Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja tez sie ewakuuje z tego tematu, bo ostatnio klapy z Lemem na czele wala teksty jak banda gimbusow.

Och wybacz. Spróbuję się poprawić. Spłodzę jakiś obelżywy tekst pod waszym adresem i będę go wrzucał w każdym poście z jakimś głupim gifem. Pasuje?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Maciomaniak - powiedz mi jak mozna byc takim fanboyem danego sprzetu, ktory sie w danej chwili posiada. To juz nawet trolowanie Czezky'ego mniej irytuje. Masz w sobie jakas godnosc gracza ?  ;)

Po 2 dniu uzytkowania opisalem wszytskie z dupy rzeczy na tej konsoli, ktore Tobie w odpowiednim temacie zajelo pare miesiecy (i to w moemencie gdy zastanawiasz sie czy konsoli nie sprzedac), a z tym HALO i brakiem problemow to juz w ogole przegioles pale - grasz w ta gre w ogole online ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja tez sie ewakuuje z tego tematu, bo ostatnio klapy z Lemem na czele wala teksty jak banda gimbusow.

Dajcie znac na pw, zieloni bracia, jak bedzie kolejna beka z klapow w stylu kidnappy.

Na przyklad okaze sie, ze ex4ct nie sprzedal xboksa i gra w forze offline, zebysmy go nie przylapali na graniu w takie nudne gry.

Ja sam na pewno wbije w okolicach premiery the order posmiac sie troche z nastepnego super eksa plejstejszyn :reggie:

Niestety chyba każdy juz nawet najwieksze klapy wiedza ze z tej gry nic nie bedzie i oprocz grafy nic tam nie zagra. Wiec pewnie srednia maks 70.

Opublikowano

i czesc osob takze ma to w (pipi)e, bo sa gracze, ktorzy dobrze bawili sie przy 'Press X to Jason', przechodzili interaktywne filmy typu Beyond, czy przy wieczornym piwie zagrywali sie w korytarzykowym Ryse ze srednio 6/10! Tak samo jezeli fabula bedzie niezla, a audiowizualne nie spadna ponizej oczekiwan, to i The Order dla singla sie zaliczy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Macio to przeciez klasyczny przyklad

chorgiewka-do-rowerka-puky-rozowa.jpg

Opublikowano

Ale w The Order jest tylko singiel 

japrdle

Opublikowano

Maciomaniak - powiedz mi jak mozna byc takim fanboyem danego sprzetu, ktory sie w danej chwili posiada. To juz nawet trolowanie Czezky'ego mniej irytuje.

Po 2 dniu uzytkowania opisalem wszytskie z dupy rzeczy na tej konsoli, ktore Tobie w odpowiednim temacie zajelo pare miesiecy (i to w moemencie gdy zastanawiasz sie czy konsoli nie sprzedac), z tym HALO i brakiem problemow to juz w ogole przegioles pale - grasz w ta gre online ?

Dla Ciebie cały Xone jest z dupy, po co mam z kimś takim dyskutować?

Gram w Halo Online, ale nie szukam problemów na siłę, a Ty wynajdujesz każde (pipi) do którego można się doyebać w Xone i robisz z tego wielką aferę.

Opublikowano

nie robi afere tylko napisal w odpowiednich tematach o oczywistych wadach tej konsoli i tyle

Opublikowano

Dokładnie. Nie zawsze człowiek musi grać w turbo wymagające tytuły, czasami gramy dla klimatu, historii i grafiki, a to w Orderku zapowiada się pierwszoligowo. Nie przejmowałbym się reckami, bo te są nastawione na masowego odbiorce, natomiast The Order zdecydowanie celuje w nisze.

Opublikowano

Tak jak pisze Ficus - nIe wiem jak wielkim fanboyem danego plastiku trzeba byc by pisac, ze matchamking, gdzie 3/4 gier w tak skillowym fpsie konczysz grajac 3 na jednego, czesto z lagami, bo przeciez dedyki nadal nie dzialaja to szukanie "problemow na sile..." MCC nawet dzisiaj bez Customow jest praktycznie NIEGRYWALNY !

Edytowane przez easye

Opublikowano

bzdety

W Polsce jest ten problem, ze byle janusz ma tutaj PS4, każdy, nawet ludzie których w życiu nie posądzałem o granie, to kupują PS4 bo każdy ma, to trza też mieć, nie? A później nie odpalają tego sprzętu tygodniami, bo im się nie chce.

Taka to wspaniała konsola dla januszy, gdzie sobie wmawia jeden z drugim, ze są baronami gamingu by jakoś usprawiedliwić ten badziewny zakup...

Przykre :(

Dokladnie. NIe wiem jak wielkim fanboyem danego plastiku trzeba byc by pisac, ze matchamking, gdzie 3/4 gier w tak skillowym fpsie konczysz grajac 3 na jednego to szukanie "problemow na sile..."

MCC nawet dzisiaj bez Customow jest praktycznie NIEGRYWALNY !

Nie piszę o HALO z tymi problemami.

Halo MCC to wpadka Microsoftu, napisałem to nawet w odpowiednim temacie.

