Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oficjalnie potwierdzono, że Titanfall 2 będzie multiplatformą.

Roboty, jako fan japonii, zawsze szanowałem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jedynka byla calkiem spoko, ale czegos mi brakowalo i dosc szybko sie znudzilem. Zobaczymy co tam w dwojce pokaza.

Opublikowano

Oficjalnie potwierdzono, że Titanfall 2 będzie multiplatformą.

To było do przewidzenia. Zaskakujące, że w ogóle dwójkę robią.

Opublikowano

Titanfall?

Zawsze szanowałem, wreszcie Xbox One nie bedzie ich ograniczał

Opublikowano

Zawsze szanowałem, wreszcie Xbox One nie bedzie ich ograniczał

Żeby nie ograniczał, T2 by musiał być eksem PS4. A tak to wiadomo - parity i walizki dolców od M$ opóźniające rozwój gier :yucky:

Opublikowano

bravo!

Last month, I promised the Halo and Xbox community that addressing the matchmaking issues and other bugs impacting players’ experience with Halo: The Master Chief Collection was our #1 priority. We’ve been working around the clock deploying weekly content updates and numerous server-side adjustments that have shown good results and we’re encouraged by the feedback we’re hearing from you. Another big hurdle was overcome when we added fan-favorite playlists, such as SWAT and Halo: CE, back to our matchmaking menu and we plan to add more soon. Next week, we’ll release a content update that will add all 10 episodes of the cooperative experience “Spartan Ops” for Halo 4, and will address other issues. I assure you that the team will continue to work on additional content updates to further improve the all-up gameplay experience.

This has been a humbling experience and highlighted how we as a studio can – and need – to do better for Xbox fans around the world. We are so grateful to our fans who have stood by our side and we appreciate all of your patience as we worked through these issues. As a token of our appreciation and to thank fans for the continued support and understanding, we will be offering the following items, for free, to anyone who has played Halo: The Master Chief Collection online since launch (11.11.14) through today (12.19.14).*

1 Month of Xbox Live Gold
Exclusive In-Game Nameplate
Exclusive In-Game Avatar

* For specifics on eligibility and further details on the offer, visit the FAQ at: https://www.halowaypoint.com/en-us/c...-thank-you-faq

Additionally, you’ve told us that you want more Halo 2: Anniversary multiplayer map content and Halo 3: ODST on Xbox One. As a future bonus, we’re going to make these happen and give them to you for free. We are just now starting work with our partners to bring both to Halo: The Master Chief Collection and will share more specific details on timing in the coming months. But for now, here’s what you can expect:

Halo 3: ODST Campaign – Development has just started on the campaign for Halo 3: ODST, which will be available within Halo: The Master Chief Collection, and upgraded to 1080p resolution, running at 60fps. It will be available for free to anyone who has played Halo: The Master Chief Collection since launch (11.11.14) through today (12.19.14).* Thanks to our friends at Bungie for creating the original “Halo 3: ODST” campaign.

“Relic” Halo 2: Anniversary Multiplayer Map – Available via a free content update to Halo: The Master Chief Collection, we will reimagine the fan-favorite map “Relic,” fully remastered and running at 1080p resolution and 60fps. We chose this map based on its suitability for Slayer and Objective modes and its ability to support teams of varying sizes. And you can trust that Certain Affinity will tune and tweak the map to make it even better than you remember.

Jako zadośćuczynienie:

kampania Halo 3 ODST w 1080p/60fps

remake mapy Relic dla H2A

1 miesiąc Golda

jakiś nameplate 

jakiś avatar

ODST i Relic mają być gotowe na wiosne.

https://www.halowaypoint.com/en-us/community/blog-posts/halo-the-master-chief-collection-thank-you-faq

Coraz bardziej opłaca się kupować niedorobione gry olo.gif

Opublikowano

Ale beka z Ubisoftu, patche po 40 GB hahah

x28xqIU.png

wtf

:frog:

Opublikowano

Grudzien:

Global Hardware by Platform:
PS4 713,315 (-33%) 16,566,530
XOne 515,598 (-49%) 9,444,633
3DS 513,719 (-27%) 47,903,879
WiiU 187,952 (-27%) 7,996,957
PS3 108,077 (-40%) 84,190,755
X360 102,098 (-58%) 83,976,138
PSV 64,536 (-31%) 9,299,773

Opublikowano

Grudzien:

Global Hardware by Platform:

PS4 713,315 (-33%) 16,566,530

XOne 515,598 (-49%) 9,444,633

3DS 513,719 (-27%) 47,903,879

WiiU 187,952 (-27%) 7,996,957

PS3 108,077 (-40%) 84,190,755

X360 102,098 (-58%) 83,976,138

PSV 64,536 (-31%) 9,299,773

Zeratul jak zawsze trafnie, Sony upada.
Opublikowano

ile PS2 sprzedało sie przez 1 rok?

