Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I co? Pewnie 1080/60? :yao: Jak pisalem, ze rozdzielczosc na konsolach zmienia sie kupujac nowy model to nikt nie wierzyl xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kupiłem na premierę limitkę pierwszego batmana, wstyd mi do teraz

Opublikowano

to juz oficjalnie? - wszystkie trzy z past genow?

Opublikowano

Nie, JESZCZE nie. :dog:

To teraz obstawiajmy co dalej? Uncharted? Resistance? Mass Effect? Może kolekcja Asasynów?

A gdzie nowe, fajne i unikatowe gry AAA? :frog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Hmm

Uncharted ? Będzie.

Mass Effect ? Będzie

Assassin's Creed ? Oczywiście, że będzie.

Jedynie trylogii Resistance nie będzie.

Opublikowano

Assassin Creed Collection, ciekawe w jakim szambie by to sie zmiescilo?  :obama:

Opublikowano

Gow i uncharted moje pewniaki. Moze bioshock?

Opublikowano

Trylogia Modern Warfare, trylogia Treyarch, kolekcja Borderów, Saint's Row-a też mogą wcisnąć, Skyrim, Crysisy :obama: , Dead Space trylogia, RE 4-6, Fallouty.

Nie zdziwię się jak walną jeszcze raz MGS-a.

Jak widać możliwości jest mnóstwo. :kaz:

Opublikowano

Jak dobrze że kupiłem tego psxa szkoda tylko że straciłem tyle hajsu na ps4 niepotrzebnie :/

Opublikowano

Co ja bym dał za kolekcje Modern Warfare :banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Hehe, glupie blachary, muszo upgrejdy robic zeby w 1080/60 grac nie to co na konso... oh, wait. Wkrotce bedzie chyba wiecej remasterow niz normalnych AAA, co za komedia.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Koszty produkcji prawie żadne, więc zremasterują wszystko, co ma szanse przynieść jakikolwiek zysk. Dziwi to kogoś?

Opublikowano

No a za 1-2 lata czeka nas jeszcze remaster pudla czyt. wersja slim :yao:

Opublikowano

Akurat Batmana przytulę z przyjemnością. 

Opublikowano

beyond zapowiedza w styczniu, trylogia uncharted pewnie wyjdzie przed u4, tak samo jak pewnikiem bedzie trylogia me przed me4

Opublikowano

Bioshocki to cóż... zagrałbym w sumie na next-genach w fajnej jakości :/

Ale remasterom tak czy inaczej mówię nie.

Opublikowano

remastery sa ok ale na boga jakis starych gier - w herous3 na vicie gralbym w dniu premiery, jakby do skutku doszedl kickstarterowy remaster outcast to bym go lykal w przedpremierze

Opublikowano

Ograne na pc. Badziew.

Opublikowano

Akurat Batmana przytulę z przyjemnością. 

Ale skoro masz wszystkie czesci ograne na 100% to powiedz, jaki masz cel w kupieniu tego samego raz jeszcze w rozdzielczosci, ktora japonczycy obiecywali na ps3 8 lat temu?

Opublikowano

Taki, że nie mam już past genów, a ochota na zagranie w Batmana jest zawsze. 

Opublikowano

FIFA COLLECTION to byłoby coś :banderas:

Opublikowano

beka beka ale takiego pes5 lub winning eleven6 final evolution lykalbym bez popity - the best pilki nozne ever

Opublikowano

To se kupcie pc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.