Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

TLOU, Metro Redux - to dla mnie dwa najciekawsze tytuły na PS4 w tym roku, napewno zagram

@Nemesis - jesli piszesz o Unity to +1

JANUSZ PRZEMOWIL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jest gdzies na forum opcja IGNORUJ ?

aby nie bylo widac co ktos pisze

Opublikowano

Soul - kupilem PS4 w listopadzie poprzedniego roku, helo!

No Halo to mi na dzien dzisiejszy tak potrzebne jak reedycja TLOU czy wszystkie czesci Gearsow na 1 plycie. Sunset to bedzie gra na poziomie Infamousa, you will see.

Dla nextgenowego BF4i FIFY tak to już wiemy.

Rozumiem wolisz pustkę i nicość, niż HALO, jak ta nowa FIFA okaże się balasem, to ja nie wiem w co Ty będziesz grał w Destiny ? Ja prócz tego pogram sobie w Halo 1-4 (oh tak H2/1080p) SO na poziomie Infa a na koniec dobije się jeszcze FH2 :) Ty za to pograsz sobie w LBP 3 z Yetim a później pośmigacie sobie w DC. Czyli na dzień dzisiejszy wybrałem lepszy mebel do domu :)

no jakbys nie liczyl to jest 3 do 3, z ta roznica, ze 2 razy wieksze szanse mam na to, ze dostane najlepsze wersje multiplatform.

Destiny > remaster HALO.

Edytowane przez easye

Opublikowano

a gierki z PS2 mają się dobrze na PS2, chodzi o to, co kiedyś było a teraz nie ma

ale tak, zapomniałem dopisać, że akurat w przypadku MP3 i DLNA chodzi o PS4 i liczyłem na Waszą domyślność

brak MP3 i DLNA które dojdą w Patchu, to nic przy tym czym był Xbox 360 a jaki wyszedł jego zdałniony następca.

Jeszcze ze 2 patche i tak będzie wyglądał dash w X360

8617.jpg

A, fakt, zapomniałem, M$ zapomniał że wydał X360 i ta konsola nie ma żadnego już wsparcia.

Horizon 2, Titanfall, Plants vs Zombie 2, Super Time Force i kilka innych gier, cała masa arkejdow i grania jest więcej niż na ps4 w tym roku. Powiedz mi Exsajt w co tam pykasz na ps4?

No spoko, Fajnie, że TF'a i PvZ mogę ograć na innych sprzętach. To drugie coś nawet niedługo na nadkonsoli. Super argumenty za X-boksem.

No co Driveclub? Wyglada najlepiej, gameplaye daja rade, ludzie pisza, ze model jazdy tez spoko, bedzie kawal porzadnego racera pod kierownice.

ten symulator poduszkowca? nope

poza tym jaka kierownice moze logitecha xD

A jarasz się gierką gdzie śmigamy 200km/h po polach jak byśmy jechali po ulicy :D Hipokryta.
Do ciebie mowilem? Z tego co pamiętam exact nie ma pc, tylko maca i w te gry na ps3/4 nie zagra.
A wiesz że na Macu można bez problemu postawić Windowsa?
Opublikowano

a gierki z PS2 mają się dobrze na PS2, chodzi o to, co kiedyś było a teraz nie ma

ale tak, zapomniałem dopisać, że akurat w przypadku MP3 i DLNA chodzi o PS4 i liczyłem na Waszą domyślność

brak MP3 i DLNA które dojdą w Patchu, to nic przy tym czym był Xbox 360 a jaki wyszedł jego zdałniony następca.

8617.jpg

A, fakt, zapomniałem, M$ zapomniał że wydał X360 i ta konsola nie ma żadnego już wsparcia.

Horizon 2, Titanfall, Plants vs Zombie 2, Super Time Force i kilka innych gier, cała masa arkejdow i grania jest więcej niż na ps4 w tym roku. Powiedz mi Exsajt w co tam pykasz na ps4?
No spoko, Fajnie, że TF'a i PvZ mogę ograć na innych sprzętach. To drugie coś nawet niedługo na nadkonsoli. Super argumenty za X-boksem.

No co Driveclub? Wyglada najlepiej, gameplaye daja rade, ludzie pisza, ze model jazdy tez spoko, bedzie kawal porzadnego racera pod kierownice.

A jarasz się gierką gdzie śmigamy 200km/h po polach jak byśmy jechali po ulicy :D Hipokryta.
Do ciebie mowilem? Z trego co pamiętam exact nie ma pc tylko maca i nie w te gry na ps3/4 nie zagra.

Doinformuj się koleżko, bo w PvZ zagra na PS4 już niedługo. Ba dum tsss

Tak niedługo jak w driveclub? Ba dum tsss

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pogrzało Was z tymi cytatami?

Opublikowano
no jakbys nie liczyl to jest 3 do 3, z ta roznica, ze 2 razy wieksze szanse mam na to, ze dostane najlepsze wersje multiplatform.

Destiny > remaster HALO. 

A ja dostane lepsze exy i jest to pewne. 

Destiny + Halo > Destiny 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Chyba na Wii U. Mnie nie jara ani nowe Uncharted ani ten cały DriveClub ani tym bardziej jakieś LBP3. PS4 kupię wyłącznie z myślą o multiplatformach. Do exów będzie Nintendo. Wiadomo, że jak na zimę 2015 wypuszczą Uncharted to człowiek kupi bo i tak w temacie exów nic innego się nie szykuje. Milczą o nowym God of War, zero info o Ratchecie...

