Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Klapy sie jaraja, ze klap sprzedaje XO no cos niebywalego  :yao:

jeszcze niech ex4ct sprzeda nadkonsole XO i na forum zostanie czysta Zielona Szlachta.

On już sprzedał Xone ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

witam,

Sprzedam Konsole Xbox One white wraz z gra na dysku Sunset Overdrive.

Stan Idealny, cały komplet , konsola uzywana około 20h

Konsola zakupiona 31.10.2014

Cena z dostawą 1400zł

Sprzedaje bo jakies takie guwno rozmazane ;)

dałem plusa :D

Ja tam doskonale wiem co robić ;)

wysłałeś już do serwisu?

jak przyjdzie sprzedajesz czy beda 2 konsole?

just ask

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Daddy rakiem CW

Opublikowano

Daddy rakiem CW

No nie wiem, tym tekstem Exact tez sie nie popisal za bardzo:

Kermit, nie zrozum nas źle, my sie cieszymy ze rodzice wreszcie łyknęli "mamo bez tego komputera z gtx760 nie zdam tego przedmiotu"

Jeszcze chwila i bedziemy pisac "twoja stara..." jak gracze coda jacys.

Czerstwo w chuy sie robi w naszym kochanym CW, a E3 tak daleko :/

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Było spokojnie. póki daddy nie zaczął, jak tu przyjdzie w wigilię to nie ma szans na chwilowe pojednanie.

jak sonyboty przemówią ludzkim głosem to nawet trochę szyneczki rzucę, znajcie łaskę Zielonych Panów   ;)

Klapy sie jaraja, ze klap sprzedaje XO no cos niebywalego  :yao:

jeszcze niech ex4ct sprzeda nadkonsole XO i na forum zostanie czysta Zielona Szlachta.

On już sprzedał Xone ;)

:drinks:

Opublikowano

czerstwo jest od jesieni tutaj kiedy ps4 zaliczylo serie niedokonczonych exow, a microsoft wyplul horizon2 - pierwotna uzasadniona radosc xboxow ze wreszcie maja jakis argument w tej generacji przerodzila sie w chora obsesje co niektorych, personalne zagrywki i szpagaty z obu obozow

Opublikowano

Było spokojnie. póki daddy nie zaczął, jak tu przyjdzie w wigilię to nie ma szans na chwilowe pojednanie.

jak sonyboty przemówią ludzkim głosem to nawet trochę szyneczki rzucę, znajcie łaskę Zielonych Panów   ;)

zielona szyneczka=spleśniała :sick:

Opublikowano

Daddy ostatni na placu boju, mazzeo i bluber za kratami to nie ma kto mu nawet przyklasnac.

Opublikowano
wysłałeś już do serwisu?

jak przyjdzie sprzedajesz czy beda 2 konsole?

just ask

Czekam aż kurier to ode mnie zabierze.

Ale nie ukrywam, w(pipi) na Xone sięgnął zenitu po tych akcjach, ciągnęły się już jakiś czas :/

Opublikowano

Bansai, oczywiście gdy Daddy pisze klapy na kolanach i pełne usta to zdecydowanie wyższy poziom kultury niz mój czerstwy żart?

Opublikowano

wroc do nas przyjacielu

z5100504Q.jpg

Opublikowano

Tak samo jak to że dwa boty za kratami, to tez ta wyzsza kultura.

Opublikowano

Daddy ostatni na placu boju, mazzeo i bluber za kratami to nie ma kto mu nawet przyklasnac.

ojj tam, Szlachta wróci jak zawsze, próbuj dalej  :)

Opublikowano

Macio bez paniki, a jak kidnappa czekal na pada jakis miesiac? Chlopak po prostu wyobrazil sobie ze ma Xboxa i gra sobie w Susnet Overdrive.

Uzyj wyobrazni, taka moja rada.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

pamiętam jak pół roku temu wyglądało CW, gdy nie było jeszcze tak znaczącej przewagi PS4, nie była sprecyzowana różnica mocy, wiele osób stało przed wyborem konsoli, było na forum 5-8 osób które miały Xboxa, wtedy trwały konkretne wojny :)

nastąpił okres przewagi PS4, pierwszy testy pokazujące większą wydajność Plejki, pierwsze różnice multiplatform, odłączenie kinecta i odzyskanie 10% mocy

premiera Xboxa w Polsce, seria exów, chwila zastanowienia sie osób, które stały przed wyborem konsoli

10mln sprzedanych PS4, 5mln Xbox, PS4 konsola bez gier sprzedaje sie świetnie, 13.5mln PS4, 6.5mln Xbox, aż w końcu 15mln PS4 - liczby są ważne

PlayStation Experience, pokaz największych tytułów Uncharted4, Bloodborne, The Order, lista Yetiego z exami na 2015, to nic, że niektóre na 2016 vs tylko Quantum Break dla Xbox

i mamy koniec roku :)

W pamięci szczególnie utkwił mi post Waldusia :D

Trochę to smutne, ze po prezentacji możliwości PS4 w DriveClub oraz nowym TLOU ktos jeszcze traktuje Xboxa jako konsolę nowej generacji.