Zresztą udzielanie się tutaj nie ma sensu już od dłuższego czasu.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Wady to ma PS4. Po zakupie Xbox One praktycznie nie gram na PS4. Wszystko działa (pipi)owo na tym guwnie obesranym. Nawet czasami wiadomośći nie można wysłać. Większość interesujących exów ograłem i nie ma w co grać na tym dziadostwie. Trzeba przyznać że Sony nieźle zrobiło w (pipi)a graczy.

Opublikowano

ciebie serio boli kto ma ps4? ze jest popularne? ze ktos kupi i w to nie gra? niech ps4 maja geje,pedofile, celebryci i mordercy - co ci do tego? chcesz to kupuj, nie chcesz nie kupuj

od zawsze popularnosc danej konsoli to najlepsze co sie moze jej przytrafic - czy jakby psx i ps2 nie bylo tak popularne to doczekaloby sie tylu super gierek? oczywiscie, ze nie

Opublikowano

Wady to ma PS4. Po zakupie Xbox One praktycznie nie gram na PS4. Wszystko działa c(pipi) na tym guwnie obesranym. Nawet czasami wiadomośći nie można wysłać. Większość interesujących exów ograłem i nie ma w co grać na tym dziadostwie. Trzeba przyznać że Sony nieźle zrobiło w (pipi)a graczy.

No bo nie ma, easye czy Marcin_wawa to są wyjątki które znam, które mając PS4 i Xone, siedzą na PS4 - ludzie nawet multiplatformy kupują na Xone, pomimo niższej rozdzielczości, bo im to bardziej odpowiada.

Większość w zamkniętym klaperskim środowisku poklepuje się po plecach wmawiając sobie, że Xone, którego widzieli na obrazkach, to dno, bo multiplatformy mają 900p :/

ciebie serio boli kto ma ps4? ze jest popularne? ze ktos kupi i w to nie gra? niech ps4 maja geje,pedofile, celebryci i mordercy - co ci do tego? chcesz to kupuj, nie chcesz nie kupuj

od zawsze popularnosc danej konsoli to najlepsze co sie moze jej przytrafic - czy jakby psx i ps2 nie bylo tak popularne to doczekaloby sie tylu super gierek? oczywiscie, ze nie

Nie boli mnie to, mam to gdzieś, nie będę się tutaj więcej udzielać aż do E3 ;) peace.

Opublikowano

Wyjatki w tej generacji to kupily Ona! Nie wiem po co kupowac gorsze multuiplatformy na Xbox Onie, gdzie graczy jest 10 razy mniej, zwlaszcza u nas w Polsce.

W takiego PESa to nawet nie byloby z kim zagrac, jak popatrzysz na GC ludzi z forum - taka prawda, a granie online w te wszystkie multiplatformy nie rozni sie niczym, poza tym, ze na jednej konsoli z reguly dzialaja plynniej w wyzszej rozdzielczosci!

Mroku333 - rozumiem, ze wyscigi Ciebie nie bardzo interesuja, skoro nawet DriveCluba nie chciales sprawdzic ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Maciomaniak, Copper - pysznie pysznie, kto nastepny robi pauze na CW do E3? cudowne prezenty przed swietami

Opublikowano

Copper zrobił pauze bo zakupił PS4 i teraz chce posmakować baronowego gamingu

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Przecież właśnie ta popularność go boli, bo popularne jest PS4 a nie xbone i dlatego ową popularność w śmieszny sposób próbuje deprecjonować :lol: No ale widzę, że mamy pół roku spokoju. Taktyczny odwrót przed The Order i Bloodborne? Pewnie wrócą po E3 z porcją zapowiedzi na 2017 rok - obowiązkowo czwarty kwartał.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

zieloni bracia - dziś rusza beta halo 5, jeśli jesteście w preview (a każdy chyba jest już w tym preview) testujcie do niedzieli

i co najlepsze, nie trzeba posiadać kolekcji szefa patchy

Opublikowano

Pewnie wrócą po E3 z porcją zapowiedzi na 2017 rok - obowiązkowo czwarty kwartał.

I pisze to klapek, lol.

Opublikowano

Maciomaniak, Copper - pysznie pysznie, kto nastepny robi pauze na CW do E3? cudowne prezenty przed swietami

this is waiting. Zadnych gier na xbona w najblizszym czasie.
Opublikowano

a kiedy konczy sie ban dla blubera? wyczuwam, ze ruszy z zdwojona sila bronic xboxa choc w marcu ma zamiar kupic ps4 dla bloodborne, a teraz bierze udzial w konkursie playstation polska by wygrac limitowana konsole

Opublikowano

Ja tylko przypominam, ze 25.03 zostaje rozwiązana ostateczna kwestia botowska, zostanie może 2-3.

Z drugiej strony patrząc w jakim tępię emigrują i wyprzedają, to guwno rozmazane, w marcu może już zostać się tylko ten z porażeniem mózgowym, zamknięty w pokoju bez klamek z darmowym wi fi.

Opublikowano

Mroku333 - rozumiem, ze wyscigi Ciebie nie bardzo interesuja, skoro nawet DriveCluba nie chciales sprawdzic ?

DriveClub kupię po świętach,teraz się świetnie bawię przy FH2. Wątpie że mnie porwie ta gra, ale warto sprawdzić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.