Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja fartem kupilem ale chyba dzis wystawie na allegro bo rozpakowalem, patrze na nalepke a to jedna z pierwszych rewizji

:Coolface: :Coolface: :Coolface:

uśmiałem sie, masz plusa :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

uśmiałem sie, masz plusa :D

dałem plusa :D

Fanku, robisz to zle. Oni widza ze im plusa dales yes.gif

Opublikowano

1512289_793032550764238_5300973887840923

takze tak, tylko sony i playstation lamusy

kłamstwo w stylu sony na pierwszej stronie, brawo, w usa musza ludziom za takie kłamstwa oddawać kasę (reklamy vity wszechmocnej z remoteplay z każdej gry)

sprawdź czy cie czasem w kuchni nie ma

Opublikowano

modlitwa.png

Jedyna konsola niebieska (specjalnie do Lichenia pojechałem po objawienie)

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Powoli sekta sie z tego robi, z klapami chyba faktycznie lepiej juz nie zadzierac.

Opublikowano

Powoli sekta sie z tego robi, z klapami chyba faktycznie lepiej juz nie zadzierac.

Ciekawe czy tak jak jechowi beda chodzic od drzwi do drzwi.

Opublikowano

Za tydzień klapy będą błagać by botki wróciły, bo po tym gdy miną spusty po tym pyrrusowym zwyciestwie i usta juz wyplucza obudza sie w swiecie gdzie jest jeden post w cw na dzien. Beda plakac nad tym ile emocji bylo przed kazda konferencja, o tym jak sie modlili by lejenatostejszyn nie dalo znowu ciala. W sygnaturach raz dwa pojawia sie prosby i blagania by zieloni szlachcice znowu wrocili i rozpoczeli nowy rozdzial w naszej erze. Mam nadzieje ze zieloni przyjaciele pozwola jednak wszelakim ficusiom, figarom, yetim czy mendrkom i innym expertom utonać w tym jałowym zalewie go.wna obesranego jaki sobie sami szykuja i odpowiedza milczacym przyzwoleniem na samozaglade niebieskiego robactwa.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Ciekawe czy tak jak jechowi beda chodzic od drzwi do drzwi.

Już chodzą i zabierają niewiernych do siebie.

Opublikowano

Nie wiem skad ta wiara w PS4 u klapow... przez ogrywanie BF4 przez ostatni rok naprawde im sie w glowach poprzewracalo.

Sony [*]

http://www.gamespot.com/articles/sony-loses-bid-to-dismiss-killzone-resolution-laws/1100-6424288/

Yeti [*] bo myslal, ze gra w 1080p

Opublikowano

Jak wygraja, to moze niektorzy devi, zaczna sie w koncu przykladac do tych gier, a nie hurr durr, byle wydac, a potem se gracze beda plakac

Opublikowano

Za tydzień klapy będą błagać by botki wróciły, bo po tym gdy miną spusty po tym pyrrusowym zwyciestwie i usta juz wyplucza obudza sie w swiecie gdzie jest jeden post w cw na dzien. Beda plakac nad tym ile emocji bylo przed kazda konferencja, o tym jak sie modlili by lejenatostejszyn nie dalo znowu ciala. W sygnaturach raz dwa pojawia sie prosby i blagania by zieloni szlachcice znowu wrocili i rozpoczeli nowy rozdzial w naszej erze. Mam nadzieje ze zieloni przyjaciele pozwola jednak wszelakim ficusiom, figarom, yetim czy mendrkom i innym expertom utonać w tym jałowym zalewie go.wna obesranego jaki sobie sami szykuja i odpowiedza milczacym przyzwoleniem na samozaglade niebieskiego robactwa.

venqsy.jpg\

cwiczenie-na-szpagat.jpg

iJX8XKgWXVHh8.gif

Opublikowano

Widze, ze Drivecrap juz na wyprzedazy... moze nawet wyhacze skoro na PS4 i tak nie ma w co grac.

http://www.gamestop.com/ps4/games/driveclub/109960

Lepiej nie kupuj, bo to może być dla ciebie szok jaka przepaść w wyświetlane grafice dzieli next gena od Sony i xbonka.

Piękny gest SCEP, baronowie również życzą wesołych świat. Xbox polska złożył w jakiś sposób życzenia tym 100 biedakom, którzy kupili ich szrota? Zapomniałem, ze posiadacze zydboksa nie obchodzą tego święta.

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

baroni pobrali pacza do gta5 żeby im się drzewa ruszały pod wpływem wiatru?

czy nadal podjarka większą trawą...

Opublikowano

Prawdziwa elita to dzisiaj ucztuje przy Mario Kart 8 Wy niewierni hipokryci.

Opublikowano

Widze, ze Drivecrap juz na wyprzedazy... moze nawet wyhacze skoro na PS4 i tak nie ma w co grac.

http://www.gamestop.com/ps4/games/driveclub/109960

Lepiej nie kupuj, bo to może być dla ciebie szok jaka przepaść w wyświetlane grafice dzieli next gena od Sony i xbonka.