W sumie lepiej sytuacja na Xbonie z tym wygląda. Soul, nie wiem co wybierzesz ale pod multiplatformy to lepiej PS4. A przynajmniej tak gadają.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Destiny > remaster HALO. 

Destiny + Halo > Destiny

Tak Tak - to juz wiemy, Soul dostanie najlepsze gry, bo kupil sobie Xboxa ^^

Rownie dobrze moglbym napisac Destiny + TLOU > exy na One.

Edytowane przez easye

Opublikowano

@Exact

No to stawiaj winde i czekam na posty z testowania gierek. Tylko pewnie najpierw do ikei jedziesz bo pisales że nie masz biurka w domu

Opublikowano

Ale beczka napisać, że najbardziej z exów na PS4 kręci mnie TLoU. Ale to prawda...

Opublikowano

Mnie nie jara ani nowe Uncharted ani ten cały DriveClub ani tym bardziej jakieś LBP3. PS4 kupię wyłącznie z myślą o multiplatformach.

W takim razie może warto się zastanowić nad X1 ? Tam też są multiplatformy a nie ma żadnej z ww

Opublikowano

Nic poza tym, ze w Horizon na kierownicy gra sie PRZEC(pipi)JOWO

Tak tak, na jakiej kierownicy to grałeś?

Seryjny konfabulator easye strikes back ;)

Opublikowano

Mnie nie jara ani nowe Uncharted ani ten cały DriveClub ani tym bardziej jakieś LBP3. PS4 kupię wyłącznie z myślą o multiplatformach.

W takim razie może warto się zastanowić nad X1 ? Tam też są multiplatformy a nie ma żadnej z ww

W tej kwestii przeważa u mnie tradycja. Od zawsze stało u mnie PS w domu i nic tego nie zmieni. Tak samo jak Nintendo. X1 na pewno kupię bo reedycja Halo i Halo 5 to pozycje obowiązkowe u każdego szanującego się gracza. Halo 2 do dziś w starej wersji wymiata a co dopiero jak powróci ten legendarny online. MaZzeo to chyba z tydzień na forumek nie zajrzy xD

Opublikowano

8617.jpg

Do ciebie mowilem? Z trego co pamiętam exact nie ma pc tylko maca i nie w te gry na ps3/4 nie zagra.
Doinformuj się koleżko, bo w PvZ zagra na PS4 już niedługo. Ba dum tsss

Tak niedługo jak w driveclub? Ba dum tsss

data premiery oby dwu gier na PS4 już jest (kwiatków chyba przybliżona o ilę się nie mylę) i nic nie wskazuje na to aby sie zmieniła. Szach mat x-bocie

I FH2 bo można jeździć po polach Ferrari.

A co w tym złego ? Akurat FH2 pozamiata Driveclub , jestem o tym przekonany.

.Wiem, że to nie symulator ale ta jazda po polach z taką prędkością jak by jechało się po równiutkim asfalcie wygląda komicznie i głupio nawet jak na arcade

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

W tej kwestii przeważa u mnie tradycja. Od zawsze stało u mnie PS w domu i nic tego nie zmieni. Tak samo jak Nintendo. X1 na pewno kupię bo reedycja Halo i Halo 5 to pozycje obowiązkowe u każdego szanującego się gracza

Ponieważ ... ? Kto i na jakiej zasadzie to ustala ? Ok niech będzie że seria Halo to taki wymóg, ale w czym jest lepsze od dajmy na to takiego Final Fantasy itp itd ?

btw - nie żebym coś mówił, ale takie pisanie ,, stało u mnie od zawsze i nic tego nie zmieni " jest wysoce stronnicze i nieobiektywne.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wybacz, że wolę SO/Halo/FH2 od DC/LBP 3

Jak będziesz grał w TLOU to możesz sobie tak pisać, nikt Ci nie broni. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ponieważ ma uniwersalny gejmplej, świetny soundtrack, wspaniałe uniwersum i poziom trudności, który naprawdę testuje FPS-owego skilla. Mowa oczywiście o Legendary gdzie zachowanie Covenantów zmienia się na tyle, że ciężko coś zaplanować w miejscu i trzeba się cały czas przemieszczać. Ale pewnie zaraz ktoś wyskoczy, że to krasnale xD i że Master Chief to blaszak w chełmie xD A macie Wy hejtery

Od 1:50 - i to zrobi remaster Halo 2 z tegorocznymi exami na PS4.

Opublikowano

Wybacz, że wolę SO/Halo/FH2 od DC/LBP 3

Jak będziesz grał w TLOU to możesz sobie tak pisać, nikt Ci nie broni.

Juz wiesz ze wolisz dane gry, ktorych na oczy nie widziales - jak SO, ktory rownie dobrze moze okazac sie sredniakiem, ale The Order i DriveClub to na bank beda (pipi).

Edytowane przez easye

Opublikowano

@kidnappa jezu ale ty jestes ciemniak. Mowie o sytuacji tu i teraz a nie co będzie za kilka miechow, exact pisał że 360 nie ma supportu a ja podałem kilka tytułów któremu temu przeczą a ty wylatujesz że za kilka tygodni będzie mogl w roslinki zagrać na ps4 i żeby sobie na maku postawil winde żeby grać w titanfall, lol.

Opublikowano

Co tam halo. To Zrobiło TLOU z całą 7 generacją,

giphy.gif

Opublikowano

W końcu Mesjasz i nie mamy prawa tego zakwestionować. Tak samo jak GTA V.

Opublikowano

Ponieważ ma uniwersalny gejmplej, świetny soundtrack, wspaniałe uniwersum i poziom trudności, który naprawdę testuje FPS-owego skilla.

To dość niewiele moim zdaniem, ale niech będzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.