Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Skoro już chyba przesądzone, że na "nową generację" nigdy nie wyjdzie nowa gra, to nie mogliby chociaż remasterować więcej japońskich RPG-ów ze SNES-a i PSX-a? Muszą gry, które kurde mają 2 lata, są generalnie takie same jak były, i niezbyt wybitne?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie wiem czy było, ostatnio mam mało czasu na forumek i kręcenie wiecznej beczuni z sonybociarni

https://www.youtube.com/watch?v=cfEZiBLMCr0

dodatek prawie jak cały drive crap, sonyboty hajpowane miesiącami na patch z glutami na szybie a Zielona Szlachta dostaje taką petardę  :) Szrot ps4 bez gier na kolanach z pełnymi ustami, od zawsze i na zawsze.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Niech go ktoś wy(pipi)ie z tego forum.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

zapomnial dac tego zje.banego gifa na koniec

Opublikowano

:D

Opublikowano

Niech go ktoś wy(pipi)ie z tego forum.

On robi dokładnie to samo co ty i inne klapy xD 

Opublikowano

A czo to za chamskie odzwki 0_o? Mazzeo wszedł na konto Yetiego???

Opublikowano

Uwielbiam ten płacz nerdów z $ony którzy siedzą na necie 24h/7 w obronie gówna obesranego  :)   jak znajdę czas będę tu częściej zaglądał dla was chłopcy, bombardowanie atomówkami wkroczy na wyższy level, pełno GIFów z nadkonsosoli XO w drodze. 

Na złoma ps4 też bym dawał ale nie ma co, 4thefrajers!

Opublikowano

albo lepiej nie ryzykować.   :obama:   

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Uwielbiam ten płacz nerdów z $ony którzy siedzą na necie 24h/7 w obronie gówna obesranego   :)   jak znajdę czas będę tu częściej zaglądał dla was chłopcy, bombardowanie atomówkami wkroczy na wyższy level, pełno GIFów z nadkonsosoli XO w drodze. 

Na złoma ps4 też bym dawał ale nie ma co, 4thefrajers!

Ach te biedne niedobitki botów i ich ucieczka w alternatywną rzeczywistość :empathy:

Opublikowano

serio z czym do ludzi sonybociarze ? patch drive crapa z żelkami na szybie i nierealistycznymi błyskotkami ? może troszkę efektowniejszy efekt niż w FH2 ale całościowo to Forza 86% wciąga noskiem drive crapa 70%   ;)   Najlepsze są rodzyny że to następca PGR xD sonyboty zawsze dostarczają, odizolowana grupka kilu kolesi w innym wymiarze.

Opublikowano

get yourself a girlfriend

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Najlepsze są rodzyny że to następca PGR xD 

Muahaha dokładnie. Trzeba mieć nieźle nasrane pod kopułą, by takie rzeczy pisać. No ale to klapy  :reggie:

Opublikowano

daddy ma swój świat, latają tam smoki, widzi codziennie rano tęczę jak wstaje i hasające sobie po ulicy jednorożce, a dom to myśli że ma ulepiony z plasteliny, w tym świecie też bym uważał że xbone>ps4, zejdź na ziemie daddy, może jest jakaś szansa dla ciebie

Opublikowano

Ale masakrycznie ten ground zeroes wyglada na sprzecie do pracy :/ ... w dodatku port jest swietny i sporo kart wyciaga 60 fps nawet w 4k <pieczywo>

popa3rjx.jpg

16052719385_25e5fb3a02_o.png15433077533_db36386475_o.png

1orlr.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

sonyboty, dobrze was wytresowałem.

tumblr_lgd1ezm55C1qh4316o1_400.gif

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Ale masakrycznie ten ground zeroes wyglada na sprzecie do pracy :/ ... w dodatku port jest swietny i sporo kart wyciaga 60 fps nawet w 4k <pieczywo>

Jeśli tak wyglądałyby gry AAA na konsolach to sam byłbym graphic whore.

Opublikowano

Muahaha dokładnie. Trzeba mieć nieźle nasrane pod kopułą, by takie rzeczy pisać. No ale to klapy  :reggie:

Bo Tobie sie nie podoba? Dla wielu ludzi, nawet tych, ktorzy posiadaja lONEiaka to jedne z lepszych wyscigow jakie wyszly w ostatnich latach. Sam mam takie samo zdanie, bo od Drivecluba wrecz oderwac sie nie mozna.
Opublikowano

Jeśli tak wyglądałyby gry AAA na konsolach to sam byłbym graphic whore.

spokojnie, zadna gra na ps4/xone tak nie bedzie wygladac. ;) mozesz spac spokojnie, do nastepnej generacji  :miner:  :nyam2:

Opublikowano

spokojnie, zadna gra na ps4/xone tak nie bedzie wygladac. ;) mozesz spac spokojnie, do nastepnej generacji  :miner:  :nyam2:

Uuu... Widzę, że mocne ćpanie było. Dasz namiary na dilera?

Opublikowano

Muahaha dokładnie. Trzeba mieć nieźle nasrane pod kopułą, by takie rzeczy pisać. No ale to klapy :reggie:

Jak trzeba mieć nasrane pod kopułą by mowić ze FH2 technologicznie > DriveClub
Opublikowano

Po kolejnej sesji w MCC nie mam zielonego pojecia jak boty maja czelnosc smiac sie z DrivCluba.
Roznica miedzy tymi dwoma produkcjami jest taka, ze w 2giej od razu byl swietny model jazdy, piekna grafika, a po jakims czasie dostalismy produkt, ktory smialo mozna nazwac pierwszym nextgenowym racerem, z wyzwaniami i plynnym online - miodnosc az wylewa sie z ekranu! MCC zas to nadal kpina z graczy, zart z fanatykow tego tytulu  (tylko Maciomaniak mogl przez te wszytskie strony pisac "ze on problemow z HALO nie ma").
Qr(pipi)a - 20GB patchy i nadal tam nic nie dziala jak powinno (a podobno i tak jest znacznie lepiej! :blink: ) machmaking z dupy, brak rankingow poszczegolnych czesci, nieladujace sie lodauty, wyniki meczow (ktorych nie widac podczas gry), zdarzajace sie lagi, ciagle quity noobkow, mecze 3:1 - przeciez ta gra to jeden wielki fail! Ogrywam bete HALO 5 i jak mnie nie porwie, to po nowym roku konsola leci na allegro.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przeciez po ostatnich akcjach z Sony to wstyd sie przyznac do posiadania jakiegokolwiek produktu tej firmy. 

Sony [*]

Opublikowano

grafika z gry

Zdecydowanie wolę wersję na PS4, która nie ma aż tak ostrej grafiki, a lekko filmowy filtr nadający klimatu.

Jestem przeciwnikiem 4K i mam nadzieję, że SONY nie pójdzie w tym kierunku i w którym apdejcie PS4 nie wprowadzi tego jako standardu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.