery wydali w 2014r, a przede wszystkim za to co zrobili mojej vicie - nigdy przenigdy nie bede prawdziwym klapkiem, to sa (pipi)y prawie identyczne jak microsoft i nintendo, kazdy nas dyma, niestety dalej jestem graczem i nie gram i nie bede na pc wiec innej alternatywy dla mnie nie ma

Opublikowano

Ja mam inne cyrki, bo mi mój Xbox zaczął charczeć, warczeć i przestał czytać płyty :/

Ficuś

Wiem, CW to CW, nie musisz się tutaj tłumaczyć ;) 1/10 osób w tym temacie odbiera poważnie to, co tutaj ktokolwiek z udzielających się wrzuci. Ja mam w CW taką postawę, ale gdyby ktokolwiek próbował ze mną porozmawiać normalnie i na luzie, to też wygląda to zupełnie inaczej ;) Peace.

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.