Nawet iPhone serwuje lepsza grafikę i gameplay, xbockie algorytmy ratują sie juz tylko brakiem schodzących gumek na padach. Jak nie ma w co grać to i pady mało używane.

Obecnie jedyna sensowna dystrybucja Xa to dodawanie go jako darmowa zabawka dla całej rodziny do Cyfrowego Polsatu, koszyki w Lidlu i przecena razem z Crocsami, dopinanie go taśmą do proszku Vizir lub Vanisha (zaufajmy różowej sile).

Nikt kto ma pieniądze i nie jest pingiem ktory gra nawet na lodowce nie jest zainteresowany kupnem amerykańskiego szrota, ktory w dzień premiery w Polsce oferuje jakość gier na smartfonach. Ta konsola nie ma w sobie nic wartościowego, pożądanego. Jak urodzony w dzwonnicy Notre-Dame bękart jest non stop ciągnięta za fraki przez rodziców. Od dnia urodzin fail za failem, każdy dzień to próba naprawienia wtop dnia poprzedniego, zarówno pod katem Kinekta, ceny, mocy, line-upu. Na tym tle PS4 to biała, lekka kula nadziei niosąca radość strudzonym podróżami graczom, sami zobaczmy czym dziś jest PS4:

1. najlepsze multiplatformy
2. rewelacyjne exy
3. graficzny benchmark dla każdej platformy łącznie z PC
4. DS - najlepsza konstrukcja pada ever
5. skupienie sie na graczach a nie na 9letnich dzieciach, ktore w stroju komunijnym skaczą przed ekranem jak debile udając ze pływają skuterem wodnym
6. Piękny, elegancki wygląd zdobiący salon baronów, a nie kwadratowa konstrukcja jak z RFNu lat 80tych
7. Klasyczna, szanowana od lat marka #4theplayers vs bazarowa marka gier dla januszy, którą z powodzeniem mogliby sprzedawać ruscy na bazarach "no da, haraszo krasnoje gierkowanie na X maszinie, spasiba"

Śmiech pusty, rynek elektronicznej rozrywki kierowany przez lordów gamingu spod znaku japońskiej jakości, a mimo to ktos tutaj wysila sie na dobre słowo o tym bazarowym sprzęciku z ameryki.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wierze ze w to wierzysz Fanek ;]

Opublikowano

Bansai - czytaj z przymrużeniem oka, święta sie udzielają :)

Opublikowano

Rozumiem troll, ale pisać takie bzdury, że 2015 to tylko Quantum Break na Xone, a wylew hitów na PS4 to już przegięcie :/

Opublikowano

Co jeszcze? Halo i gry z blachy

Opublikowano

Daddy niczym ranne zwierzę w pułapce - atakuje coraz bardziej zajadle, bo wie, że koniec się zbliża :)

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ja tez sie ewakuuje z tego tematu, bo ostatnio klapy z Lemem na czele wala teksty jak banda gimbusow.

Dajcie znac na pw, zieloni bracia, jak bedzie kolejna beka z klapow w stylu kidnappy.

Na przyklad okaze sie, ze ex4ct nie sprzedal xboksa i gra w forze offline, zebysmy go nie przylapali na graniu w takie nudne gry.

Ja sam na pewno wbije w okolicach premiery the order posmiac sie troche z nastepnego super eksa plejstejszyn :reggie:

Opublikowano

Dzisiaj piątek, święto PlayStation. Zabieram moją czarnulę na zakupy, a później będziemy palić kubańskie cygara i popijać to Hennessy (została mi jeszcze jedna butelka po dwutygodnicy naszego związku). Będzie cudownie!

Opublikowano

nastepny po czezkym bot ktory zrozumial ze xbone nie ma przyszlosci

Opublikowano

Tworzyły się zręby jakiejś normalne dyskusji, to wczoraj daddy jednym postem wszystko zniszczył.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.