Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale co to "porównanie" ma pokazać? To, że przerywnik filmowy wygląda lepiej niż gameplay? No to brawo boty, odkryliście największą tajemnicę wszechświata.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ile bym dal by byl tam coop i moglbym wtedy z Pajgim hasac beztrosko po tak fotorealistycznej dzungli i tarzac sie po kaluzach by potem podziwiac wilgotne ubranie Drake'a

Opublikowano

Ale co to "porównanie" ma pokazać?

Magię Playstation.

Opublikowano

Pokazuje to czego xbone nigdy nie osiagnie.

Opublikowano

ile bym dal by moglbym wtedy z Pajgim hasac beztrosko po dzungli i tarzac sie po kaluzach by potem podziwiac wilgotne ubranie

fix   ;)

trzeba się pożegnać z CW na dobre kilka miesięcy, mało czasu ostatnio no i nie chce wiecznie kopać leżących sonybotów, trochę mi ich żal nawet.

Opublikowano

Dobra manipulacja kuce, żeby chociaż pora dnia się zgadzała na tych screenach.

Opublikowano

Co to ma byc za spyerdalanie z pola walki mieczaki ! Na glod klapow nie wezmiecie bo jak nie bedzie ani botow ani blacharzy to sami siebie zaczna zrec... oh, wait, that's the idea right ?

Opublikowano

Boty juz nie maja argumentow, nie ma gier, plus megatony wychodzace na ps4 w najblizszym czasie. Mysle ze juz mozna zamknac temat.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Beka z wklejania tego porównania. Wystarczy ściągnąć gameplay z gamersyde i puścić na TV, żeby stwierdzić grafikę miażdżącą pyte. Jeśli do tego dodamy 1080 i betonowe 30fps w buildzie pokazanym rok przed premierą czyli coś z czym ma problem xbox w grach wyglądających 3 razy gorzej to wychodzi nam obraz klasycznego autodissa i strzelania sobie w stopę przez xboty.

1500 post chciałbym chciałbym dedykować rodzinie playstation, Kenowi Kutaragiemu i developerom z Naughty Gods.

Yebać biedę

Yebać rozmazane 900p

Yebać spadki fpsów

Yebać xboxa.

TYLKO SONY, TYLKO KRÓLESTWO NIEBIESKIE

Opublikowano

Kiedy botki robia fochy napinaja sie i pisza sciany tekstu ( pewnie podczas sciagania 20 czy tam 40 gb patchy ) 

Ja gram sobie w najlepsza bijatyke na rynku oferujaca wspanialy zlozony system ktora na dodatek nie wyglada jak (pipi) rozmazane. Dla relaksu po intensywnych versusach off i online odpalam sobie PESa w 1080p popijajac 12 letnie Whisky. Na swieta mam kupione za pol darmo Metro

Gdybym mial zydboksa pewnie wychodzac do pracy odpalal bym konsole zeby sciagnac 20GB patchy i zarezerwowac sobie miejsce w MCC na wieczor zeby miec minimalne szanse na relaks przed TV wieczorem a pozniej wchodzil bym na forum pisac ze rozwalilem pada o sciane albo ze od tygodnia nie udalo mi sie w nic zagrac. 

Opublikowano

a widzisz wet_willy, ja mam odwrotnie

od czasu zakupu xo mało mnie na forumku, wpadam tylko zobaczyć co tam ping ciekawego kupił i poczytać dadiego w cw

Opublikowano

poczytać dadiego w cw

nie lepiej wydrukowac sobie to i przykleic na sciane:

sonyboty dalej na kolanach z pelna geba

:daddy:

dzis widze foszki botkow - zaczal copper, potem macio, teraz daddy

foszek-xd.jpg

Opublikowano

1512289_793032550764238_5300973887840923

takze tak, tylko sony i playstation lamusy

Opublikowano

a widzisz wet_willy, ja mam odwrotnie

od czasu zakupu xo mało mnie na forumku, wpadam tylko zobaczyć co tam ping ciekawego kupił i poczytać dadiego w cw

Tzn jak masz odwrotnie na PS4 sciagasz od 20 do 40GB patchy kiedy inni graja w gry? 

Opublikowano

kłamstwo w stylu sony na pierwszej stronie, brawo, w usa musza ludziom za takie kłamstwa oddawać kasę (reklamy vity wszechmocnej z remoteplay z każdej gry)

Opublikowano

dawno o DriveClubie nie rozmawialiśmy

bsDkOzD.jpg

5V1wC9K.jpg

ps.

Ficuś, nie mogłeś dać lepszego avataru - mistrz

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

łoooogien, bylem pewny ze to fake ale polski oddzial na serio dal dzisiaj takie przypinki do tych gazet (za nimi jest faktycznie pierwsza strona), mega akcja, brawo!!!!!

Opublikowano

@Maciomaniak

No bo nie ma, easye czy Marcin_wawa to są wyjątki które znam, które mając PS4 i Xone, siedzą na PS4 - ludzie nawet multiplatformy kupują na Xone, pomimo niższej rozdzielczości, bo im to bardziej odpowiada.

Gram na ps4, (pomijając lepsze multiplatformy, co jest oczywiste) bo mam też tutaj więcej ekolegów, którzy nie plują jadem jak Ins, kubson czy daddy.

Zresztą i tak pewnie pogonię bonera po świętach, bo po ograniu FH2 nie widzę tutaj nic ciekawego, żeby trzymać konsolę pod tv. Pewnie znowu kupię za rok-dwa jak wyjdą fajne eksy.

Opublikowano

kłamstwo w stylu sony na pierwszej stronie, brawo, w usa musza ludziom za takie kłamstwa oddawać kasę (reklamy vity wszechmocnej z remoteplay z każdej gry)

Jakie kłamstwo? Życzą nam wszystkiego dobrego, nie licząc się z kosztami, a M$ co? Podniósł abonament za Golda na święta? Dla nas graczy, liczy się tylko SONY!

Opublikowano

Dokładnie tak.

Opublikowano

Guernica kiedy bedziesz mial tego Guilty Geara zebym mogl cie naklikac? :D

W 1080/60 ofc 

Opublikowano

Nie wiem, licze ze przed swietami przyjdzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.