Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Guernica nie nie bralem ja z tym polaczkow idiotow co nie biora udzialu ale placza ze nie wygrywaja ;d

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak sobie dogorywam w pracy i się zastanawiam, co będzie dzisiaj robił z moją PS4. Myślałem o jakimś teatrze lub operze, a później kolacja w Wierzynku.

tylko niech ps4 nie je kielbasy z jarmarku na rynku!!!!

Opublikowano

Hehe, Stanik nie rozróżnia devow 1st party od 3rd party. :dog:

Beka z kolekcji szefa kuchni

Dokładnie.

Opublikowano

Suchar na swieta.

- w co graja posiadacze playstation?

- pacze

- ?

- pacze i zadnych gier nie widze

Opublikowano

Mój backlog na Xbox One:

-1,5 gb patcha do halo

Mój backlog na WiiU:

-Smash Bros

-Bayonetta 1

-Bayonetta 2

-Pikmin 3

-Wonderful 101

EHH

Opublikowano

Tak sobie dogorywam w pracy i się zastanawiam, co będzie dzisiaj robił z moją PS4. Myślałem o jakimś teatrze lub operze, a później kolacja w Wierzynku.

Skocz jeszcze do Almy kupić jakiegoś Szampana
Opublikowano

dawno nie bylo tutaj fotek z deszczu, na zachete kilka moich z topicu zdjeciowego drivecluba - jaka ta gra jest cudaczna mmmmmmmmmmmmmmm pyszna!!!!!!!!!!!

ygGm1Bm.jpg

kPQkIUE.jpg9D8ws9g.jpgZQNLS02.jpgl5Of0Wr.jpgpLi1X4Y.jpg

QaPHbiD.jpg

a tutaj fotki z samego wyscigu bez uruchamiania photo mode, ja gram sobie czesto bez hudu

o220Wrz.jpg

MELzc7H.jpg

tbalzpl.jpg

Opublikowano

Widzę ze botki trenują przed 24 grudnia, dobrze temu chamstwu rozmazanemu zrobi taki trening nie mając za grosz kultury. My baroni dobrze wychowani niebiesko krwiści nie potrzebujemy treningu, jesteśmy kulturalni.

Opublikowano

Jak bylo 90 to byl super hit najlepsza gra na kAsolki i w ogole wbijal zydboksa w glebe teraz jak spadlo do 89 to juz (pipi) rozmazane nie warto kupowac 

Opublikowano

Ja tylko czekam aż Daddy wpadnie do tematu gdy zostanie sam z tym guwnem rozmazanym i zacznie głosić swoje mądrości typu na ch.uj wam sprzęt limitowany! Będąc jednostka w obozie zielonym możecie sami poczuć sie limitowani! Tylko Xbox!

Opublikowano

I ze KI>GG

I 81>89

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

I ze gowniany rozmazany sezon gierki z systemem plytszym niz SSF2T>pelna bijatyka 1080/60 z mega zaawansowanym system 

Opublikowano

Oni juz nie zatrudniaja testerow przy produkcji gier?

po co? skoro ludzie im po premierze przetestuja. a przed premiera kolejnego ac/bf itp. ludzie zapomna co sie dzialo na premiere poprzedniej gry.

Opublikowano

Niech no tylko złamią PS4 to ja pokaże EA i Ubi jeszcze!

Opublikowano

Hehe, Stanik nie rozróżnia devow 1st party od 3rd party. :dog:

kobieta-robiaca-szpagat.jpg

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

Prawdziwe szpagatowe arcydzieło. :banderas:

Opublikowano

gadam z kumplem kąsolowcem 

jaki tam grajwklap? dodali deszcz, pewnie grafa miażdży suty

on:

mogłaby być lepsza

:daddy:  :shotgun:  :kaz: 

Opublikowano

Zapowiedziano kolejny nowy super ex na Vitę, scifi dRPG, Operation Abyss : New Tokyo Legacy.

Dym2yuN.jpg

NIS America is bringing Tokyo New World Record: Operation Abyss to North America and Europe in spring 2015 as Operation Abyss: New Tokyo Legacy, the publisher announced.

The Experience-developed PS Vita sci-fi dungeon RPG will be available as both a physical and digital release.

The setting in near future Tokyo, where monsters known as Variants keep the city under constant threat, and portals that lead to a mysterious dimension known as the Abyss have emerged. To investigate these mysterious phenomena, the government has established the Code Physics Agency. Players join the Xth Squad, a unique group of teenagers modified by the Code Physics Agency’s Code technology, and must evade traps, defeat monsters, and investigate to discover the mystery behind the Abyss.

About

From the studio that made Demon Gaze comes Operation Abyss: New Tokyo Legacy, a sci-fi dungeon crawler RPG set in a near future Tokyo. With the city under the constant threat of Variants—genetically engineered monsters—and the emergence of portals leading to a mysterious dimension called the Abyss, the government has established the Code Physics Agency to investigate these mysterious phenomena. The Xth Squad—a unique group of teens modified by the CPA’s Code technology—must evade traps, face down powerful monsters, and investigate the mystery behind the Abyss.

Key Features

Robust Customization System - Recruit and train a unique group of six Xth members to venture into the Abyss. Customize each member from one of ten distinct Blood Codes. Each Xth member’s appearance, class, personality, morality, and stats may be molded to the player’s preference.
An Accessible, Yet Deep Dungeon Crawler - The labyrinthine dungeons of New Tokyo offer 40+ hours of dungeon crawling action with traps, secret doors, challenging enemies, and gorgeous art throughout.
A Unique Cyberpunk Story - Dive into the unique dungeon crawler setting of Operation Abyss and lose yourself in the gorgeous world, featuring real-life locations rendered by Tetsu Kurosawa and Oxijiyen. A gripping story blends heavy sci-fi elements with a setting to give the game a unique cyberpunk feel.

dat cyberpunkt feel

dat vita

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro dalej czekam na linka o tym co pisałeś wczoraj o RDR. :shotgun:

Opublikowano

Po prostu mi uwierz :kiss: :kiss: :kiss:

Opublikowano

Figaro po prostu nie umie wklejac linkow wiec jemu trzeba na slowo wierzyc, tyle. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.