Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra panowie, jako ze wróg wywiesił białą flagę w 720p i przez najbliższe pół roku nie wyjdzie z okopów, proponuje konkurs na nową nazwę tematu, w końcu 2015 już blisko.

Dawać propozycje.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zmienne warunki pogodowe w grze wyścigowej =

patch poprawiający grafikę

Co za janusz! :lol:

Dziecko gejonly, patch z pogodą znacząco wpłynął na odbiór oprawy, zdecydowanie poprawił to jak ta gra się prezentuje. Tym się teraz jaracie od wielu stron, bo niczyn innym nie możecie. Rozumiemy czy nadal niegarniamy jak pospolity klap ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

reszta będzie ogrywać dobre/świetne gierki.

o czym mowisz? forza i sunset do jesieni 2015?
Opublikowano

śmieszne jak lem, który może być wynalazkiem podobnym do kidnappy z ukrytą tożsamością wyzywa od januszy Insa xD

Opublikowano

Zmienne warunki pogodowe w grze wyścigowej =

patch poprawiający grafikę

Co za janusz! :lol:

Dziecko gejonly, patch z pogodą znacząco wpłynął na odbiór oprawy, zdecydowanie poprawił to jak ta gra się prezentuje. Tym się teraz jaracie od wielu stron, bo niczyn innym nie możecie. Rozumiemy czy nadal niegarniamy jak pospolity klap ?

Ale Ty rozumiesz to ze patch nie wniósł tylko grafiki?
Opublikowano

Dobra panowie, jako ze wróg wywiesił białą flagę w 720p i przez najbliższe pół roku nie wyjdzie z okopów, proponuje konkurs na nową nazwę tematu, w końcu 2015 już blisko.

Dawać propozycje.

guwno rozmazane vs guwno obesrane czyli ktore guwno mniej śmierdzi

Opublikowano

Nie wiem czy coś więcej wniósł, nie mam zamiaru więcej grać w tego crapa, a wy tylko piszecie o grafice.

reszta będzie ogrywać dobre/świetne gierki.

o czym mowisz? forza i sunset do jesieni 2015?

Lepsze to niż granie w infymusa od marca 2014 do marca 2015. Zresztą mam wszystkie 3 konsole, nie jestem zmuszony do grania na siłę w gówniane gierki z PS4.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nikomu nie chce rozmawiać się z wariatami, dla których patch poprawiający grafikę w DC to deal breaker, o którym trzeba pisać po kilka razy na stronie. Jarajcie się dalej crapami i fapujcie sobie do nich w CW, reszta będzie ogrywać dobre/świetne gierki.

Twoje zdanie nikogo odkąd stwierdziłeś że forza horizon 2 jest technicznie lepsza w kwestiach grafiki od drivecluba :yao:

Opublikowano

oglądałem teraz przy śniadaniu Discovery Channel, w ciągu 30min programu w czasie reklam: GTA5 PS4 - 4ThePlayers, Xbox Unity bundle, WoW dodatek Blizzard

jeszcze jakiś rok temu nie przypominam sobie aby było tyle tego w tv, 15% filmików na youtube dotyczy gier czyli gdzieś co 6 filmik

gaming serious business :)

Wszystkie boty juz poszly? Temat wygrany?

czyli przeszliśmy CW? w co gramy w 2015 :sorcerer:

Opublikowano

Na start guilty gear, the order oraz bloodborne, potem sie zobaczy.

Opublikowano

Jak to, To już koniec CW? Finalny boss Daddy pokonany?

Było dużo twistów , zmian natężenia akcji ,  Wykruszali się Sub-Bossowie , jak Mezzeo czy Don

Generalnie dobra akcja, fajny slasher. Nie chcemy wracac już do tej mitologii :)

Opublikowano

Nikomu nie chce rozmawiać się z wariatami, dla których patch poprawiający grafikę w DC to deal breaker, o którym trzeba pisać po kilka razy na stronie. Jarajcie się dalej crapami i fapujcie sobie do nich w CW, reszta będzie ogrywać dobre/świetne gierki.

Twoje zdanie nikogo odkąd stwierdziłeś że forza horizon 2 jest technicznie lepsza w kwestiach grafiki od drivecluba :yao:

Przed patchem z pogodą FH2>DC. Deal with it.

Opublikowano

wystarczyło tylko 6 miesiecy i 2117 stron

ale co zamiast CW ?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

oglądałem teraz przy śniadaniu Discovery Channel, w ciągu 30min programu w czasie reklam: GTA5 PS4 - 4ThePlayers, Xbox Unity bundle, WoW dodatek Blizzard

jeszcze jakiś rok temu nie przypominam sobie aby było tyle tego w tv, 15% filmików na youtube dotyczy gier czyli gdzieś co 6 filmik

gaming serious business :)

Wszystkie boty juz poszly? Temat wygrany?

czyli przeszliśmy CW? w co gramy w 2015 :sorcerer:

