Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nowa nazwa console wars - tylko jeden kandytat : patch wars

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nowa nazwa console wars - tylko jeden kandytat : patch wars

Juz chcialem ci z szotgana wygarnac :shotgun: zebys pomyslu mojego nie kradl a okazuje sie ze Mazzeo pierwszy to napisal :(

Nowe zycie CW ? No, przyda sie jakis swiezy pomysl bo coraz wieksza stagnacja sie tutaj robi.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jestem szczęśliwym posiadaczem trzeciej już w mojej rodzinie nadkonsoli Playstation, no i muszę wam powiedzieć koledzy, że jestem oczarowany. Całkowicie inne doznania w porównaniu do poprzedniczki, wszystko szybciutko chodzi bez zacięć, pad mega wygodny, grafika super, no i ten dźwięk w menu  :banderas:

Opublikowano

Nie wiem co sie moze zmienic w cw, na xbona nie ma gier i dlugo nie bedzie.

Rozi gratuluje dobrego wyboru.

Opublikowano

Xboty się obrażają, że temat schodzi na psy i poziom jest obrażająco niski tymczasem kto potrafił na(pipi)ać 300 stron i milion statusów z gifami o tym, że ps4 ma tylko 5.5gb na gry zamiast 8gb xD Weźcie się (pipi)nijcie w łeb i nie wracajcie przynajmniej szlachta będzie rozmawiać o jedynej słusznej konsoli i nie trzeba tłumaczyć jak krowie na rowie co kupić pod choinkę, żeby rok 2015 był dla Ciebie dobry.

Opublikowano

Kupiłeś vite Rozi?

Opublikowano

Kupiłeś vite Rozi?

Czwóreczkę.

Opublikowano

Klapki od Sony jak sie buntuja :obama: .Jestem ciekawy w co bedziecie grali w '15 roku. Uncharted na 100% bedzie mial opsuwe i jeszcze zrobia ponowny downgrade grafiki bo jak wiadomo ps4 nie wyrabia. Nawet Killzone nie dziala w 1080p i 60fps :reggie:

yVhaB4M.jpg

Na chwile obecna martwił bym sie o to w co wy bedziecie grali. Nagle botom cyferki przeszkadzaja a w tamtej generacji co chwile wrzucali porownania ze na x360 gra chodzi lepiej. I tym obrazalskim to polecam cofnac sie kilkanascie stron wstecz ze były spokojnie rozmowy, ciekawe agrumenty poki Daddy nie wpadl z tymi gifami i tekstem z notatnika o pelnych ustach.

Opublikowano

Zauważ, że FH2 czy MCC to gry na wiele godzin, w przeciwieństwie do Infamousa, Killzone czy nadchodzącego The Order. Tych exów z xone nie da się ograć całych w 3 dni. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Zauważ, że FH2 czy MCC to gry na wiele godzin, w przeciwieństwie do Infamousa, Killzone czy nadchodzącego The Order. Tych exów z xone nie da się ograć całych w 3 dni. 

Ten post dał mi raka

Opublikowano

Watpie, zebym przy FH2 spedzil wiecej godzin niz przy Driveclubie, choc obydwie gry sa swietne.

Wymienianie MCC jako dealbreakera dla Xboxa to niezly zart.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zauważ, że FH2 czy MCC to gry na wiele godzin

racja, w MCC póki znajdziesz jakąś gre to mija wiele godzin, teraz wiadomo skąd boty mają też czas na pisanie w cw

Opublikowano

zaliczyłem story w SO - 21h, a gdzie tu misje poboczne, wyzwania, znajdźki - drugie tyle

a tu jeszcze chaos squad

mam dwie gry, tak dwie (bogactwo) i nie mam kiedy tego ograć a tu jeszcze rysiek z rzymu, forza 5 i h2, dr3, krasnale i blasterki x4, nie daj boże wrzucą coś porządnego do gwg, kiedy się za to zabrać?

dla mnie 2015 może być bez gier - mam w co grać

Opublikowano

Dobra opcja, jak ktos kupil xbona wczoraj.

Opublikowano

Wyjdzie Halo, wyjdzie Quantum, pewnie bedzie w co grac. Tak czy siak, 2015 raczej bedzie nalezal do Sony z powodu BB, tak jak 2014 nalezy do MS z powodu SO i FH2 - moje zdanie oczywiscie.

Opublikowano

The Order- korytarzyk i samograj

Bloodborne- guwno obesrane,30 klatek( Gdzie ta ukryta moc Ps4 klapki ? )

Uncharted 4- Nigga please

uncharted-4-e3-2014-vs-PSX-Gameplay-Comp

Tak wyglada rok '15 u klapkow

Opublikowano

Bloodborne- guwno obesrane

Bardzo słabiutkie prowo.

to nie prowo, to bomby prawdy

Opublikowano

Bomba to ci na głowę chyba spadła randomie,że takie brednie pleciesz.

18zkwupjtqsvpjpg.jpg

W wywiadzie dla PlayStation Lifestyle producent Bloodborne stwierdził, że jego produkcja "będzie działać najprawdopodobniej w 30 fps, bo uznaliśmy, że to najlepsza płynność animacji dla gier akcji".

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Ja pierdolę, no i co z tego, że w 30 klatkach? 

Opublikowano

"W wywiadzie dla Xbox Lifestyle producent Halo: MCC stwierdził, że jego produkcja "będzie działać najprawdopodobniej tylko w singlu, bo uznaliśmy, że to najlepsza forma rozgrywki dla gier akcji nastawionych na multi".

Opublikowano

poczytać dadiego w cw

nie lepiej wydrukowac sobie to i przykleic na sciane:

sonyboty dalej na kolanach z pelna geba

:daddy:

dzis widze foszki botkow - zaczal copper, potem macio, teraz daddy

ojj sonyboty, łykacie wszystko jak pelikany, dałem wam chwilę radości przed świętami że zniknę na kilka miesięcy ale koniec tego dobrego. Miło poczytać kilka postów gdzie już otwieraliście Kubusia  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.