Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mroku ja rozumiem że można krytykować U4 i The Order, ale żeby równocześnie przy tym hajpować Drake wannabe samograj bez co-opa i pvp, Drejka w spódnicy #2, oraz jarać się Fable dissując Bloodborne?

No jak ci wytłumaczyć przez internet że masz choojowy gust??  :dog: 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fable Legends- Coś wspaniałego

CU6BWqD.png

Opublikowano

i cały plan w pizduuuu

Figaro, inne albo z innych gier też były?

Niestety nie.

Opublikowano

O DC nic nie mówiłem i biere to po nowym roku. Świetna okazja żeby PS4 wyciągnąć z pudła.

xD. No pewnie, o wiele lepiej grac w MGS w 720p i GTA bez trawy.
Opublikowano

CU6BWqD.png

Nie dziw się dla niego BB to (pipi) obesrane więc czego innego można było się spodziewać ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

O DC nic nie mówiłem i biere to po nowym roku. Świetna okazja żeby PS4 wyciągnąć z pudła.

xD. No pewnie, o wiele lepiej grac w MGS w 720p i GTA bez trawy.

Konami to lenie śmierdzące i lizodupy Sony, więc tego ekhm

Opublikowano

No takie lizodupy, że na PC gra jest zoptymalizowana fantastycznie. Wniosek? Xbox one to chujowy hardware.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

The Order- korytarzyk i samograj

Bloodborne- guwno obesrane,30 klatek( Gdzie ta ukryta moc Ps4 klapki ? )

Uncharted 4- Nigga please

uncharted-4-e3-2014-vs-PSX-Gameplay-Comp

Tak wyglada rok '15 u klapkow

Teraz powiem Wam klapki co my prawdziwi gracze będziemy grali na XOne= masterpiece

Quantum Break(Remedy to bogowie i stworzą arcydzieło zwane Quantum Break,klapki od Sony będą mogli się ślinić nad ekranem.

Tomb Raider( Czuję to w kościach, że ta gra zmiecie Uncharted 4.Do premiery Uncharted jeszcze będzie downgrade, więc tak.

Halo 5 (?) Co tu mówić ? Masterpiece

Spencer ma jeszcze asy w rękawie

Boli dupka ? Jeśli tak, to polecam znaną maść możecie ją wyrwać w aptekach także ten. 4theplayers

giphy.gif

Psy szczekają, a karawana jedzie dalej  :banderas:

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

The Order- korytarzyk i samograj

Bloodborne- guwno obesrane,30 klatek( Gdzie ta ukryta moc Ps4 klapki ? )

Uncharted 4- Nigga please

uncharted-4-e3-2014-vs-PSX-Gameplay-Comp

Tak wyglada rok '15 u klapkow

Teraz powiem Wam klapki co my prawdziwi gracze będziemy grali na XOne= masterpiece

Quantum Break(Remedy to bogowie i stworzą arcydzieło zwane Quantum Break,klapki od Sony będą mogli się ślinić nad ekranem.

Tomb Raider( Czuję to w kościach, że ta gra zmiecie Uncharted 4.Do premiery Uncharted jeszcze będzie downgrade, więc tak.

Halo 5 (?) Co tu mówić ? Masterpiece

Spencer ma jeszcze asy w rękawie

Boli dupka ? Jeśli tak, to polecam znaną maść możecie ją wyrwać w aptekach także ten. 4theplayers

Nic ciekawego tu nie widze szczerze mowiac. Ja jednak zostane przy Bloodborne niz multiplatformach albo futurystycznych strzelankach w ktorych od 10 lat zmienia sie tylko grafa.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Kupić konsole tylko po to, żeby ją hejtować #tylkoeasye

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ale ja jej nie hejtuje w zaden sposob, tylko podwazam zachwyty z dupy i szereg mitow, ktorymi od paruset stron niektorzy probuja walczyc...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Easye po prostu pokierował się naganiactwem xbockim ktòre serwują tu tacy jak donsterydo, zaryzykował, poświęcił się i jak widać srogo się zawiòdł, bo jednak g*wno rozmazane nie zamieniło się nagle w 1080powego łabądka, tylko pozostało tym czym jest - naciąganym current genem i zakałą generacji...

Opublikowano

odpalilem na chwile stream zeratula z bety halo 5, ale widze ze wyszukiwanie gry wyglada jak w kolekcji szefa kuchni.

Opublikowano

720p

Opublikowano

Nadal nie zaczął grać, this is waiting.

Opublikowano

Czy Zeratul będzie dalej brnął w to szambo, czy zrobi w końcu szołx4 gdzie spuszcza xkloca w klozecie?

Opublikowano

Cooo, smutno wam troche ze boty nie odpisujo ?

No ale tak bylo jest i bedzie, autoboty zajete graniem, a klapkotikony tocza beke w WC.

A propos, jako ze was wszystkich tutaj lubie, nie chcialbym abyscie sie nadziali (sorry Mejm :Coolface:) wiec radze przeczytac ten post: http://www.psxextreme.info/topic/102606-sprawy-administracyjne-i-regulamin/?p=3287701

Dotyczy wszelkiej masci tej zalosnej szpagaterii jaka sie tu ostatnio zrodzila :/

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

zeratul wreszcie znalazł gre, a mazzeoPL nadal szuka.

Opublikowano

Fajnie wygląda to halo, taki wczesny 2006 rok xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A do mnie nie przemawia design, jakiś taki miałki i niezdecydowany. To samo z czwórką. Klimat 1-3 nie do pobicia dalej widzę.

Opublikowano

Trafiłem na gafie na screeny z bety Halo 5 :yucky:

h5caayn4q1s91.png

h5caayn33psij.png

h5caaynklsh7.png

Dla porównania startowa gierka z PS4 w rozdzielczości pół HD:

15010918728_aa3e0ea27b_o.png

15194450841_d9ed0244cb_o.png

15536979228_ee195c352e_o.png

No z czym ten m$ do ludzi?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

halo 4 tylko z piątką w nazwie, kolejna wydmuszka od ms, ziew

Opublikowano

Klapki dyskutujace miedzy soba o Halo w CW - EPIC

prosze kontynuujcie ta duskusje, gdzie elementarny brak pojecia miesza sie z bolem dupy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.