Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Widzę kogoś zabolało, który to Ty? XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wstaw swoje zdjęcie. Wszyscy są ciekawi jak wygląda typowy fan gier z Pirata Bay.

Uuuuuuhuhuhuuu

Opublikowano

Wstaw swoje zdjęcie. Wszyscy są ciekawi jak wygląda typowy rudy fan gier z Pirate Bay.

poprawione

Opublikowano

Też miałem brać udział,ale jednak doszedłem do wniosku,że godność>playstation.

Opublikowano

250550_10203462661472786_297966173157563

chyba było dziś więcej gazet :kaz:

Opublikowano

Ja sie nie dziwie, ze PS4 tak sie sprzedaje, skoro Sony zatrudnia cala armie naganiaczy w postaci promotorow. Na moich oczach gosc z nowiutkim Xboxem One w rekach zostal zaatakowany przez 2 osobnikow "niebieskiej szlachty", ale nic nie wskorali, po prostu trafili na swiadomego swojego zakupu :reggie:

Opublikowano

1507763_621602871319636_3231484117997437

10842318_759602764123051_729697847882827

Typowi fani plejstejszyn.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ACQTuIK.gif

Michael z GTA daje rade <powstrzymuje smiech>, ale ten sackboy to Cosplay level: HARD XDDD <kwiczy>

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kidnappie nie brakuje fantazji.

Opublikowano

bluber specjalnie się ogolił. ciągnie do królestwa niebieskiego.

Opublikowano

Czy któryś z was byłby tak pomysłowy? XD

Niszcza mnie te paintowskie nozyczki na clanku, a moze to miecz Raidena z MGR'a, tak czy siak, mistrzowska robota.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dawno się tak nie uśmiałem. Ten Michael i Sackboy.. he he, no nie mogę :rofl:

Opublikowano
Mistrzowie kodu znowu dostarczyli;

"Jak sobie poradzić z pozwami sądowymi? Ubisoft uznał, że bardzo prosto. Wystarczy w EULA zamieścić zapis odmawiający konsumentowi możliwości dociekania się swoich praw. To właśnie spotkało posiadaczy przepustki  sezonowej Assassin's Creed Unity (PS4). Chcąc wykorzystać kod do przepustki sezonowej w Assasin’s Creed Unity zostaniemy uraczeni poniższym komunikatem:

Niniejszym użytkownik zobowiązuje się do zrzeczenia się wszelkich praw oraz do nie pozywania Ubisoft Entertainment S.A. i wszystkich przeszłych, teraźniejszych oraz przyszłych podmiotów gospodarczych, akcjonariuszy, pracowników, sprzedawców oraz wszystkich innych osób powiązanych w jakikolwiek sposób z Ubisoft Entertainment S.A w związku z przepustką sezonową do Assassin’s Creed Unity."

Wyszukując się nieco bardziej na własny komentarz;

Kto wspiera Ubi, ten w dupę lubi.  :reggie:  

Opublikowano

B5PXs3dIEAAvpYY.jpg

:reggie: :reggie: :reggie: :reggie: :reggie: :reggie: :reggie:

Opublikowano

Ale wiesz ze Playstation ma identyczna klauzule :> ? Wprowadzili ja zaraz po tym ataku hakerskim na PSN co na 2 tygodnie sparalizowal usluge. Takze ten... jak to bylo o wspieraniu i w dupe ? :reggie:

MS tez chyba cos takiego wprowadzil, ale nie jestem pewien na stopro xD - wniosek z tego taki ze wszyscy bierzemy w dupe oprocz nintendozboli

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

B5PXs3dIEAAvpYY.jpg

:reggie: :reggie: :reggie: :reggie: :reggie: :reggie: :reggie:

5 gier na WIIU w tej rozpisce mnie rozwala xD

I przekłamany system liczenia xD

Na Vite jest więcej gier powyżej 85% jak wszystkich gier na WIIU.

:banderas:

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Ale wiesz ze Playstation ma identyczna klauzule :> ? Wprowadzili ja zaraz po tym ataku hakerskim na PSN co na 2 tygodnie sparalizowal usluge. Takze ten... jak to bylo o wspieraniu i w dupe ? :reggie:

MS tez chyba cos takiego wprowadzil, ale nie jestem pewien na stopro xD - wniosek z tego taki ze wszyscy bierzemy w dupe oprocz nintendozboli

Nie zamierzałem wspierać twórców DC, ani tym bardziej kupować ps4 przed Mesjaszem BB, więc mnie to nie dotyczy.  :newell:

Zastanawia mnie za to czemu ty ją kupiłeś i to pół roku przede mną.  :oh_you:

ale tak bardziej serio, to ten spoiler mnie trochę uspokoił. :obama: 

Opublikowano

@Nobody

Ale ja mam nintendo łiju ktore sluzy jako tarcza !!

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jaki kłamczuszki - pokemony dwa razy i jeszcze rak branży w postaci remastera wind waker HD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.