Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, ooo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, :o :o :o

Co się dzieje, o mój boże. Jak to wygląda, jak to w ogóle... oh.......

HM to jedyne rozmazane pixele, które szanuję, pamiętam, że toczylem bekę po zobaczeniu po raz pierwszy tego tytułu ale jak zagrałem :mog:

Nie grałeś w Hotline Miami jak nie przeszedłeś tej gry przynajmniej 5-8 razy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bez przesady. Ta gra jest na tyle trudna, że przejscie jej raz w zasadzie polega na przejściu jej 10 razy.

Opublikowano

HIV w 12:27 mówi, że Wii to dzieci i każuale :(

i jak żyć?

https://www.youtube.com/watch?v=YZenteJ139I

Nie ma większego komplementu niż obelga ze strony głupca.

edit: ale przecież HIV nigdzie nie mówi, że Wii dla dzieci i każułali...

Hiv się tak roztył czy to jakoś tak wygląda tylko (np coś z kamerą, ujęciem itp) ?

Opublikowano

Bez przesady. Ta gra jest na tyle trudna, że przejscie jej raz w zasadzie polega na przejściu jej 10 razy.

Planuję kiedyś napisać we "właśnie ukończyłem" dlaczego uważam tę grę za swoją ulubioną, jedną z głównych przyczyn jest to, że po tych przynajmniej 5 przejściach, gra pokazuje zupełnie inne oblicze. Kiedy już zna się rozmieszczenie przeciwników na pamięć oraz ma się opanowany system walki to Hotline Miami z miksu zręcznościowej i jednak logicznej gry staje się piekielnie szybką arcade'ową grą zbliżoną w doznaniach do super hexagona. Teraz, choć z pewną nostalgią wspominam pierwsze ("logiczne") przejście Hotline Miami, gdy przechodzę ten tytuł gram po prostu na pamięć, czasem zmieniając ścieżki i właśnie teraz gra mi się w HM najlepiej. 

Opublikowano

Do tego wystarczą w zupełności dwa przejścia, gdzie w drugim nastawiamy się na nabijanie A+. Elo.

Opublikowano

Wiesiek, dokładnie 12:55 padają te słowa :D

zauważyliście, że coś ostatnio normalnie rozmawiamy i nie ma wyzywania ani obelg? To przygotowania do wigilii czy fakt, że naczelne xboty mają odpoczynek od forum?

Opublikowano

Ale ten HIV kocopoły wali :(

Przyznam sie ze Hotline Miami to byla dla mnie ciekawostka, ot widzialem kilka screenow, komentarzy ze "super gra" ale jak obejrzalem screeny to troche beczka. Ostatnio nie mialem nic na vicie w co mialem ochote pyknac i zobaczylem ze mam sciagniete z plusa za FREE Hotline Miami. Odpalilem na chwilke zeby przetestowac i gram jak dziki, swietny tytul. Bardzo mila niespodzianka, przez to w jakich czasach zyjemy dawno nie mialem tak ze odpalam gre o ktorej wiem tyle co nic i okazuje sie byc diamentem.

Opublikowano

Ktoś by powiedział, że nabijanie 17000 postów na FPE to też marnowanie czasu, także heh.

Wiem, że 15 stron w CW to wieczność, ale dopiero teraz wbiłem na forum, a że Internet to poważna sprawa :

(...)

Jak wychodziles poza podzialy konsolowe to bylo napisac o gta V i tlou, bo to sa rakowe remastery, a nie halo czy np trylogia ratcheta i sly generacje temu.

W odpowiedzi na :

A na FPE największa podnieta 2014 to remaster Halo i remaster GTA V. Raki branży.

Gość po wyrazie "Halo" już się zagotował i nawet nie doczytał wiadomości, na którą odpowiada, i jak tu potem dyskutować ?

Wszystko doczytalem, dopisz tam sobie (...)gta v i tlou, a nie gta v i halo, (...)

to moze zrozumiesz w ktorym miejscu popelnilles gafe w rozumowaniu.

Zreszta co mnie tam obchodzi co tam sobie pomyslales, ide cyknac zdjecie ps4 20th anniversary, które sprzedam za 5k jakiemus zaslepionemu klapkowi jak ty :kaz:

Opublikowano

Patrzę na nowego "Edge'a" no i tak.

Dark Souls II ponad Mario Kartem w top 10 roku.

This War of Mine dziewiąte.

Tak że trochę zaskoczeń jest, ale w sumie mniej niż co roku. Zresztą też co to za zaskoczenie, jeśli oni wybrali Dark Souls na najlepszą grę generacji. Bo że Far Cry dostanie 9 to się spodziewałem. No ale This War of Mine, no nie wiem, trza dać chyba drugą szansę jak to mówią.

W ogóle to Smash Bros. dostało 8, a Toad 7. Nie za wiele.

chu.j z ocenami, jaki artykuł na dwudziestolecie playstation dowalili  :fsg:

Opublikowano

zauważyliście, że coś ostatnio normalnie rozmawiamy i nie ma wyzywania ani obelg? To przygotowania do wigilii czy fakt, że naczelne xboty mają odpoczynek od forum?

Wkrotce wszyscy beda grali na playstation 4 wiec czemu walczyc z gory przegrana walke :oh_you:

@Copper

Zerknij na PW

Opublikowano

mazzeo i bluber za kratami, to i poziom wypowiedzi wyzszy

Opublikowano

jeszcze Daddyego wsadzić za kraty i nastał by pokój.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Szczyt elokwencji w jego wykonaniu to wklejenie gifa.

Opublikowano

W sumie ja też...

Bez takich jak on czy MaZzeo czy Daddy nie ma prawdziwego Console Wars - przywrócić mi ich tu!

Opublikowano

Wiesiek, dokładnie 12:55 padają te słowa :D

Bluber mazzeo dwa słowa wystarcza i kultura wraca

Opublikowano

Gwarancja ms jest na paragon? Jezeli wystarczy sama konsole zarejestrowac to okazja wyborna.

Opublikowano

do mnie najwiecej jadu wlewal tu ostatnio Bluber, az dziw bo przez lata byl spokojny, Daddy od dawna ograniczyl sie do one linerow, powtarzania w kolko jednego i tego samego i jednego gifa. Mazzeo jest pocieszny, Mendrek tez chyba wreszcie jakas bardziej absorbujaca prace lub zajecie znalazl bo malo sie udziala i nawet przestal pisac tak durne posty, ktore slusznie nagradzane byly tysiacami minusow

Opublikowano

Gwarancja ms jest na paragon? Jezeli wystarczy sama konsole zarejestrowac to okazja wyborna.

wystarczy numer seryjny

Opublikowano

Większość okazji na tym olx to wały,kogo nie zapytasz to nie mają konta na allegro/nie wyślą pobraniówki z możliwością sprawdzenia przy odbiorze.

Opublikowano

Advance Warfafe na PS3 daje radę? Wczoraj spędziłem parę h z wersją PS4 i nie powiem, podobało mi się. Na CoD'a można wrzucać ile wlezie ale gra się w niego dobrze. Pewnie dlatego, że biegnie się na partyzanta jak Rambo - no i te fajowe skrypty.

Opublikowano

Batman%20Arkham%20Collection%20plotka.jp

No ja pierdole :dog:

I niech mi kurwa jakiś janusz powie, że obecna generacja nie jest chujowa.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dostałem raka  :obama: 

Opublikowano

Batman%20Arkham%20Collection%20plotka.jp

No ja pierdole :dog:

I niech mi kurwa jakiś janusz powie, że obecna generacja nie jest chujowa.

Chcesz się bić na kolejkcjonerki?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.