Opublikowano

Ale w tym temacie teraz wieje chu,jem xD. Więcej raportów ślijcie na stare wygi. No ale nie narzekam, przynajmniej mogę sobie poczytać 5 razy w tygodniu, że exact ma syna.

Spadam z tematu, pozdrawiam wszystkich, trzymajcie się ciepło. Toksyczność tego tematu wkroczyła ostatnio na nowe tory. A, że moderuje to square, to ogolnie zaczęło to przypominać zabawę z nożem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

bravo!

Jako zadośćuczynienie:

kampania Halo 3 ODST w 1080p/60fps

remake mapy Relic dla H2A

1 miesiąc Golda

jakiś nameplate 

jakiś avatar

ODST i Relic mają być gotowe na wiosne.

https://www.halowaypoint.com/en-us/community/blog-posts/halo-the-master-chief-collection-thank-you-faq

Coraz bardziej opłaca się kupować niedorobione gry olo.gif

Najgorsza, najnudniejsza kampania HALO ever. Wam naprawde po tych wszytskich latach chce sie grac jeszcze raz singla w takim wydaniu ? 

Odpalilem HALO 2A i wylaczylem po 10 minutach, by totalnie mojego sentymentu do tej gry nie zabilo...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie wiem, ale PS4 to najszybciej sprzedająca się konsola w historii.

Opublikowano

O co chodzi z synem?

Co raz był poruszany temat WiiU to trolowalem ze jak syn podrośnie to bedzie miał w co grać, trolling ragusa przerósł, dodatkowo sporo botów przechodzi na niebieska stronę i temat umiera, nawet Daddy zwątpił w kolor zielony, bo na dworze zielonego cały ch.uj a w mroźne dni tylko bezchmurne niebieskie niebo z zawieszonym na środku jasnym mocnym punktem prowadzącym do bram królestwa niebieskiego.
Opublikowano

Nie wiem, ale PS4 to najszybciej sprzedająca się konsola w historii.

to oczywiście super sprawa, że konsole w formie zbliżonej do tradycyjnej tak fajnie się sprzedają, aczkolwiek jeśli by uznać, że iphone to też konsola, to taki np. model 5 sprzedał się w miesiąc w 12 mln sztuk, a po roku 91 mln :]

Opublikowano

Wszystkie boty juz poszly? Temat wygrany?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Boty z statusów.

ragus

Można jakoś na forum ukryć sobie Console Wars?

Maciomaniak

O tak, też chce taką opcję na pół roku.

:kaz:

Jak widać, juz do nich dociera powoli, że przez najbliższe pół roku xbonik dostanie ZERO gier, tylko gorszej jakości multiplatformy. Haha, tyle przegrać, ależ będzie beka w 2015.

Ogólnie to co się dzieje w ostatnich dniach z botami jest smutne. Ogłoszenia, że odchodzą z CW, drudzy kupują tytany, żeby odpalić Ryse w 1080p, kolejni nie wytrzymują nerwowo i mają odpoczynek od forum, co ta podkonsola robi z ludzmi. Mam nadzieje, że przy premierze Bloodborne żaden nie skoczy z okna, jak będą się sypać same 10/10, a xzłom długo takiej gry nie dostanie, jeśli w  ogóle dostanie.

Tak więc panowie baronowie, toast! Long live play, This is Living, for the szlachta!

6ulufr8vsara.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

cwaniaki z botkow, pod przykrywka foszka uciekaja z CW by uniknac bomb prawdy, ze pierwsze polrocze 2015 to bedzie sahara na magnetowidzie

pewnie wyjda z ukrycia przy premierze tomb raidera i quantum break z tym swoim belkotem, ze 45tydzien 2015roku jest ich, ze sony na kolanach z pelnymi ustami itp - analogicznie do 2014 gdzie przez 9 miesiacy byli posmiewiskiem na ulicach by wraz z premiera jednej i jak dotad jedynej  normalnej gry na xone zaczac swoja krucjate pieciolatkow

Opublikowano

W życiu bym nie pomyślał, że patch do DriveCluba i dwa szpagaty wystarczą do wygrania Console Wars :good2:

@Ficuś - w okolicy TR i QB wyjdzie Uncharted 4, więc boty za bardzo nie poszaleją.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Nikomu nie chce rozmawiać się z wariatami, dla których patch poprawiający grafikę w DC to deal breaker, o którym trzeba pisać po kilka razy na stronie. Jarajcie się dalej crapami i fapujcie sobie do nich w CW, reszta będzie ogrywać dobre/świetne gierki.

Opublikowano

Nikomu nie chce rozmawiać się z wariatami, dla których patch poprawiający grafikę w DC to deal breaker, o którym trzeba pisać po kilka razy na stronie. Jarajcie się dalej crapami i fapujcie sobie do nich w CW, reszta będzie ogrywać dobre/świetne gierki.

W gorszej jakości :kaz:
Opublikowano

Zmienne warunki pogodowe w grze wyścigowej =

patch poprawiający grafikę

Co za janusz! :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.