Obecnie gry to lepszy biznes niz filmy.
Opublikowano

PS4 jest najszybciej sprzedającą się konsolą w historii do końca roku osiągnie sprzedaż powyżej 20 milionów. W Europie prowadzi z podkonsolą 4 do 1. Driveclub to najładniejsze wyścigi w historii. zbliża się premiera Bloodborne i the order. Tymczasem na xboxa nie wyjdzie żaden ex przez najbliższe pół roku i mamy takie kwiatki jak PES 720p . Domonacja Sony jak za czasów PS2 :kaz:

Poniżasza grafika idealnie przedstawia sytuacje podkonsoli

Main-Image-new.jpg

Console wars is over, the good guys won 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

PS4 jest najszybciej sprzedającą się konsolą w historii do końca roku osiągnie sprzedaż powyżej 20 milionów. W Europie prowadzi z podkonsolą 4 do 1. Driveclub to najładniejsze wyścigi w historii. zbliża się premiera Bloodborne i the order. Tymczasem na xboxa nie wyjdzie żaden ex przez najbliższe pół roku i mamy takie kwiatki jak PES 720p . Domonacja Sony jak za czasów PS2 :kaz:

Powyższy post idealnie przedstawia sytuację klapków

Interesują się tylko cyferkami (sprzedaż), grafiką (krap "najładniejszy" a nie najlepszy), a same gry kiedyś, gdzieś będą, bo póki co "premiera się zbliża"!

Opublikowano

Przed patchem z pogodą FH2>DC. Deal with it.

Biorąc pod uwagę grafikę to nie, ale patrząc na to w której gracz usnie z nudów to tak, zgoda. FH2>DC

CW OFF

A powaznie pisząc to nie rozumiem kompletnie buntów botków i braku pokory, ku.rwa, obie gry sa świetne, jedna chilloutowa, druga nastowiona zdecydowanie bardziej na rywalizacje.

Jest to ta sama liga gier wyścigowych, teraz, w tym momencie ta sama.

Przy premierze DriveClub to było guwno obesrane, bo poza masa fany z jazdy samochodami nie było w niej nic wiecej, grało sie z samym sobą, problem tylko polegał na tym ze w momencie gdy ja składałem reklamacje z tytuły niezgodności towaru z opisem to w tv napi.erdalaly reklamy this is 4 players, ścigaj sie w klubach i rywalizuj ze znajomymi, kur.wa jak? Skoro wszystko leżało.

I karny ku.tas Sony i Evolution za to, moze to ich nauczy przy kolejnej grze ze tak nie pogrywa sie z klientami bo w obecnych czasach klient nasz pan.

Ale skoro boty mogły wybaczyć wszystkie te zabawki ze sklepu dla dorosłych którymi Microsoft chciał raczyć graczy zabierając sie za to od du.py strony czemu my gracze mamy nie wybaczyć poślizgu Evolution, prawda jest taka ze na dziś DriveClub to gra która bez problemu można zestawić z FH2 a w wielu aspektach ja przewyższa.

Postawa botów jest na tyle zabawna i żałosna ze spi.er.dal.aja z tematu jak dzieci z piaskownicy ktore zostały obsypane piaskiem przez drugie dziecko, sorry, tak sie nie robi, nie ma w tym nic dżentelmeńskiego a o wyższej kulturze konsolowosci możecie pomarzyć.

Sony miało wiele potknięć sytuacja była napięta ale nikt nie uciekał, było tylko wiecej beki, dziś śmiejemy sie z Xboxa One a za rok moze z Sony, pamiętajcie ze nie ma nic lepszego niz konkurencja i Microsoft moze wrócić ze zdwojona siła bo ich na to stać. Niestety dla niektórych "niby" bekowr CW to za dużo, internet sirius biznes, a moze tylko nie dorośli by to zrozumieć

CW ON

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

nikt sie nie obrazil, tylko tego waszego belkotu nie da sie czytac, poziom naprawde jest zenujaco niski od 100 stron co 3 post to obrazek ze szpagatem i przepychanki na cyferki, eX4cT co chwile daje wzmianki o dziecku lub daje posty ktore sa suche i dretwe jak ch,uj, Yeti wpadnie napisze rozmazane gu,wno a Lem heh Lema przemilcze.

Opublikowano

Wstaw swoje zdjęcie. Wszyscy są ciekawi jak wygląda typowy fan gier z Pirate Bay.

:frog:

Opublikowano

Odkad daddy poszedl i nie pisze o pelnych ustach to poziom jednak poszedl do gory.

Opublikowano

Poziom poszedl do gory jak zabraklo screenow i gifow z samochodami. FH2 i DC az do porzygu.

Opublikowano

Main-Image-new.jpg

Console wars is over, the good guys won 

Jeszcze można dodać fakt w jaki sposób reklamuje się PS4 na święta a u X ? co chwilę leci reklama Just Dance 2015 więc o czym mu tu mówimy. Skoro MS nawet wie że nie ma czym przyciągnąć klienta.

Opublikowano

ale co zamiast CW ?

CW przymierza się do nowego życia, dla niektórych będzie lepsze, dla niektórych po staremu. Stay tuned.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.