Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wyczuł że się rozglądasz za ps4 i przestał cie szanować, cofa go na samą myśl, że już nie myślisz o nim "jedyny"

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wyczuł że się rozglądasz za ps4 i przestał cie szanować, cofa go na samą myśl, że już nie myślisz o nim "jedyny"

Dobra, może psioczyłem raz czy drugi ale to nie powód by mi wykręcać takie cyrki akurat na święta :P

Opublikowano

Wrócisz do królestwa niebieskiego z podkulonym ogonem.

Opublikowano

Tylko PS4 oferuje nextgenowe doznania

infamous-second-son-gameplay.jpg

2687843-6126371285-dc12q.jpg

Będziesz się smażył w blaszanym piekle!

Maciomaniak- sprawdź pod konsolką na tabliczkę znamionową. Ja mam Made in Japan, a ty?

Opublikowano

Dobra, może psioczyłem raz czy drugi ale to nie powód by mi wykręcać takie cyrki akurat na święta :P

spoko, legendarny serwis MS - jak wyślesz konsolę do godziny 13 odeśle ci jeszcze przed wieczorynką

Opublikowano

a jaka masz rew.izje xone?

Opublikowano

Smuci mnie jak widze ze jakies (pipi)ki wygrywaja szare PS4 a ja sie tylko moge slinic :(

Opublikowano

a brales udzial w konkursach?

Opublikowano

Wstaje rano a tam niebieskie niebo i swieci sloneczko, patrze sie na ziemie, mysle taka pogoda pewnie ladnie zieleni sie trawa...i co? I ch*j bo nie ma trawy :/

Czy Krolestwo Niebieskie ciagle przyjmuje nawroconych?

Opublikowano

jeśli każdy kupi ps4 to do kogo będzie tu pisać lem?

Opublikowano

Do siebie.

Opublikowano

Do Koreii Polnocnej.

Opublikowano

Zostanien mazzeo ktory nie wie co to playstation i daddy

Opublikowano

Do Iraska na alter koncie.

Co jak co, ale oglądam to już któryś raz i graficznie to jest przepaść generacji :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ja kupię za 2 lata, więc zawsze możecie do mnie się czepiać.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-32830-nowy_rekord_ubisoftu___przez_blad__patch__do_unity_zajmuje_40gb.html

o (pipi) przecież z tego powinno być pośmiewisko przez następne 5 lat jak z patchy do Gran turismo czemu mnie to ominęło xD Podludzie. 

Tego jeszcze nie grali! Mamy "patch", który zajmuje 40GB. Ubisoft potwierdził, że użytkownicy, którzy wcześniej zainstalowali poprzednią aktualizację kodu Assassin's Creed: Unity muszą pobrać aż 40GB danych przy instalacji nowego patcha. Firma twierdzi, że dzieje się tak w wyniki błędu, który nie został zauważony przez deweloperów. W jego wyniku system konsoli pobiera ponownie całą grę, a nie tylko 6,7 GB danych. Na oficjalnej stronie gry Ubisoft wystosował przeprosiny dla wszystkich właścicieli Xbox One.

Ubisoft podkreślił, że pracuje z Microsoftem nad rozwiązaniem tego problemu. Niestety firma nie podała, ile może potrwać wprowadzenie... patcha do patcha.

xD

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

ten się obudził.

aż mi się przypomniało od razu

Browsers_dfe6aa_4628451.png

Opublikowano

Oni juz nie zatrudniaja testerow przy produkcji gier?

Opublikowano

ten się obudził.

aż mi się przypomniało od razu

Browsers_dfe6aa_4628451.png

Ale taka wzmianka tylko i wszystko? Codziennie powinien być ten news wrzucany jak za "czasów" ps3, że xbox to (pipi) obesrane.

Opublikowano

Hehe, Stanik nie rozróżnia devow 1st party od 3rd party. :dog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Hehe, Stanik nie rozróżnia devow 1st party od 3rd party. :dog:

Beka z kolekcji szefa kuchni
Opublikowano

Tak sobie dogorywam w pracy i się zastanawiam, co będzie dzisiaj robił z moją PS4. Myślałem o jakimś teatrze lub operze, a później kolacja w Wierzynku.

Opublikowano

Tetris ma lagi w wersji na PS4, a na XO dziala slicznie.

To czyja to wina, szrota czy ubisoftu ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.