Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Po prostu mi uwierz :kiss: :kiss: :kiss:

:frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O MATULU atak na wolność i niezależność PC Peasants? Przecież PC ostoją niezależności , kreatywności, jakości, różnorodności... a tu takie hocki klocki? 

Niebywałe

No i nadal tak jest, ktoś Ci broni napisać gierkę i sprzedawać plik .exe za jakąkolwiek cenę przez własną stronę internetową? Mało tego, nawet z nowymi ograniczeniami STEM jest wciąż bardziej liberalną platformą, gdzie koszt wejścia jest dużo niższy niż na kąsolach + nie ma chorych pomysłów typu cena za patch, przez które niektórzy indie devowie nie mogą połatać swoich gier (bo ich nie stać na to). Jak się Steam nie podoba to masz inne platformy jak Origin, uPlay, Playfire, GOG.com (najbardziej wolny z nich wszystkich) itd.

Opublikowano

a unique group of teenagers

Czemu to zawsze muszą być nastolatkowie. :frog:

Opublikowano

No ale wiekszosc posiadaczy Wii to byli casuale co bawili sie w ping ponga i kregle.

Opublikowano

HIV ten sam co dał 8- MGS2 i ten sam co dał Driveclub 7 (!!!) :D

Opublikowano

hiv skonczyl sie na aids - takie sa fakty

Opublikowano

HIV - numer z testem Xboxa 360. Polecam serdecznie.

Opublikowano

HIV gamingu/branzy

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

HIV - numer z testem Xboxa 360. Polecam serdecznie.

A nie miał wtedy racji?

Opublikowano

HIVa nigdy nie brałem na poważnie

Opublikowano

"Czekamy na prawdziwego next gena - PS3"

A potem posada w Ms Polska xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Patrzę na nowego "Edge'a" no i tak.

Dark Souls II ponad Mario Kartem w top 10 roku.

This War of Mine dziewiąte.

Tak że trochę zaskoczeń jest, ale w sumie mniej niż co roku. Zresztą też co to za zaskoczenie, jeśli oni wybrali Dark Souls na najlepszą grę generacji. Bo że Far Cry dostanie 9 to się spodziewałem. No ale This War of Mine, no nie wiem, trza dać chyba drugą szansę jak to mówią.

W ogóle to Smash Bros. dostało 8, a Toad 7. Nie za wiele.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

HIV w 12:27 mówi, że Wii to dzieci i każuale :(

i jak żyć?

https://www.youtube.com/watch?v=YZenteJ139I

Nie ma większego komplementu niż obelga ze strony głupca.

edit: ale przecież HIV nigdzie nie mówi, że Wii dla dzieci i każułali...

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

czemu filmik hiva kończy się w 28min i przez 15min nic dalej nie leci?

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Ej, w ogóle, kto kurde ogląda takie rzeczy? Ja wiem, że HIV ma przyjemny głos, ale nawet jeśli faktycznie cię to interesuje i nie wiesz zupełnie nic z tego, co jest powiedziane, to kurde nie lepiej byłoby spędzić 5 minut po prostu czytając te same informacje?

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ej, w ogóle, kto kurde ogląda takie rzeczy? Ja wiem, że HIV ma przyjemny głos, ale nawet jeśli faktycznie cię to interesuje i nie wiesz zupełnie nic z tego, co jest powiedziane, to kurde nie lepiej byłoby spędzić 5 minut po prostu czytając te same informacje?

Gdybyś ogqozo odpuścił takie powierzchowne wartości jak godność i poczucie własnej wartości to robiłbyś niezłe pieniądze na vlogu o grach indie (zamiast blogu). Jak sam wiesz, słowo pisane przestaje się opłacać.

Opublikowano

No generalnie znam cyfry, ale jednak jest trochę tajemniczości, czemu właściwie ludzie umiejący czytać to robią. Straszne marnowanie czasu, w pół godziny można przeczytać dużo więcej i łatwiej wybierać, co.

Jakbym miał kamerę to bym może się pobawił. Niestety nigdy nie nauczyłem się montować wideo, co nie tylko w aspekcie vlogów rujnuje karierę.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ktoś by powiedział, że nabijanie 17000 postów na FPE to też marnowanie czasu, także heh.

Wiem, że 15 stron w CW to wieczność, ale dopiero teraz wbiłem na forum, a że Internet to poważna sprawa :

(...)
Jak wychodziles poza podzialy konsolowe to bylo napisac o gta V i tlou, bo to sa rakowe remastery, a nie halo czy np trylogia ratcheta i sly generacje temu.

W odpowiedzi na :

A na FPE największa podnieta 2014 to remaster Halo i remaster GTA V. Raki branży.

Gość po wyrazie "Halo" już się zagotował i nawet nie doczytał wiadomości, na którą odpowiada, i jak tu potem dyskutować ?
Opublikowano

B5JWCbpIgAAxVYU.jpg

OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ooo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, :O :O :O

Co się dzieje, o mój boże. Jak to wygląda, jak to w ogóle... oh.......

Opublikowano

Tellitale zapowiedzialo grę w uniwersum Minecrafta. Ile oni mają tych projektów? Czy to już nie przesada?

Opublikowano

Telltale Person of Interest,Telltale True Detective, Telltale Braking Bad

Opublikowano

B5JWCbpIgAAxVYU.jpg

OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ooo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, :o :o :o

Co się dzieje, o mój boże. Jak to wygląda, jak to w ogóle... oh.......

HM to jedyne rozmazane pixele, które szanuję, pamiętam, że toczylem bekę po zobaczeniu po raz pierwszy tego tytułu ale jak zagrałem :mog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.