Piękny gest SCEP, baronowie również życzą wesołych świat. Xbox polska złożył w jakiś sposób życzenia tym 100 biedakom, którzy kupili ich szrota? Zapomniałem, ze posiadacze zydboksa nie obchodzą tego święta.

:kaz:

Mowisz, ze DC jest pierwszym nieremasterem od Sony?

Opublikowano

Jak wygraja, to moze niektorzy devi, zaczna sie w koncu przykladac do tych gier, a nie hurr durr, byle wydac, a potem se gracze beda plakac

Ubi sie zabezpieczylo, darmowa gierka a w zamian:

You hereby irrevocably and unconditionally RELEASE, WAIVE, AND FOREVER DISCHARGE AND COVENANT NOT TO SUE Ubisoft Entertainment S.A., and each of its past, present and future divisions, parent companies, subsidiaries, affiliates, predecessors, successors and assigns, together with all of their respective past, present and future employees, officers, shareholders, directors and agents, and those who give recommendations, directions, or instructions or engage in risk evaluation or loss control activities regarding the Campaign (all for the purposes herein referred to as “Released Parties”) FROM ANY AND ALL LIABILITY TO YOU, your assigns, heirs, and next of kin FOR ANY AND ALL CLAIMS, DEMANDS, CHARGES, LAWSUITS, DEBTS, DEFENSES, ACTIONS OR CAUSES OF ACTION, OBLIGATIONS, DAMAGES, LOSS OF SERVICE, COMPENSATION, PAIN AND SUFFERING, ATTORNEYS’ FEES, AND COST AND EXPENSES OF SUIT, KNOWN OR UNKNOWN, SUSPECTED OR UNSUSPECTED, ARISING OUT OF OR RELATED TO THE PURCHASE, ACQUISITION, RENTAL, POSSESSION AND/OR USAGE, AND/OR THE INTENT TO PURCHASE, ACQUIRE, RENT, POSSESS AND/OR USE, THE ASSASSIN’S CREED UNITY VIDEO GAME AND/OR THE ASSASSIN’S CREED UNITY SEASON PASS ON ANY AND ALL PLATFORMS, AND/OR RELATED TO THE CAMPAIGN, WHETHER CAUSED BY THE NEGLIGENCE OF THE RELEASED PARTIES OR OTHERWISE.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=955051

Opublikowano

//tu wklej jakies durne obrazki/gify

Wniosek odrzucony. Nie schlebiaj sobie, ciebie traktuje tylko dwoma minusami dziennie do wieczornej herbatki bo taki mam zwyczaj i nic wiecej o tobie nie wspominam. Poza tym nie mozesz przekladac swojej niecheci do mnie ponad regulamin przyjacielu z zielonej wyspy. Pozdrawiam ciebie grzecznie i duzo zdrowia zycze.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

iJX8XKgWXVHh8.gif

Ten gif mnie zawsze rozpierdala. XD

Opublikowano

Byłem dzisiaj na tym Sony Evencie. Moje spostrzeżenia:

- Far Cry 4 brzydki i nudny.

- The Order przepiękny, najładniejsza gra next gen ze względów technicznych jak i stylistycznych, gameplay troszkę kuleje, ale tragedii nie ma. Gunplay trochę wymaga poprawy, ciezko sie zorientować co gdzie jak.

- Lords of the Fallen - Nawet fajne to. Totalny klon Soulsów, ale trochę za wolny. Mogliby zaszaleć z większą ilością różnic, jest potencjał.

- Destiny - strzela się bardzo przyjemnie. Jakiś potencjał tam jest...

- Hostessy Playstation - GOTY, mesjasz.

- Bloodborne, główny powód mojej wizyty, oczywiście będzie goty. Kamerą trochę za blisko bohatera, to tyle. Beka że musiałem pracownikom Sony pomagać zrozumieć meandry sterowania gry. I w ogóle obserwacja graczy z tym tytułem, lulek.

Oczywiście ludzie nie radzili sobie nawet z QTE w Orderze, a my się dziwimy potem, że cosik te gry łatwieją nam na oczach...

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

@Maciomaniak

No bo nie ma, easye czy Marcin_wawa to są wyjątki które znam, które mając PS4 i Xone, siedzą na PS4 - ludzie nawet multiplatformy kupują na Xone, pomimo niższej rozdzielczości, bo im to bardziej odpowiada.

Gram na ps4, (pomijając lepsze multiplatformy, co jest oczywiste) bo mam też tutaj więcej ekolegów, którzy nie plują jadem jak Ins, kubson czy daddy.

Zresztą i tak pewnie pogonię bonera po świętach, bo po ograniu FH2 nie widzę tutaj nic ciekawego, żeby trzymać konsolę pod tv. Pewnie znowu kupię za rok-dwa jak wyjdą fajne eksy.

Mam podobnie.
Opublikowano

1507763_621602871319636_3231484117997437

10842318_759602764123051_729697847882827

Typowi fani plejstejszyn.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wstaw swoje zdjęcie. Wszyscy są ciekawi jak wygląda typowy fan gier z Pirate Bay.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.